Baš gledam na hrvatskim Siemensovim stranicama i nigdje ne piše. Ali kad sam ja bio kupio svoj u ondašenjm HT-u, nije imao hrvatski meni. Ne znam da li sad dolazi sa nadogradnjom fw-a i da li se uopće može tako nadograditi.
Postoji hr menu za SX1 ?!?
Vidio sam u oglasniku da neki tip prodaje SX1 s hr menu-em...
Baš gledam na hrvatskim Siemensovim stranicama i nigdje ne piše. Ali kad sam ja bio kupio svoj u ondašenjm HT-u, nije imao hrvatski meni. Ne znam da li sad dolazi sa nadogradnjom fw-a i da li se uopće može tako nadograditi.
koliko sam ja čuo hr-menu ne postoji za siemens...
Ili kad za slide napišu "šiber".Takve me stvari najviše vesele. Malo off, znam.
....pa možda ga je netko napravio.
Tako SL45 nije imao hr menu, pa ga je netko napravio..
Pa ja sam preveo menu za SL45 na Hrvatski jos odavno i ima ga za skiniti ovdje: http://www.siemensfreaks.com/lang/hrvatski.lng (ali to vec svi zanju odavno). Jos ga je jedan covjek svojevremeno preveo, pa ga je naplacivao i onda kad je saznao da ima i besplatno (na siemensfreaks.com - tad jos tau6.cjb.net) - pocela su vrijeđanja i sl. Sljaka, viki2win, Coma i neki stariji clanovi ce se sjecati toga...
No da se vratimo na temu - bojim se da je neko tesko preveo Symbiana na Hrvatski, jer jedno je bilo prevesti lng datoteku na Hrvatski, a drugo operativni sustav (nije nemoguce, ali...)...
Ali necu nista tvrditi - trebalo bi provjeriti...
maraschino - PTICICA
Da, i ja isto nisam povjerovao u to.
Možda na taj način privlači kupce!
sada nakon godine korištenja mi hr i netreba jer sam sve zapamtio napamet..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
ma sad se vise i bas ne radi o tome dali treba ili ne, nego zasto nebi imali hrvatski prijevod, pa da imas izbor...
maraschino - PTICICA
ma to je kod siemensa uvijek bilo tako....
nije da meni treba ali oni se uopće ne trude
da naprave prijevod za one kojima je to potrebno i
to je njihov posao a ne naš....
a ovako je zanimljivije...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
stvar je u tome da symbian nije njihov proizvod (u ovom slucaju), a sto se tice drugih modela - ovi noviji svi imaju Hrvatski, zar ne?
Jedino mi nije jasno zasto nisu otkupili Hrvatski T9...
maraschino - PTICICA
Bookmarks