baš želim da se ovo pročita...
nedavno sam pročitao ta pravila i vidio sam da sam otvorio 4 teme(Pmislim u 9mj. i otišao jednu zatvoriti ako ne bi bilo problema i išao sam se ispričat moderatoru...napisao sam da nisam pročitao pravila prije..a on mi je na to odgovorio da se neće raditi problema starijim članovima,pogotovo ako se radi o kombinaciji P:K...te da je sve ok,da se ne trebam brinuti...jer ipak imam preko 2 soma postova i nisam netko tko se služi isključivo oglasnikom...
zabolim me za oglasnik..ali zbunjujete ljude i dajte se više među sobom dogovorite kako i šta,jer ovdje se očito nešto ne štima...
gle, moderatori su prijavili da si i ovaj i prošli mjesec imao više od predviđene 3 teme (ovaj mjesec 5, prošli nisam detaljno brojao ali isto barem 5 ako ne i više), što je istina. onaj kome si se obratio na PM nije reagirao da ti je to dozvolio. dok te eventualno taj kome si se javio ne ispriča, za sad ostaje kako je.
EDIT: p.s. u svemu nije bitan broj aktivnih (nezatvorenih) tema, nego ukupan broj tema u mjesecu koji je kod tebe 5 u rujnu i 8 u kolovozu (i to sam na kraju prebrojao), dakle ipak izvan okvira da ti je jednokratno zatrebalo više oglasa (unutar jednog mjeseca a prije i poslije ništa).
EDIT2: pregledao sam naš interni forum, 2 moderatora oglasnika su unazad deset dana prijavila tvoju pretjeranu aktivnost unazad 2 mjeseca i predložili kaznu, od toga te jedan upozorio na IM nakon čega si otvorio još jednu temu. time zaključujem i ovu žalbu. ostaje 30 dana zabrane.
![]()
Zadnji uredio zappan : 30-09-2007 u 15:35
Bookmarks