I meni je post izbrisan![]()
Evo već sam po drugi put stavio temu u oglasnik da prodajem ipod video i svaki put kad pogledam je izbrisana ili nestalal.Pa sad se pitam dali to neko od moderatora namjerno briše jer nemam nikakvih upozorenja na pm-u da sam zgriješil nešta ili možda nešta nevalja sa forumom.Molim hitan odgovor.
Hvala!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
I meni je post izbrisan![]()
ti prodaješ 15 ipodova... to treba ići u onaj podforum...Mala Trgovina Užasa - forumski web shopIzvorno postao silvano
tam ga stavi sigurno ti nebude izbrisan
Ali prvo se moras obratit zappanu da bi mogao postat tamoIzvorno postao ipavli19
![]()
pa onda mu se obrati...Izvorno postao prpic
![]()
Već ti je odgovoreno, kad si drugi puta otvorio istu temu. Nauči razliku između malih oglasa i švercanja. Ovo drugo je čak i zakonom kažnjivo, zar neIzvorno postao silvano
?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok, slažem se da tom švercu nije mjesto ovdje, al zar ga se nije moglo lijepo upozorit na pm i izbječ sve ovo?Izvorno postao Sljaka
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
A mogao je pročitat i pravila!!!Izvorno postao darius
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nije potrebno, postoje posebna pravila za Oglasnik, očekuje se da ih pročitaš prije oglašavanja...A ako ne, post može biti obrisan bez upozorenjaIzvorno postao darius
Ma ok, mogao je. Al nije ni poslat pm takva greda.
Jel se mora baš odma skakat s kaznama?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
nije to kazna, samo protumjera.Izvorno postao darius
vjeruj mi, da idemo svakome slati PM imali bi puno radno vrijeme na forumu.
neke stvari su same po sebi jasne, ako postaš u oglasnik, pristaješ na postavljene uvjete i to je to. tako je i sa ostalim podforumima i forumom u globalu. uostalom, ovaj je oglasnik besplatan, pa treba sagledati i sa te strane, a broj posjetitelja nije mali![]()
...i što npr. da mu se progleda kroz prste - odmah bi bilo uletavanja drugih s preprodajama, a kad bi im to obrisali, vjerojatno bi se odmah bunili i navodili "silvanov" primjer - ono "kak on smije a mi ne"...Izvorno postao darius
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
word
![]()
Bookmarks