Slažem se s tobom, P1i je preskup za tako malo poboljšanja u odnosu na P990i. Ali neupitno je odličan uređaj.
Da
Ne
Baš razmišljam bili trebao promijeniti svoj P990i za novi P1i. Njegovo ime ga predstavlja kao nasljednika mog sadašnjeg mobitela.
Malo sam razmišljao, što bih ja uopće dobio s tim mobitelom, za kojega bih morao nadoplatiti još 1.5k kuna? Bolju kameru i par sitnih, ali baš sitnih poboljšanja u OS-u. Gubim veoma korisnu dodatnu tipkovnicu i ekran od gotovo 3 incha. Imao sam M600i koji je po obliku identičan SE-u P1i. Netko će reć da bolje izgleda, ali mislim da to nikako nije bitno za ovu klasu uređaja (iako P990i fenomenalno izgleda bez vanjske tipkovnice). Možda jedino manje dimenzije i bolja QWERTY tipkovnica.
Kad to sve skupa sagledam, siguran sam da neću bacit te novce samo kako bi dobio za nijansu "bolji" uređaj. Po meni je Sony Ericsson P1i nije nikakav nasljednik, jer nudi premalo noviteta. Što vi mislite?
Slažem se s tobom, P1i je preskup za tako malo poboljšanja u odnosu na P990i. Ali neupitno je odličan uređaj.
p1i nije nasljednik p990i..,on će izaći početkom iduće godine...
potpis,
nasljednik P990i bi trebao otprilike tada izaći, ali, kolko je samo p990i kasnio?? tko zna onda dal će sada uspjet nekaj napravit u roku.
p1 mi se više čini kao naprednija (i skupa) varijanta M i iste W serije. nisam ga probao iz prve ruke, ali mi se čini da su oni kaj su dali pare malo i požalili.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@futurama, složio bih se s tobom kada kažeš da se ne isplati dati još soma i po' kuna radi par preinaka, P1 je očito nekakva kombinacija M600 i P990 a sad da je nasljednik, ne znam. drži se 990 i pričekaj nasljednika
Zadnji uredio wildbabe : 30-09-2007 u 12:54
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
prije nasljednik M600-tke nego P990i![]()
...FORCA FIUME...
Glasovao sam za NE. ali onaj koji se dvoumi izmedu P990i i P1, dao bi glas za P1.
U pravilu vas ne razumijem jer P1 je punokrvni nasljednik P serije.
To sto je oblika kao M600 sa dodacima to mu nije minus jer je M600 ergonomski puno bolji nego dosadasnja P serija.
Neke bitne razlike izmedu P900 i P910 nije bilo pa smo svi bili VAU.
Isprika ako sam nekog uvrijedio ali to je moje misljenje![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Postujem ja tvoje misljenje, imas ti pravo, ali...
Problem je u tome sto je ustvari pitanje da li je P1i dostojan nasljednik P990i, nesporivo je da je jedan od P serije, ali on nije nista drugo nego popravak svih promasaja koji su bili kod P990i...
Ja iskreno ne smatram da je dosotjan nasljednik, mogli su to napraviti i puno bolje...
Recimo usporedbe radi, W960i je DEFINITIVNO dosljedan nasljednik W950i...
To ce biti VAU!
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
obzirom da je w960 - zapravo P1i prilagodjen walkman seriji onda nikako w960 ne moze biti nesto fascinantno, a P1i nesto prosjecno
Na ovaj ili onaj nacin, svaki nasljednik nadogradjuje i popravlja svoje prethodnike.
U usporedbi s P990, ali i vecinom drugih uredjaja, mene je P1 impresionirao
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
neznam što te na njemu toliko impresioniralo.
imam P990i, a prije par dana sam imao P1, tako da mislim da mogu nešto reč o oba.
KOd P1 mi je dobra kamera, i to je to.
Mada i P990i ima dosta dobru kameru.
Čuj, mob je lijep, ali za cijenu kolika je trenutno, nije toliko impresivan.
taj se mobitel ne gleda zbog ljepote nego zbog funkcionalnosti , kamera je tu najmanje bitan faktor koji se treba gledat ... meni je interesatnije njegova stabilnost , ram memorija .. a sad dal je preskup JE al za godinu dana a i manje P1 če bit dostupniji večini ( kao i p990 )
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks