Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 112
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    K750extreme, MDA Vario
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trenutno zivim u kuci kraj dubrovnika, znaci nije u srcu grada nego malo dalje od dbk, i uredu mi je, malo je mrtvo i za moj ukus pre-tiho, rado bi zamjenio sa nekom kucicom blizu centra i to.. al mogu rec da sam poprilicno siguran gdje god zivio u dubrovniku ukoliko nije blizu stare bolnice, to je inace bila bolnica do prije rata ne znam kad je tocno propala, ali tu se sad uglavnom skupljaju beskucnici, narkomani itd.. ali ima i korisnih stvari u staroj bolnici, npr u prizemlju se par ljudi okacili boksacku vrecu par sprava za teretanu i tu se kao predava tailandski kickbox, ili takoder ima nocni klub 'gradec' gdje mladi metalci mogu pokazivat svoj talent te razni punk/metal koncerti se mogu naci tu, ali kao sto rekoh ako se nades u kasne ure tamo nebi bas volio bit sam.
    Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    a i nikad nisam sam, u džepu je 16 inča čelika uvijek spremnih
    J**** takvu sigurnost. Radije bi pokupio batine nego nosio oruzje sa sobom.
    Zadnji uredio xlr : 30-09-2007 u 11:22 Razlog: cenzura
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    živim u dubravi i nemam tj. nisam imao nikakvih problema ama baš nikad .... dubrava je jako velika ( čak ako se gleda odvojeno negdje 5 po velićini i po broju stanovnika) i malo je priglupo da ju generaliziraju jer ima pojedinih mjesta gdje je činjenica malo više "van zakona" ( al to opet ovisi o pojedincima koji si takve stvari dopuštaju a takvih ima svugdje ) dok ima kvartova i takva ih je večina koji su skroz normalni tj. u prosjeku sa "sranjima"... dam se kladit da večina od vas ni ne znate od kud se dubrava proteže , al svi dajete priglupe i ograničene komentare kao da je dubrava "bronx" ... možete vi malo bolje
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam ja i predobro kolika je dubrava, gdje počinje i gdje završava. ipak tu živim otkad sam u zagrebu. kad sam se doselio ovdje bilo je ok, nije bilo previše sranja (osim što su u Dupcu tjerali Cigane i takve stvari, nećemo sad spominjati kakvim metodama), a sad kad pogledam... katastrofa majke ti - svaku večer gledam hoće li mi tu ispred zgrade netko poginuti kako ekipa divlja, hoće li mi netko razbiti auto zato što mu se nešto razbija (inače mi je neki idiot ogrebao vjetrobransko staklo ključem ili čime već...****). možda je to slučajnost (a možda i nije) ali uglavnom ekipa koja radi sranja se okuplja po lokalnim kafićima gdje se slušaju cajke i onda mi lik dođe ispred zgrade sa ''kockicom'' i turira mi auto ispod prozora u 3 ujutro... i tako svaki božji dan! svaki drugi dan s prozora vidim kako se netko pomlati zbog piz****** i tako dalje... dovoljno dobro dočaran život u dubravi?
    Zadnji uredio xlr : 30-09-2007 u 11:25 Razlog: cenzura

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probajte nastaviti raspravu bez psovki i agresivnih tonova. Ne uzimam nikom ništa za zlo, ali bar koristite cenzuru. Hvala!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    najsigurniji kvart je ziher "kozari bok", tam ni murja ne zalazi. osim nakon barem dvotjednih priprema specijalnih jedinica i jaku topničku podršku.
    -najsigurniji je kvart di ima puno "zločinaca", jer oni ne šarafe po svom kvartu, nego u susjednim.

i pešćenica je siguran kvart. oni čvrsto drže položaje na pruzi do ravnica, checkpoint kod veterinarskog faksa , itd. i imaju dobro organizirana ministarstva.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    zašto bi pokupio batine ako ne moram?

ako netko traži probleme il provocira, dobit će što je tražio

evo ti situacije jučer na trgu (nisam imao teleskop)

u onom prolazu šta vodi do dolca nešto se zakačili janjevac i neki naš dečko
    i počnu se naguravat, janjevaca naravno uvijek više, jer nikad ne napadaju ako nisu brojčano inferiorniji
    nas 4 sjedimo na trgu i čekamo tramvaj
    i taman kad smo htjeli uletiti da pomognemo našem dečku, dotrčao je murjak i sve se smirilo

i kak da onda ne nosim nekaj sa sobom?

njih 99% bježi čim pokažeš trunku otpora ili izvučeš, recimo teleskop,
    a ovih 1% ostane i dobije traženo
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    ma kakve batine rospa, u tim godinama trčiš ko jelen, pa te teško ko može stić.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ...sad toga nema
    nitko više ne prilazi ko me ne pozna
    a i nikad nisam sam, u džepu je 16 inča čelika uvijek spremnih
    a otkad ih nosim u džepu, još ga niti jednom nisam morao upotrijebiti
    Super. Znači da bih se osjećao sigurnim trebao bih si izbrijati glavu, nabit masu, furat BBB obilježja i po mogućnosti imati sa sobom neko hladno oružje. Hm...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Super. Znači da bih se osjećao sigurnim trebao bih si izbrijati glavu, nabit masu, furat BBB obilježja i po mogućnosti imati sa sobom neko hladno oružje. Hm...
    ćelav sam slučajno, ne zato kaj sam boys
    mase nemam, točnije jako sam mršav, a jako visok cca 185 cm, 65 kg
    ne nosim nikakva BBB obilježja, casual majka
    a teleskop nosim radi svakakvih debila koji hodaju zagrebom i napadaju ekipu, a ne možeš sam protiv njih 10

kak netko nosi suzavac, šoker ili nešto slično tak ja nosim teleskop
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...da se i ja javim - živim na selu, relativno mirnom, bez nekih prevelikih ekscesa...ponekad bude tuča, padne koja pljačka jedanput u 3-4 godine i tako...
    ...uglavnom, živim u kući, kapiju nemam (znači otvoreno dvorište) i nemam straha...pokraj mene jedna srušena srpska kuća, gdje svatko može zać pa ponekad kad pesek laje znam izać u noći da vidim ko se tamo šulja...sa svima sam dobar, neprijatelja nemam (koliko ja znam) i tako...
    ...N.Gradiška je malo drugačija priča - ima više bosanaca koji žele biti vođe pa po svojim klubovima prave shranja, ali sam svaki put eto izbjegao te prepirke i tuču, a inače u gradu i radim pa znam dosta ljudi koji će, ako i bude nešto, bit na mojoj strani ...eto ukratko...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prophet1986 Pregledaj post
    znam ja i predobro kolika je dubrava, gdje počinje i gdje završava. ipak tu živim otkad sam u zagrebu. kad sam se doselio ovdje bilo je ok, nije bilo previše sranja (osim što su u Dupcu tjerali Cigane i takve stvari, nećemo sad spominjati kakvim metodama), a sad kad pogledam... katastrofa majke ti - svaku večer gledam hoće li mi tu ispred zgrade netko poginuti kako ekipa divlja, hoće li mi netko razbiti auto zato što mu se nešto razbija (inače mi je neki idiot ogrebao vjetrobransko staklo ključem ili čime već...****). možda je to slučajnost (a možda i nije) ali uglavnom ekipa koja radi sranja se okuplja po lokalnim kafićima gdje se slušaju cajke i onda mi lik dođe ispred zgrade sa ''kockicom'' i turira mi auto ispod prozora u 3 ujutro... i tako svaki božji dan! svaki drugi dan s prozora vidim kako se netko pomlati zbog piz****** i tako dalje... dovoljno dobro dočaran život u dubravi?

sve to što si naveo ima i u drugim kvartovima od grebanja auta , slušanja cajki , do nabrijanih kockica, šoranja po bircevima itd treba bit realan., drugo siguran sam da ne znaš koliki joj je opseg , treće ne generalizirajte jer nemate pojma , tu se spominje kozari bok a ne žitnjak po koji i spada kozari bok .. tako nemoj onda ni dubravu generalizirat sa dubcem jer je to vrlo mali dio dubrave ...
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dubec, koliko god da je mali dio, svjedno je dio dubrave. naravno da takvih incidenata ima posvuda, ali ne možeš reći da je siguran kvart jer nije. p.s. nisam ni rekao da je baš cijela dubrava takva, bože moj... iznimke potvrđuju pravilo ali ovaj dio gdje ja živim nije najsigurniji, možda je tvoj bolji ali ja to ne znam... ako sam uvrijedio tvoj dio dubrave, ispričavam se, samo sam govorio moje mišljenje i iskustva
    Zadnji uredio Prophet1986 : 01-10-2007 u 18:42

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja živim u blizini Karlovca i tamo je super sigurno.

Nitko te ne dira nikad,a mogu kuču otvorenu ostavit i neče nitko ništa napravit.

Dok u Karlovcu recimo imao sam neugodnosti.

Jednom je moj dragi prijatelj jako se naroljao i nekom klincu **** mater,zatim smo mu rekli nek se ide ispričat.

I lik ode kad se dobio ode do njih, plati njima jedno šestorici pivu i sve je kao super riješilo se.

Sad nas troje izlazimo van i pobrali batina ,al ****** kad izaziva budala.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario* Pregledaj post
    trenutno zivim u kuci kraj dubrovnika, znaci nije u srcu grada nego malo dalje od dbk, i uredu mi je, malo je mrtvo i za moj ukus pre-tiho, rado bi zamjenio sa nekom kucicom blizu centra i to.. al mogu rec da sam poprilicno siguran gdje god zivio u dubrovniku ukoliko nije blizu stare bolnice, to je inace bila bolnica do prije rata ne znam kad je tocno propala, ali tu se sad uglavnom skupljaju beskucnici, narkomani itd.. ali ima i korisnih stvari u staroj bolnici, npr u prizemlju se par ljudi okacili boksacku vrecu par sprava za teretanu i tu se kao predava tailandski kickbox, ili takoder ima nocni klub 'gradec' gdje mladi metalci mogu pokazivat svoj talent te razni punk/metal koncerti se mogu naci tu, ali kao sto rekoh ako se nades u kasne ure tamo nebi bas volio bit sam.
    ja sam prije 5-6-7 godina izlazio tamo...ne znam ni sam točno...
    nije danas ništa opasno,samo što ima dosta balavaca pa ti znaju usrat večer.Ali to samo malo pokažeš zube i sve je ok....
    uglavnom neizlazim više tamo...nažalost prerastao sam to...ali uvijek će mi Punk,rock i alternativa biti u srcu..... oooh kako to tužno zvuči
    maaa...odem ja u ZG to je moj drugi grad lol..tamo ja izlazim ako ništa drugo sa svojim VG bitangama i ostalom ekipom lol bar na hebeno dobre koncerte ako ništa drugo!
    ili eto...idemo ulicom pa gađamo ljude paintballom lool! a hebi ga....nisam ja još odrastao! hahahahah!

Oružje? ne...rješio sam se ja svih tih pizdarijica...inače jedino što mi je ostalo je jedan bokser ali iskreno..strah me da nekoga nebi ubio sa tim govnetom....i smatram da mi nije potreban.Pogotovo nisam u ZGu nikad ništa imao uz sebe koliko se sjećam,jer se osjećam hebeno sigurno....ne kužim čemu toliki strah.
    Gledaj to ovako...imam li bilo kakvo hladno oružje,netko drugi će imat pištolj...ili neko drugo vatreno oružje..mislite da netko ko ima pištolj nebi propucao ovog drugog koji ima nož recimo?ili nešto drugo? e pa meni je život mio....
    A fala Bogu ne zna se ko ima ko nema pištolj...a pogotovo recimo u Osijeku...di su ljudi najebali u ratu!
    Nigdje nije sigurno ljudi moji....možda mi baš sad kas budem postao ovu poruku eksplodira baterija u laptopu lol
    mama ti sestra!

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    K750extreme, MDA Vario
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa da, ja osobno nisam nikad imao problema kad sam bio u gradecu, te opce ne smatram to tako opasnim mjestom, ali evo npr, prije tjedan dva jedan frend je s curom prolazio onuda i kaze da su ga kao dva pripita metalca prebili, ali iskreno mislim da lik sere, kaze da je dobio sakom po oku ali nigdje nema tragova po faci od tucnjave, te je bilo cetvrtak navecer, malo cudan dan za napit se.. glupost uglavnom.

i slazem s tim o oruzju, kao prvo rijetko tko tko normalno razmislja ce imat hrbrost nekoga opalit boxerom ili nekim drugim 'jacim' hladnim oruzjem, naravno uvijek ima izuzetaka, isto kao i oni ispadi kod folk klubova gdje se igraju rata s pistoljima. ali istina nigdje nije sigurno ako cemo tako gledat.
    Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario* Pregledaj post
    pa da, ja osobno nisam nikad imao problema kad sam bio u gradecu, te opce ne smatram to tako opasnim mjestom, ali evo npr, prije tjedan dva jedan frend je s curom prolazio onuda i kaze da su ga kao dva pripita metalca prebili, ali iskreno mislim da lik sere, kaze da je dobio sakom po oku ali nigdje nema tragova po faci od tucnjave, te je bilo cetvrtak navecer, malo cudan dan za napit se.. glupost uglavnom.

i slazem s tim o oruzju, kao prvo rijetko tko tko normalno razmislja ce imat hrbrost nekoga opalit boxerom ili nekim drugim 'jacim' hladnim oruzjem, naravno uvijek ima izuzetaka, isto kao i oni ispadi kod folk klubova gdje se igraju rata s pistoljima. ali istina nigdje nije sigurno ako cemo tako gledat.
    ja isto ne bi imao hrabrosti nekoga udariti bokserom po licu, zato ga ni ne nosim
    ali teleskop je nešto drugo, ali opet se ne bi nikoga usudio udariti po glavi
    a 99% njih pobjegne kad nešto izvučeš ili pokažeš otpor,a onih 1%, ko im kriv kaj su ostali

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    K750extreme, MDA Vario
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, meni je tesko zamislit da udarim nekoga boxerom palicom teleskopom ili necim u glavu, te posljedice toga, ali sta znam.. npr nekom palicom u slucaju napada udarit po rukama nogama pa cak i tijelu npr rebrima i to mogu zamislit, jer znamd a ga nuzno necu ubit nego tek toliko onesposobit mislim ono.. realnije je.

ali ispadi kod klinaca tipa 15-16 godina su strasni, buraz mi pricao da su mu dva frenda hodali stradunom i par getana (naziv za te likove sto zive u starom gradu) zaustavi ih i pitaju ih tipa odakle si, i ovaj jedan kaze konavle drugi zupa, a inace cjeli dubrovnik (citaj srednjoskolci) ne podnosi konavle, i ti 'getani0 ih kao uhvatili i odvukli u ulicicu i poceli ih mlatit dok neki covjek nije uletio i zaustavio ih, drugi dan su ta dvojica zvali prijatelji iz visih razreda i oni su prebili te getane, mislim gluposti, te drugi slucaj je da je takoder srednjoskolac, prvi razred ( tj trebao je bit drugi ali je pao razred) jednom liko zavalio pepeljaru u usta i izbuio mu sest zuba jer mu je kao zadirkivao curu, za ovu drugu pricu mogu potvrdit da je istinita za prvu i ne znam bas.

znaci strasno.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osijek je dosta siguran za mene...

postoje kvartovi koji su međusobno vječito u svađama. Ja sam na takvoj poziciji da znam poznate budale, barem po jednoga iz svakog kvarta...

ono tipa rtf, snk, vbk, dgo, ggo, vič, jug, pa onda izvan grada Višnjevac, al on je druga priča...

U svakom ima jedna ili dvije ekipice i to su ono tipa od 20 do 30 god ljudi, oni stariji ne prave probleme, a mlađi u pravilu ne bi smjeli...

Čim poznaš nekoga, onda je to sve ono Osječki: "e lega... nema problema"
    i tako treba ostat...

druga prijetnja je propalitet... žicaroši i tako drogerija okolo što se muva po gradu, no meni je shema da se takvih ljudi ne plašim, jer su ono slabi... a nikad se neće njih 10 okomit na nekoga da ga opljačkaju...

i zadnja skupina su mafijaši, no oni imaju dovoljno svojih problema da bi se išli zezat sa običnim ljudima, prolaznicima... jedini problem je ako se nađeš između pištolja, no eto izbjegavaš kafiće u koje oni zalaze i sve 5...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko Pregledaj post
    Osijek je dosta siguran za mene...

postoje kvartovi koji su međusobno vječito u svađama. Ja sam na takvoj poziciji da znam poznate budale, barem po jednoga iz svakog kvarta...

ono tipa rtf, snk, vbk, dgo, ggo, vič, jug, pa onda izvan grada Višnjevac, al on je druga priča...

U svakom ima jedna ili dvije ekipice i to su ono tipa od 20 do 30 god ljudi, oni stariji ne prave probleme, a mlađi u pravilu ne bi smjeli...

Čim poznaš nekoga, onda je to sve ono Osječki: "e lega... nema problema"
    i tako treba ostat...

druga prijetnja je propalitet... žicaroši i tako drogerija okolo što se muva po gradu, no meni je shema da se takvih ljudi ne plašim, jer su ono slabi... a nikad se neće njih 10 okomit na nekoga da ga opljačkaju...

i zadnja skupina su mafijaši, no oni imaju dovoljno svojih problema da bi se išli zezat sa običnim ljudima, prolaznicima... jedini problem je ako se nađeš između pištolja, no eto izbjegavaš kafiće u koje oni zalaze i sve 5...
    da...samo te na pijanoj promenadi napadnu jel ih gledaš u lice lol! i onda sam se morao tuć....maaaa

ja sam inače bio sa V.B.K. hebeno divlji kvart u moje vrijeme..a sad?! boookteee mazo nikog živog navečer...sve mirno....jako me to šokiralo kad usporedim sad i recimo prije 10 godina i ranije kad sam živio tamo....
    mama ti sestra!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim o cem pricate, kakve sore vani?!

Radi takvih bi dao ovlasti policiji da puca odmah.

Mogu samo reci da ta hrpa BBB-ovaca je bas takva nakupina iskompleksiranih momaka koji se "moraju" posorat. Da imaju muda, nasa borilacka scena bi bila prepuna kvalitetnih boraca, a ovako ako zelim negdje nastupit cekam i po 6 mjeseci adekvatnog protivnika.

Mislim kad sam bio u tim godinama, izlazio u Kulusic, uvjek su bile neke "sore" no nikad nisam ni jednu vidio .

Tako da su to po meni price za malu djecu, grad je siguran za nekog tko ce otic na cugu s ekipom, otic s curom u kino itd...

Nikad nisam radio "sranja", imam veliko iskustvo s cesti (kroz poslove osiguranja), karijera mi je bila uzlazna, prvo redarenja (tucenje i lomljenje palicama, bokserima), nakon obuke i studija u Izraelu kada sam striktno radio na osobnoj zastiti koristio sam samo nekoliko puta vatreno oruzje, sada sam dosao do tog nivoa da po potrebi mi dodjele osiguranje, iako smatram da je to totalno nepotrebno.

No nikada nisam nosio boksere, palice, ventile, kablove.... kada sam nosio vatreno oruzje, nosio sam ga.. ovisno na kakvu sam lokaciju isao.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Mislim o cem pricate, kakve sore vani?!

Radi takvih bi dao ovlasti policiji da puca odmah.

Mogu samo reci da ta hrpa BBB-ovaca je bas takva nakupina iskompleksiranih momaka koji se "moraju" posorat. Da imaju muda, nasa borilacka scena bi bila prepuna kvalitetnih boraca, a ovako ako zelim negdje nastupit cekam i po 6 mjeseci adekvatnog protivnika.

Mislim kad sam bio u tim godinama, izlazio u Kulusic, uvjek su bile neke "sore" no nikad nisam ni jednu vidio .

Tako da su to po meni price za malu djecu, grad je siguran za nekog tko ce otic na cugu s ekipom, otic s curom u kino itd...

Nikad nisam radio "sranja", imam veliko iskustvo s cesti (kroz poslove osiguranja), karijera mi je bila uzlazna, prvo redarenja (tucenje i lomljenje palicama, bokserima), nakon obuke i studija u Izraelu kada sam striktno radio na osobnoj zastiti koristio sam samo nekoliko puta vatreno oruzje, sada sam dosao do tog nivoa da po potrebi mi dodjele osiguranje, iako smatram da je to totalno nepotrebno.

No nikada nisam nosio boksere, palice, ventile, kablove.... kada sam nosio vatreno oruzje, nosio sam ga.. ovisno na kakvu sam lokaciju isao.
    vremena se mjenjaju
    danas po gradu ide dosta ljudi s ekipom i traže probleme
    po tome prednjače cigani i janjevci, ali su se i oni u zadnje vrijeme smirili, pitam se zašto

a kakve veze sad boysi imaju sa šorama u gradu?
    istina, potučemo se tu i tamo, ali za to se rijetko zna
    većinom su to mali okršaji, ne masovni ko prije

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa bas i ne, i prije 10-tak godina i vise je uvjek bilo janjevaca i cigana! Znam da su me jednom zeljeli opljackat (i to mobitel, 099 dancall hehe), radilo se o ciganima, no lose su zavrsili

Boysi su uvjek imali veze s tim sorama, maltertiranjima i ostalim, znam to iz 1. ruke, 2.ruke, 3. ruke! i zato po meni i dalje su trn u oko! drugo je navijanje, a drugo je okupljat se na dolcu, cugat i onda zajebavat ostalu raju koja nesto radi.. to mi je uvjek dizalo tlak, cim se stavi spitka na ledja odmah si 100kg tezi, i 100cm veci, i niko ti nis nemre... bas!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Živim u kući, ali sam često u gradu, a nekad prespavam i u pokojem stanu, pa sam k'o gradski lik Naviknuo sam bit u gradu, znam neka od opasnijih mjesta gdje ima problema, a i znam ovako generalno koga izbjegavati. A kad idem sa malo više stvari doma (obično izaziva to nevolje), obično sam opremljen nečim (ili ima više ekipe ili zaštita)...

A Frish-KI je još tražio i stan na Peščenici. Ah Frish, trebaš još naučiti puno
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..joj vi muski samo bi se mlatili,to vam je u genimama uopce to je bespredmetna rasprava.Batina mos dobit i nasred trga.Ko da je to stavka ..pihh

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 29
    Posljednji post: 13-04-2006, 23:26
  2. Idite tamo...da baš tamo...
    By macak_os in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 20-03-2006, 00:12
  3. Gdje živite
    By Sipe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 58