Onda smo vec dvoje koji naletimo na kriveTrebao bi malo duze boraviti u Zg pa bi vidio da nije tako crno.....ali opet nema do rodnog kraja i Pule
A gle, da sam primoran gore studirati ili raditi, sigurno bi se i sam razuvjerio u mnogo stvari. Ovako mi se mišljenje bazira na ono malo vremena što sam gore bio i na iskustvima bliskih prijatelja. Jedan se čak preobratio, nekad je govorio da nikad ne bi živio u zg-u, danas gore studira i govori kako je pula katastrofa![]()
Za cure se slažem, sigurno ne postoji mjesto gdje su cure tako... zatvorene i na visokom položaju.. Ili ja uvijek naletim na krivu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Onda smo vec dvoje koji naletimo na kriveTrebao bi malo duze boraviti u Zg pa bi vidio da nije tako crno.....ali opet nema do rodnog kraja i Pule
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pa jes...kad nisu zadrte seljančure i malograđanke..i ja živim na moru..u DU da vidiš ti to bokte...pa ja mislim da bi prije grkinju okrenio i udovoljio joj ,nego Dubrovkinju hahahha!
kako god...moje vrijeme je prošlo čopila me purgerica i ne bunim se vele ali .... lol zaboravio sam da je i ona na forumu moram pazit šta pišem hahahah!
e pa sad ti vidi kako je 8)))
mama ti sestra!
friški: zar ti nisi iz kt?
ja se svud osjecam sigurno...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
LOL na to se nsiam ni osvrnuo ,Dubrava sigurna el o el.
Opnecito u taj istocni dio grada neznam kaj bi me natjeralo da moram zivjet tam.
Zagreb ima 10+ puta vise stanovnika od di god da si ti živio ,dakle isto tolko puta vise problematicnih osoba.Ajde više sjaši sa tim komentarima o provincijalcima. Gdje se ja krećem? Taj se put dogodilo u 5 popodne ispred HNK.
Ja uspoređujem život u jednom manjem mjestu i jednom velegradu i sigurno se manje sigurno osjećam u jednom Zagrebu gdje i da mi netko nešto napravi, nikad ga/ih više u životu neću vidjeti. U manjem mjestu to ne možeš napraviti, a da misliš da ti se neće obiti o glavu.
Zagrebova prednost je što ima puno više toga za ponuditi, ali zato mi treba s jednog kraja grada na drugi 30-60 minuta. Doma sve obavim u pola sata.
Iluzorno je ocekviati da bu te u Pušćoj Bistri ti doso netko s pistoljem i opljacko te u 5 popodne kad ima 500 ljudi i svi se znaju medusobno,mozda su cak u rodbinskim vezama nekim daljim.
sto se ovog tice
i vise u praksi.ak to se ne svida, postoji nesto kao logout opcija.ali zato mi treba s jednog kraja grada na drugi 30-60 minuta. Doma sve obavim u pola sata
Mrzim ljude koji se dosele si mi onda seru po Zagrebu.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja iduca dva tjedna zivim u kuci, onda selim u zgradu.nasuprot mene umirovljeni policajac sa zestokim ptsp-om ima skladiste oruzja.trenutacno je u zatvoru, al kad nije redovito imamo izlozbe(seta po ulici i prijeti okolo) tako da mi i nije izrazito zao sta selim(koje sam srece opet cu naletit na nekog psihopata ili barem dilera.
u zagrebu nisam nikad imala problema, ionako idem samo u jedan kafic di me svi znaju a i nikad ne idem sama, al za svaki slucaj preko noci skidam plocice sa auta![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
uuu zagreb obozvama, najdrazi grad i osjecam se relativno sigurno..zapravo, ja nisam mjerilo jer se ja i skakavca bojim![]()
Ja zivim sigurnomogu zatrazit zastitu kad kod pozelim
no ne treba mi!
![]()
evo danas su bas opljackali erste banku u mom kvartu
toliko o sigurnosti![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
tvoj kvart?
tvoj kvart je po novom Pile , il kak se zovu vec tam kvartovi , girl
neznam kod mene nema problema , evo sad prosli tjedan ukebali jednog sa neznam kolko grama belog , u autu drzao budala.u zatvor ce , bio je na nekoj ko uvjetnoj ..
al nebih to nazvo ugrozavanjem svoje sigurnosti.
@zero
ona ce znat![]()
Stari, skuliraj se. Logout opcija ne postoji, jer mi je posao u zagrebu. Drugo, pitanje je bilo kako se osjećamo i ja sam iznio mišljenje, a ti mi tu pokušavaš prodavati teorije koje su jasne kao dan. Treće, više seru sami zagrepčani po zagrebu nego ja. Ja sam tu silom prilika.
OK , oprosti ako sam bio grub.
Ma u Dugoj Resi nemrem biti sigurniji nego sto jesam hehehe![]()
@ Autoxpert, sa tobom ne pricam, upadas mi u oglase okolo![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
osjećam se sigurno i znam da zagreb ne bi mjenjao ni za koji grad na svijetu
problema nikad nisam imao, jednom su mi ukrali mobitel, i to na jako čudan način, ali bijah mlad i naivan . . .
sad toga nema
nitko više ne prilazi ko me ne pozna
a i nikad nisam sam, u džepu je 16 inča čelika uvijek spremnih
a otkad ih nosim u džepu, još ga niti jednom nisam morao upotrijebiti
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Živim i odrastao u Zagrebu, u stanu, kvartu, kako god želite... evo mojih kratkih crtica:
- nije mi žao gdje i kako sam proveo djetinjstvo, tamo gdje sam ja odrastao i tih godina tu nije bilo problema i nekakvog kačenja...
- što više godine prolaze ima sve više problema, fizičkih obračuna, bezrazložnih sukoba, težeg kriminala i slično
- dali bi otišao sada u kuću dalje od grada?? BI! a zašto? Ne zato jer se bojim ili bježim od straha, nego najviše zato jer nisi rob susjeda, imaš više prostora, garažu, dvorište, a i mirnije je kada si doma. Istina bez grada nebi mogao, ali tu bi imao auto, motor i do grada bi bio za 15-20 minuta.
U budućnosti ću si sigurno napravit kuću, imaš sve, + motor i auto = grad...
Gdje ćeš bolje!![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks