Daj mi demonoid pozivnicu!
Eto naslov govrori sve.Ajmo ko ima??
EDIT:Ili ako tu na tom siteu nepozstoje pozivnice da mi skine jedan torrent ja mu opet dam pozivnicu
PRAVILA PRIJE POSTANJA
Da bi ovo učinili malo preglednijim:
1. Molim postajte samo zahtjeve/ponude pozivnica. Znači treba vam pozivnica, napišite to ovdje.
- DEMONOID - radi na principu generiranja koda koji član upisuje prilikom registracije. Za ovu pozivnicu nije potrebno ostaviti e-mail adresu. Kodovi se mogu razmjeniti PM-om.
- TORRENTLEECH - radi na principu da se generirani link za registraciju šalje isključivo preko e-maila. Dakle OBAVEZNO ostavite vaš e-mail u zahtjevu za ovom pozivnicom ili makar napišite da dajete e-mail na PM. Zahtjeve za TL pozivnicom bez informacija o e-mailu ću brisati i tretirati kao nepotpune
- UP/DOWN RATIO - poželjno ga je objaviti da osoba koja vam želi dati pozivnicu ima uvid u vaše stanje shareanja torrenta. Ako ga ne objavite, nikom ništa, ali su vam manje šanse da dobijete pozivnicu. Ovo vrijedi za oba od gore navedenih servisa.
2. Nemojte ponavljati zahtjeve jer nema smisla. Tko ima i želi vam dati - dat će vam.
3. I ako dobijete pozivnicu, bilo bi lijepo da to naznačite u postu u kojem ste je i zatražili - znači editirajte svoj post, zahvalite se osobi i sve 5.
4. Raspravu svedite na najmanju mjeru. Ako imate kakvih bitnih informacija o ovim servisima - slobodno napišite jer su od koristi, ali nemojte komentirati bez potrebe.
5. Nemojte flejmati ni trollati jer ću takve postove brisati!
Sve je ovo s ciljem da se smanji offtopic i tema učini preglednijom.
xlr
Zadnji uredio xlr : 25-10-2007 u 13:41 Razlog: dodana PRAVILA PRIJE POSTANJA
Daj mi demonoid pozivnicu!
ako još nisi dobio, pošalji mi svoj mail na koji treba glasiti pozivnica
Jos uvjek aktuelno.trebam jednu pozivnicu.
Dakle vi meni pozivnicu za tl a ja vama za demonoid(nazalost demonoid trenutno neradi)
Aj plsss. bitno mi je.
ja ti imam TL i demonoid...Je ima ko oink?
ja bi demonoid pozivnicu, posaljem torrentleech...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Dali im a tko pozivnicu za torrentleech ako netko ima jeli mi moze poslati na PH
Hvala Unaprijed!!
Ako se vec dijeli moze i meni onda na PM za TL.
moze li i meni za TL![]()
![]()
puno hvala!
ja želim pozivnicu za demonoid ili TL!! ako netko ima...
ima kaj za mene?
ja tražim jako dugo za blackcats ako netko ima?????plz..
a šit čujem da vishe nema pozivnica vishe da su puni skroz
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
može onda meni za TL na fancy_zg@net.hr ! THX!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ja bi vam rado pomogao oko pozivnica za TL ali sad sam dobio warning : You have received a 4 weeks warning from bebec.
Reason: Invited Cheater
jer sam jednom kolegi dao pozivnicu pa si je zajebao stvar i meni dao warning a njega su bannali najvjerojatnije...ugl ako dam jos jednu pozivnicu pa opet dobijem warning zbog nekoga ko nezna varati onda cu i ja biti bannan tako da cu vam opet poceti dijeliti pozivnice tek za 4 tjedna
eh...i ja bih neke pozivnice za private torrente..jer ovo ostalo je očaj....ako netko ima i voljan je sherat hamdoxAThotmail.com
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Demonoid je down i ne vjerujem da ce biti vise up!
"On September 25, 2007 the Demonoid website, forums and Bittorrent trackers were offline and unavailable.
According to the Wired News blog,[6] there had been no official word from the site founder and head administrator, Deimos, as to the cause of the outage.
An IRC chat was posted at The Circuit Box, which claimed to be a discussion between a TorrentFreak reporter and a Demonoid staff member. This was released approximately 18 hours after the site went offline:
"Ok folks, here it is. Demonoid is down. It has been for around 2 day [sic] almost. The reason it is down is unknown, and is still unknown. It HASN'T I repeat HASN'T been RAIDed, shutdown, terminated, deleted, burned, mamed [sic], or thrown under a bridge."[7]
The demonoid downtime caused quite a bit of controversy, especially after the popular Dutch news site nu.nl claimed that the Canadian Recording Industry Association (CRIA) was responsible for the downtime.[8]
"We contacted both the CRIA and Demonoid’s ISP in an attempt to confirm the story, but they didn’t want to respond to these allegations. Both parties neither confirmed nor denied their involvement. In addition, we tried to get an official response from Deimos, the founder and the head admin of Demonoid, unfortunately without any result.
The general consensus in the Demonoid IRC channel now is that the downtime is caused by hardware issues, and that the site will probably return within a few days.
Others still think that the Canadian ISP took Demonoid offline after they received legal threats (from the CRIA), but this is just speculation at this point. Demonoid’s ISP said earlier that it would not hesitate to pull the plug on Demonoid if they had to, however, this explanation is less plausible now because the trackers still run on the same IP. This indicates that the servers are still hosted by their Canadian ISP."[9]
On Saturday September 29 2007 at 3:05 AM GMT, the Demonoid trackers came back online, although the main site was still off-line."
Btw moze meni za TL pozivnica na mail zeljkorihavanu@aol.com
hvala
moze 1 invite za torrentleech ljepava@yahoo.com
thx
Ja bih zamolio dobru dušu da mi pokloni invitation code za demonoid.com.
EDIT:Imam Flat i komp i laptop koji stalno rade.
Zadnji uredio Ro@m : 03-10-2007 u 08:27
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Evo i ja da se ukljucim... Triba mi bilo kakva pozivnica ako vam je visak da se mogu barem mijenjati jer sad nemam nista, a trazim Torrentleech (cujem da je dobar)... Imam flat i 2 kompa od kojih je jedan stalno upaljen pa...
ako moze bilo koja jer cu dobit flat da si mogu skidat..........naravno ako nemate nema veze.....ako mi netko pošalje HVALA......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
tražim torrentleech pozivnicu, nudim demonoid.
Motorola MPX220@T-mobile
Pozdrav! Bio bih veoma zahvalan na pozivnici za bilo što... Ili Demonoid ili TL, svejedno. Share ratio mi nije problem i znam od koje je važnosti. Imam flat kod voljatel-a... Zaista mi je potreban dobar torrent site i mnogo bi mi invite značio.
Ako tko ima pozivnicu, može na PM ovdje ili na vjekoslav109@gmail.com. Ukoliko nitko ne može poslat, sve 5. Pozz i thnx na povjerenju!
Riješeno. Hvala Sipe za Demonoid![]()
![]()
Zadnji uredio Tr00p3R : 04-10-2007 u 22:11
ja isto tražim za torrentleech a u zamjenu nudim demonoid
nije mi problem upload imam amis 4mbps
n1gh7.r1d3r@gmail.com
Zadnji uredio DOLKI : 05-10-2007 u 16:27
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
ako moze tl ili demonoid invitation code. upload nije problem jer imam flat
16.000/800 Kbit/s
pozdrav
molio bi ako netko ima viska pozivnica za TL ili demonoid da mi posalje na PM ili mail thommy_2007_@hotmail.com
unaprijed zahvlajujem
Zadnji uredio Thommy : 09-10-2007 u 18:20
Bookmarks