pa ja dam mail odma.. ako slucajno neko ima za poslat.. al to je uglavnom rijetkost...
pa ja dam mail odma.. ako slucajno neko ima za poslat.. al to je uglavnom rijetkost...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
podhitno bi mi trebao invite za torrent leech
imam brzinu 8 mbit-a i upload stvarno nije problem
molim vas!!!
spider28@net.hr
Ja bi molio jednu pozivnicu za TL.. ako ko moze na cro.vandal(at)gmail.com
Ja uvik seedam sto skinem:
www.blackcats-games.net ([DOWN]21.81 GB [UP]86.48 GB [RATIO]3.96) - nazalost neprima vise clanove...
www.demonoid.com ([DOWN]4.45 GB [UP]2.35 GB [RATIO]0.53) - ratio je jako los zbog njihovog trackera....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ima li netko pozivnicu za Torrentleech?
ja imam za demonoid, ako nekome treba!
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
TORRENTLEECH je zatvorio sustav pozivanja, tako da do daljnjeg nema pozivnica niti registracije tamo.
vandal, nije stvar u tome da li lažeš ili ne...stvar je principa i sigurnosti
dijelio sam pozivnice ovdje već, pa sam bio pod warnom 2 dana kasnije...
a to me onda smeta...
Zadnji uredio xlr : 25-10-2007 u 13:28 Razlog: podebljana obavijest
Opet skrećem pozornost na prvi post ove teme gdje sam još malo uredio neka pravila oko postanja zahtjeva za pozivnicu:
http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...38&postcount=1
Dosta vas je postalo zahtjeve za TorrentLeech bez email adrese koja je obavezna. Pogledajte pravila i uredite svoje zahtjeve ako stvarno želite tu pozivnicu. Ovaj put ću vam dozvoliti da ponovno postate svoj zahtjev (ako to želite) ali ga onda i napišite kako treba.
Napominjem još jednom, nitko neće biti kažnjen ako negdje pogriješi, ali će mu post najvjerojatnije biti obrisan i tretiran kao nepotpun.
Želim vam uspješnu potražnju i budite fer!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da istina TL je zatvorio SVE registracije
šta mi sad znače 2 pozivnice kada se nemogu registrirati![]()
![]()
![]()
![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
![]()
![]()
![]()
ovako ja nemogu nikom dat pozivnicu za neke od tih stranice, ali me treba za demonoid
ako neko ima pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pozivnicu posaljite na blackbloodyrose100@hotmail.com
please stvarno mi je vazno
Zadnji uredio unwanted : 02-11-2007 u 00:26
Bi li i meni netko mogao dati pozivnicu za demonoid tražim je već jako dugo pa ako neko ima![]()
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
Imam ja viška,al prvo....Koju vezu imaš? Imaš neki skrinšot ratia s drugih trackera?
"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."
Moze i meni za torrentleech?
Imam flat...tompa16@net.hr
hvala unaprijed
Zadnji uredio mara100 : 18-11-2007 u 18:50
i meni bi trebala pozivnica za torrentleech ako je ikako moguće. također imam flat. prophet_cro@yahoo.com
zahvaljujem unaprijed
molio bih pozivnicu za torrentleech, imam flate rate,
mail: zeljko.riha@gmail.com
hvala!
@mbusic: možeš tražiti bilo kakve pozivnice
A sada vas molim za malo čitanja. Kao što je više puta spomenuto i citirano, TorrentLeech i Demonoid više ne djele pozivnice. Točnije:
Demonoid:
"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."
TorrentLeech:
2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED
Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.
Uzalud vam svako traženje pozivnica za ova dva servisa.
Nekima sam obrisao postove, ali to je s ciljem preglednosti (hvala što ste upozoravali ostatak foruma umjesto mene).
Tema ostaje otvorena i ako netko ima kakve bitne informacije neka slobodno kaže i nama![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kakvih ovdje debila ima...po 1000put za DEMONOID(zatvoreno) i TL nema registracije,
blackcats Zatvorene registracije
ako nekome treba Crna Berza Seed Bodovi .,.,da se za neku pozivnci changamo
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
i sta ima sad novo umjesto Demonoida i TL-a?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Evo ja sam novi ovdje,dosadno na poslu pa se javljam, ja sam naletio na vrlo zanimljivu stranicu koja radi na istom principu kao i TORRENTLEECH,registracija je još uvijek dozvoljena dok se ne dosegne neki limit, www.pussytorrents.org
Zadnji uredio xlr : 20-11-2007 u 14:17 Razlog: koristi tipku EDIT ako nešto želiš promjeniti/dodati
ja bih vas molio pod hitno mi treba pozivnic az a torrents.czone.ro
molio bih neka mi se neka dobra duša javi na pm...
hvala
★★★★★
ja trazim pozivnicu za torrent-damage.net -> HITNO
a u zamjenu mogu ponuditi demonoid
joj da uopce ne mislim kaj pisem
a bas sam neki dan iso gledat na demonoid za jedan film![]()
![]()
Bookmarks