Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Razocaravajuca presuda haskog suda

ja kad sam vidio i cuo sta su ta trojica napravili u Ovcari rekao sam si da moraju dobiti najmanje dozivotni al kad onaj neki sud im da onakve kazne ostao sam zgrazen. jednostavno mi je zao Vukovara i obitelji onako okrutno ubijenih ljudi sto su culi kakve su kazne dobili ona trojka. ja si mislim pa za cemu uopce postoji taj sud kad takve blage kazne daje onim ubojicama, da ne kazem nesto gore.
    Dinamo rules!!!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prestrašno!!

Ali što je još žalosnije što su naši se pokupili i otišli plakati u Vukovar a nisu se skupili da odu mirno protestirati ispred suda i iskažu cijelome svijetu kako sud čini veliku nepravdu Hrvatskom narodu.

Gdje su sada sve one mange i face što se busaju u prsa kad treba se ići na križni put!!!

Ima ih toliko koji bi mogli nešto organizirati u mirnom mimohodu da nas svijet zapazi da ipak nismo janjci za klanje.
    Ili izgleda da ipak jesmo.

Duša mi plače kako smo jadni kada se treba iskazati pravo hrvatstvo!!!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teško je ne unijeti osjećaje u sve to! Ipak se radi o Vukovaru, gradu koji je 100 dana bio odsječen od svijeta i normalne komunikacije, života. Ti ljudi su mjesece provodili po skloništima.
    Nakon te kalvarije, 18. 11. 1991. su srpski tenkovi ušli u potpuno srušeni grad, sa svirkom Marša na Drinu.
    Ljudi su tretirani poput stoke, bez ikakvih propisa raznih Ženevskih i inih konvencija. Transportirani su diljem Srbije, BiH...
    Neke su susjedi Srbi-PROKAZIVALI-ovaj je ustaša... Ne mogu zaboraviti slike u kojima jedan pripadnik paravojnih četničkih snaga, sav zarastao u bradu, jako neuredan kaže-Lezi dole, majku vam je*em ustašku! Sve su to ubice i kasapi!
    Nakon toga takve "snage" ulaze u bolnicu, ustanovu koja je u svim zemljama (ili bi bar trebala biti)-neutralna zona. Iz bolnice odvode ranjenike i zvjerski ih masakriraju i bacaju u jamu na Ovčari.

Za to dobiti kaznu od 5 godina zatvora-mislim da je čisto ruganje Hrvatskom narodu! Sramota za čitavu Europu, svijet. Sramota za gospođu Del Ponte koja je jurišala na Gotovinu dok ga nije zbuksala i Boga pitaj koja će njemu presuda biti.
    Prestrašno, u biti bez riječi! 5 godina za 270 ubijenih, bespomoćnih ljudi!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam da je delikatna tema, no malo racionalnosti, molim. Ovom koji je osloboden nisu uspjeli niti dokazati da je bio tamo, o cemu zapravo nemam pojma pa necu previse srati.
    Ovaj sto je dobio 5 godina je dobio samo zbog mucenja, ubojstva mu nisu dokazali ili uopce nije bio osuden za to. Primjera radi, u HR se 5 godina dobije za ubojstvo & kradu.
    E ovaj sto je dobio 20 godina, taj se lako izvukao. Ocekivao sam od zapadnog poimanja pravde i kaznjavanja puno vecu, primjereniju kaznu. No o kaznama netko drugi moze vise reci, recimo Marko6630 koji se time, koliko sam shvatio, bavi.

No opet, domaca javnost UOPCE nije informirana tko su zapravo ljudi kojima se sudi, sto su napravili i konstantno se zanemaruje informacija da nisu njih troje jedini optuzeni za Ovcaru i Vukovar, nego se u Beogradu sudi jos nekolicini njih (sest ako se ne varam) tako da je najbolje procitati dokumente Haaskog suda koji su dostupni online i vidjeti tko / sto / kako, a ne nerazumno traziti neciju krv po principu "bio je tamo, kriv je".
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran5000 Experience Points3 months registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.525, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu samo komentirat to da jedna je stvar mucit jednu osobu i dobit 5god ali za oko 250 osoba to je nesto drugo to je zlocin protiv covjecnosti,a dokazanmo je da su sva trojica bila tamo samo sta je to opet sve zaribala ona kravetina carla del smotana.Zao mi je svih tih poginulih ljudi jer ispada da su oni bili zlocinci a ne njihovi krvnici.No takva je politika nase vlade da ce domovinski rat ipak prerast u agresiju na srbe i to je to.

Rospaja itekako je nasa javnost dobro informirana samo sta to nasi mediji prenose na svoj nacin pod politickiim pritiskom.
    B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedna opaska za sve;

mržnju na nacionalnoj osnovi, bez obzira na sve nećemo tolerirati. vrijeđanje, grubo prostaćenje, također.

dakle, slobodno izjasnite svoje mišljenje ali se držite pristojnosti koju koristite u svakodnevici.
    nećemo branit slobodu govora ni političke teme na forumu, iako ovo nije idealno mjesto za takve stvari, jer se već pokazalo kao loša ideja i nekolicina članova brzo plane na neke stvari.

dakle, još jednom vas molim argumentiranu raspravu bez ikakvog oblika vrijeđanja. ako primjetim ijedan ispad, bit ću primoren zatvorit temu i posjetit forum 76 te nekome od vas dodjelit godišnji. a mislim da to ne želimo niti vi, niti ja.

hvala

prvo i zadnje upozorenje za člana Prophet1986.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Lenovo Vibe Z2
    Operater
    tomato
    Godina
    35
    Bodovi
    14.367
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Žao mi je ali to je već normalno da se takva sranja događaju nama... Srbi koji su poharali Hrvtasku dobit će 5-10 godna zatvora, a naši generali koji su branili će dobit 20-ak godina zatvora... I to je neka pravda...

EDIT:
    Malo lakše sa psovkama. Svi smo nezadovoljni ali to nije razlog za tako teške riječi.
    Zadnji uredio xlr : 29-09-2007 u 01:07
    CARpeDiem*

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za ovo nemam prave rijeci,nego cista sramota za Haski sud i one koji su ga osnovali.Sljivancanin je osobno naredio egzekuciju ranjenika iz bolnice i u prvom mjesecu 2008 je slobodan.
    ta tri koljaca su kriva za tisuce poginulih u Vukovaru,za masakr i mucenja i protjerivanje u logore i tuzno je da su prosli sa tako smijesnim kaznama.

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da sramotno i zalosno.Neznas kaj je gorje.Ispada da ce kazna biti 35 dana za svakog ubijenog covjeka i to samo za ove s ovcare, a de su drugi..sve je to politika drugih,koji su krojili to sve.Ma mislim ,fakat je pravda sljepa..Uh ljuta sam

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja to kazem,i ponavljam da ce nas domovinski rat po Haskom tribunalu ispast kao jedna dobro organizirana urota i egzekucija srba pokrenuta sa nase strane,znaci srbi su se branili od hrvatske agresije a ne mi od njihove.Neznam,tema je stvarno preteska mi jer izgubio sam jako puno obitelji u ratu i zalosno je sta ovako mlad ja moram saginjat glavu (ne doslovno vec prema tim haskim procesima) jer su svi moji koji su poginuli poginuli kao agresori a ne branitelji nase slobode.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravljate da je ovo prvostupanjska presuda. Bit ce zalbi tuziteljstva na nju, a ako se povuku pravi konci i ako se stvori kriticna masa pritiska, bit ce promjena u presudama.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dok se digne zalba i dodje do ponovnog procesa tada ce proci barem 6 mj. Jako zalosna situacija, Vukovar je moj susjedni grad i dobro se sjecam vremena kad je pocelo i dobro se sjecam dana kada je Vukovar pao.

Vjerujem da ce biti ponovno sudjenje, ali najvise me pati pitanje zasto nasa vlada nije sama isla u akciju potrazivanjem dokaza, jako zalosno ovi dani ce biti jako tuzni za one koji su svoje voljene izgubili...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ::diaboliq:: Pregledaj post
    Zaboravljate da je ovo prvostupanjska presuda. Bit ce zalbi tuziteljstva na nju, a ako se povuku pravi konci i ako se stvori kriticna masa pritiska, bit ce promjena u presudama.
    ..da ,mogla bi bit!! Mozda im jos smanje...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smanjiti im sigurno nece; pod jedno. A pod drugo; nikome u ICTYju nije u interesu pustati ratne zlocince osim ako zbilja nema dokaza ili su oni manjkavi. U toj vakaciji dok zalba ne stupi na snagu potrebno je skupiti ono sto je bilo manjkavo. To je sve.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao prvo, ispričavam se na svom prethodnom postu koji je izbrisan (na tome zahvaljujem moderatorima), to je napisano u afektu.
    sad na temu presude... to što je ovo prvostupanjska presuda nama ništa ne znači jer hrvatska vanjska politika je katastrofalna. ambasadori koji bi trebali predstavljati hrvatske interese u inozemstvu su postavljeni na te pozicije zbog svoje političke ideologije a ne svoje stručnosti stoga ne očekujem nikakav pomak na žalbenom vijeću. činjenica je isto da su srbi sa svojim lobijem vrlo vješto uspjeli svijetu prodati priču da su oni zapravo žrtve, što naravno svi hrvati i drugi koji su bili prave žrtve znaju da nije istina. mene najviše zanima gdje su bili naši političari kad se to odvijalo... nije se to dogodilo u roku od nekoliko minuta, ovo suđenje se odvijali nekoliko godina! a da ne spominjem kako su i ljudi vani retardirani, dovoljno je pogledati kartu hrvatske i gdje su bile srpske vojne ''snage'' i odmah je jasno tko je tu bio agresor (ako činjenica koliko ima masovnih grobnica s hrvatima i koliko je hrvatskih civilnih žrtava ne govori dovoljno sama po sebi). a carla del ponte, što je njoj? je li ona rođena bez mozga!? napada nas da izručimo naše generale a srbe praktički ništa!? sramotno... takva osoba ne bi smjela biti glavna tužiteljica takvog suda. istina je, da je vjerojatno i s naše strane bilo raznih sranja, ALI srpske žrtve praktički možeš nabrojati na prste a hrvatske se mjere u tisućama... tko tu ne vidi što se događalo ili je slijep ili ne želi vidjeti što je stvarno bilo...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..ma bezbrige znaju oni svi dobro kaj se dogodilo,samo kaj oni svoje greske nece priznati.A mi smo presitni da bi se boli s rogatima.Ak me razmes.

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moje misljenje se zna,pa necu ni komentirati dalje.....ZERO
    I feel the need -the need for speed!!!!!

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    negdje sam cuo ili procitao da postoji neka snimka koja dokazuje da su oni krivi i vidi se sto se sve dogodilo
    Dinamo rules!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ lili - nažalost, razumijem...

@ halek - naravno da postoji snimka, i to ne samo jedna, štoviše nije problem naći tu snimku na netu. mislim da se svi, koji su tada imali dovoljno godina da se toga sjećaju, sjećaju sa suzama u očima. ja sam imao 5 godina kad je to bilo, ali nažalost gledao sam te snimke na televiziji i puno mi je takvih prizora ostalo urezano u pamćenje. strašno...

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carla Del Ponte nema veze sa ovime pa je glupo nju mjesati u ovo sudenje.

U Haaskom sudu se ne sudi agresoru ili zrtvi, ne sudi se nekoj drzavi ili vojnoj formaciji, nego ljudima koji su odgovorni za zrtve, bez obzira na nacionalnost, vjeru ili drzavljanstvo.

Osobno, kaznio bi svakoga, bez obzira dal je hrvat ili srbin, ako je ubijao civile ili krsio konvencije o pravilima rata.

Btw, prema informacijama UN-a, za vrijeme domovinskog rata 196 000 hrvata je bilo prognano sa nekih podrucja unutar Hrvatske, dok je ta brojka kod srba puno veca, gotovo 300 000 ljudi moralo je pobjeci. Ne mogu naci tocne srpse civilne zrtve no znam da se radi o vise od 100 zrtava samo za vrijeme i nakon Oluje.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ... IZ KRVI I BOLA NIKNUT ĆE CVIJEĆE I HRVATSKI NAROD NIKAD ZABORAVITI NEĆE ...

...... VUKOVAR ......

... NIKAD ZABORAVITI, NIKAD OPROSTITI ...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post

Btw, prema informacijama UN-a, za vrijeme domovinskog rata 196 000 hrvata je bilo prognano sa nekih podrucja unutar Hrvatske, dok je ta brojka kod srba puno veca, gotovo 300 000 ljudi moralo je pobjeci. Ne mogu naci tocne srpse civilne zrtve no znam da se radi o vise od 100 zrtava samo za vrijeme i nakon Oluje.

I da vecina tih srpskih civilnih zrtava su nastradala od svog naroda koji su bjezali gazeci sve svoje pred sobom.

Kriva je Carla itekako vrseci prevelik pritisak na nase dok su srpski zlocinci mogli planirat do mile volje kud mogu se sakrit.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carla del Ponte je itekako umješana jer je krivo postavila optužnicu i krivo se postavila prema agresorima. što se tiče progona srpskih civila... tih 300 000 protjeranih srba je po meni pretjerana brojka, možda i nije ali to sad nije ni bitno. ono što je bitno je da je većina tih srba ciljano naseljena iz srbije u okupirana područja tako da je , čak i da je brojka od 300 000 točna, broj onih koji su i prije živjeli na području hrvatske znatno manja od te brojke. a da ne spominjem kako su srbi skloni preuveličavanju svojih žrtava (poznato je da je izvjesni Savo Štrbac, poznat i kao savjetnik Carle del Ponte po pitanju Domovinkog rata u svojim popisima nestalih i ubijenih srba često navodio imena srba koji su vrlo živi i zdravi).

Rospaya, nemoj me krivo shvatiti, i ja bih kaznio svakoga tko je kršio Ženevsku konvenciju ali svi znamo tko je stvarno bio agresor. ne kažem da niti jedan hrvat nije napravio nekakv zločin ali to nije ni približno pokolju na Ovčari ili onom u Srebrenici. sve zločince treba jednako kazniti, a ovom presudom je dokazana pristranost Haaga

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je sramota za taj sud ali i za cijelu Europu.

Ljudi su mučki ubijani i mučeni, a ove svinje dobiju samo toliko zatvora.

Ubijanje i mučenje ljudi ,djece i staraca je sasvim druga stvar od protjerivanja.

Svim ljudima koji su protjerani je ostao život.

HAŠKI SUD je obična farsa.

I svi smo čuli što je zapravo bilo sa Karadžićem i tko mu je omogučio skrivanje.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
    negdje sam cuo ili procitao da postoji neka snimka koja dokazuje da su oni krivi i vidi se sto se sve dogodilo
    postoje neke snimke naziva Amarkord I i II i Komšije I i II. Vrlo brutalne snimke, u trajanju od oko 6-7 sati sa konkretnim zbivanjima. Osobno pogledao, ne želim komentirat jer ovo nije mjesto za to. Ali da se ima što vidit, itekako ima. Živi dokazi za neke stvari.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove