Sad bi se branitelji, udovice, njihovi klinci i sve te udruge trebale MIRNO uputiti u haag i MIRNO prosvjedovati ispred suda. U roku par sati to bi bilo na svim svjetskim portalima i kanalima.
Komsije i nisu bas nesto posebno.ima i boljih snimaka dogadjanja u Vukovaru.imam ih nekoliko neobjavljenih na kojima je sve jasno.
Sad bi se branitelji, udovice, njihovi klinci i sve te udruge trebale MIRNO uputiti u haag i MIRNO prosvjedovati ispred suda. U roku par sati to bi bilo na svim svjetskim portalima i kanalima.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
@ Slide, bilo je na CNN-u neki dan... Voditelj je jasno rekao da je presuda losa.
@ Prophet
svi znamo tko je agresor i tko se branio, jednako tako znamo da se zlocini ne mogu medusobno mjeriti. Da bude jasno, ja isto smatram presude sramotnima i bio sam nekoliko puta na Ovcari, no prilicno me nervira kad se prokazuju ljudi koji sa time nemaju veze, poput Carle Del Ponte koja je te ljude i optuzila (usput je i nedavno naglasila kako je razocarana presudom), dok od svih vas koji ste toliko razocarani Haaskim sudom nisam cuo nista protiv one vlade koja je sudjelovala u osnivanju tog suda (IMHO manji problem) i onog protuustavnog dijela - prebacivanja dijela autonomije nekoj medunarodnoj organizaciji... istom tom sudu (PUNO veci problem).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ovo mi se dopalo,toliko mnogo ima istine u tim rijecima...
Siniša Glavašević:
"..vrijeme čini svoje. Ono sudi i presudi.
A oni koji ostanu kao svjedoci tog vremena,
još dugo opominju sve koji dolaze. Ispočetka je njihov glas
jak, a poslije tiši, naposljetku kao da i nije više važno.."
Rospaya, Carla del Ponte je prokazana zbog svojih evidentno pogrešnih stavova i krive klasifikacije krivičnog djela. Dobro, potpisujem da je ona samo jedna mala karika u lancu. To što je taj sud dobio svoju autonomiju je prošlo svršeno vrijeme i o tome se sigurno već dosta diskutiralo, ovo je svježe pa ima dosta materijala za diskusiju (iako očekujem da ćemo se u jednom trenutku vratiti i na tu temu)
@ lili
odlično odabran citat
ma sramota....
@ lili - bravo za izabrani citat
jadno i smiješno...
mene uopće nije iznenadilo ništa od toga...
Bookmarks