Ne bi bas rekao. Nisam nigdje vidio tu opciju, ni na K800 ni na K810.
jel se moze nekako namjestiti da se video pocne reproducirati u "standby-u" na k800, sa k810 najnovijim softom?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne bi bas rekao. Nisam nigdje vidio tu opciju, ni na K800 ni na K810.
Aha, za to znam. No to je bilo bugovito rijeseno, znalo je zablokirati cijeli mob, pa su u narednim verzijama to izbacili.
Dakle ako stvarno to zelis, morat ces se zadrzati na tih 1-2 starije verzije firmwarea za K800 koje su to imale.
Za ovo za video u stand-by ni ja nikad cuo...![]()
Evo ovdje ti je link za K800 firmware i sve promjene u njemu... http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
U verziji R1GB001 su ga uveli, a u R1KC001 maknuli... Znači da bi to imao morat ćeš imat verziju R1GB001 (s tim da ti ta funkcija u toj verziji ponekad ruši mob) ili R1JE001 ili R1JG001
Iako,meni se ta opcija i nije previše svidjela jer je to dodatno usporavalo mob,a znalo je i štekat...
hvala ti khmkhm, moze lock![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a neeeeee ... kakav lock ???????? ccccccccc
pogle ovaj topic , pretvoris taj video koji oces ..... u gif animaciju i onda tu animaciju stavis ko screensaver![]()
Hm, OK, mislim da je pitanje odgovoreno, pa ipak zatvaram.
![]()
Bookmarks