Ja mislim da ce se krecat u mobisu u rangu n70 ne jeftinije
@marko: a lako moguće, jer je N70 u mobisu 2800kn... Ali po meni, 6120 bi trebao biti jeftiniji... Ali vidjet će mo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja mislim da ce se krecat u mobisu u rangu n70 ne jeftinije
na 3000kn se moze gotovo sigurno racunati.ipak ovdje pricamo o Mobisu.![]()
![]()
![]()
da ipak je to mobis.Ali u oglasniku ce ziher biti 1800-1600 kn
zasto se uvijek primate procjena mobitela koji jos nije ni napravljen![]()
kad dodje,cijena ce biti vidljiva svima, a do tada se samo mozemo nadati da mobis nece dignuti cijenu do nebesa,jel to onda odredjuje cijenu u oglasniku![]()
Izaci ce to i brze nego sto mislimo
Ma neka cijena bude i 3.5k kn, to za mob s ovim spacifikacijama uopće nije puno. A usto je još i nekako "šminkerski" u odnosu na ostale symbiane. nema više "spadanja" hlača kao kod 3650/60 i ostalih koji su duplo teži od njega. Mob je po meni već sada kandidat za symbiana svih vremena.
369Mhz procesor - pa to rastura!
Hocu taj mobitel!
trium->motorola->siemens c45->N 7610->N 6680->N82-->...? (?N900?)
steta sto nema wireless
no ...koliko sam vidio iz promo videa...bit ce to lud fon...
klasican dizajn....zadnji doradjeni symbian....inace preferiram crne mobache, ali ovaj dobro izgleda i kao bijeli![]()
RoBee
Evo i review:
http://www.phonearena.com/htmls/Noki...ew-r_1766.html
Dosao je u HGspot. Cijena 2351 kn. link
Kupio sam si 6120 pa ako vas nesto zanima, slobodno pitajte.
Prvi dojmovi su prilicno dobri. Prve zamjerke su na malo sporije otvaranje ugradjenih aplikacija, dok se instalirane pokrecu poprilicno brzo i skroman "paket dodatne opreme" koja ide uz mobitel zbog cega je u biti i manja cijena.
Pa mene zanima kakva je kvaliteta izrade (da li ima lufta, škripi), kakva je kamera, kakve su tipke (pošto se čine poprilično velike), kakav je soft (u usporebi sa N73/80 ako znaš), kakav je zvučnik...
a mogao bi i neki review nabaciti...![]()
Baterija, baterija, baterija... ?!
Sutra cu staviti review, danas mogu samo da napisem prve dojmove jer se mobitel puni.
Ovako; Kvaliteta izrade je na razini starijih modela tipa 7610. Znaci materijal je obicna gloss plastika, sve je dosta cvrsto, kao jedna cijelina. Malo mi smeta poklopac baterije, posto je skliska plastika skidanje istog je zamorno. Kameru nisam probao, iskreno me to bas i ne zanima na mobitelu, ali cu sutra malo poslikat i staviti na net. U trgovini sam usporedjivao 6120 i N73 sto se softa tice. 6120 ima subfoldere sto mi se jako dopada i kao sto sam vec prije rekao ugradjene aplikacije otvara sporije od recimo N73, dok su naknadno instalirane aplikacije radile brze na 6120. Zvucnik je dosta glasan i jasan, nista posebno.
Baterija se puni, nadam se da ce trajati 2 dana. O trajanju baterije cu napisati malo kasnije, kada se potpuno formira.
Zadnji uredio Ico : 13-07-2007 u 21:28
I kolko drzi baterija,spremam se zamijenit 5500 sport za 6120.Na 5500 mi je baterija drzala 2 dana
Odgovor od tri korisnika imas u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44914
Ima li negdje slika usporedbe N73 i 6120 classic?
Zanima me zbog veličine ekrana.
Evo ti jedna usporedba displeya:
istina, to je usporeda disleya kod K800 i N73, ali to je isto, jer je displey kod K800 fizički isti kao i kod 6120 classic...![]()
Da li mi neko moze odgovoriti da li njegova kamera ima auto fokus i macro mod?
Autofokus sigurno nema.
Bookmarks