hmm nisi morala prebacivati stari hard moglasi jednostavno instalirati XP na novi hdd i sve drivere and so on.I onda spojiti stari hard i izbrisati XP sa staroga harda ili prebaciti podatke snjega i izvaditi ga.
hmm nisi morala prebacivati stari hard moglasi jednostavno instalirati XP na novi hdd i sve drivere and so on.I onda spojiti stari hard i izbrisati XP sa staroga harda ili prebaciti podatke snjega i izvaditi ga.
ma da? samo to? pa kako se sama nisam prije toga sjetila?uistinu sam to mogla napraviti, samo da sam se sjetila.. ha ha. a btw. nije mi jasno što imate protiv starog harda? Pa ako dobro radi, radi čega bi uzimala hard od nekog drugog, ako je moj dobar. osim toga, imala sam samo izbor ili da mi čovjek iz servISA uzme moj stari hard, ugradi ga u neki komp i od tud skida podatke ili da jednostavnije ga ugradi u moj i da sama to doma obavim. mislim da je ovo ipak bolja solucija, jer je kompjuter bio u toliko očajnom stanju da nisam mogla doći ni iz safe modea više do podataka. čim bi ga uključila je bio crni ekran, tako da.. nisam to napravila tak bezveze, kako bi neko mislio..
af kors da i ja mislim kao i svi da je bolje imati novi hard u kompu nego stari, ali eto, stanje je bilo takvo, da se moglo do podataka jedino, ako ga se stavi u neki drugi komp, pa zašto onda ne, moj novi? a inače, btw. još me i danas muči zašto meni taj čovjek nije vratio hard disk od novog. čovječe koliko sam ja skužila on si ga je zadržao, jer meni ništa nije vratio...
nego... jel postoji uopće način da ja u nekom servisu volontiram i učim se i da tako naučim sve o servisu. mislila sam nekom servisu i platiti za to, ali za sad mi nitko ( normalno) ne odgovara. u ovoj Hrvatskoj moraš ubiti nekog ili mu donijeti dijamant cara Solomona, da te pusti da i volontiraš negdje... ( toliko o dobivanju posla...) :roll
Bookmarks