Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    šššššššš
    Operater
    eeeeeeee
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HSV Pregledaj post
    Kada si imala staru zvučnu karticu jesi li instalirala koji driver ili ti je plug&play
    stara zvučna je bila u starom kompjuteru i tad je normalno radilo. a onda sam stavila stari hard disk u novi kompjuter i normalno imam sve novo, ali nepovezano. mislila sam sad staviti iz onog starog kompjutera ok zvučnu u novi, ali mislim da to nema smisla. bolje kupiti novu. može ispasti sa tom, da se potrgala u međuvremenu ili nešto pa da bezveze stavljam. uzeti ću neku ok zvučnu i to je to. sad sam vidjela da se zvučna ne može dirati sa prstima, a ja jesam malo prije brisala prašinu i dirala sa prstima, ali nema veze. jedino mi stvara problem to što je u mom kompjuteru sve zbrda zdola postavljeno.
    Tamo gdje idu utori za mikrofon, rozi, zeleni, na staroj je odmah povezana i zvučna a na novom tamo nema ničeg, osim nečeg kratkog crnog. pa ne znam baš kako to raditi.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    šššššššš
    Operater
    eeeeeeee
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo sam pogledala neke tutoriale na you tube i oni to prikazuju da odmah imam neke kao naslonjače u koje ide zvučna, a ja takvo što nemam uopće na novom kompjuteru. i ovdje su meni ti naslonjači sa prednje strane, a tamo su bili sa zadnje. tako da nisam uopće mogla naći sad svoju zvučnu. i na starom kompu su bile tri kartice neke u tim naslonjačima, a na novoj su samo dvije. ali, vidim da na youtube, profesionalci postave zvučnu u dvije minute. meni će to malo potrajati. bojim se nešto bezveze staviti, pa da mi crkne komp ili nešto. da li se može imati dvije zvučne na kompjuteru?
    neko će imati noćne more od ovih mojih briga!
    Zadnji uredio kompjuterica : 24-09-2007 u 22:51

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N70+1g,SHG-D900I,N95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kompjuterica Pregledaj post
    stara zvučna je bila u starom kompjuteru i tad je normalno radilo. a onda sam stavila stari hard disk u novi kompjuter i normalno imam sve novo, ali nepovezano. mislila sam sad staviti iz onog starog kompjutera ok zvučnu u novi, ali mislim da to nema smisla. bolje kupiti novu. može ispasti sa tom, da se potrgala u međuvremenu ili nešto pa da bezveze stavljam. uzeti ću neku ok zvučnu i to je to. sad sam vidjela da se zvučna ne može dirati sa prstima, a ja jesam malo prije brisala prašinu i dirala sa prstima, ali nema veze. jedino mi stvara problem to što je u mom kompjuteru sve zbrda zdola postavljeno.
    Tamo gdje idu utori za mikrofon, rozi, zeleni, na staroj je odmah povezana i zvučna a na novom tamo nema ničeg, osim nečeg kratkog crnog. pa ne znam baš kako to raditi.
    @ kompjuterica

I TI SI STAVILA HARD DISK IZ STAROG KOMPA U NOVI ,PA NIJE NI ČUDO ŠTA TI JE ZVUK LOŠ,DELETIRAJ SVE PARTICIPACIJE NA HDD-U I INSTALIRAJ NOVI WINDOWS DRIVERE ZA ZVUČNU GRAFIČKU I MATIČNU I SVE ĆE RADIT NORMALNO

NEMOGUĆE JE IMATI 2 ZVUČNE NA PC-U,NE BI TI SE ZVUK REPRODUCIRAO NORMALNO

@ V3rt!g(o) OČITO DA JE
    Zadnji uredio HSV : 24-09-2007 u 23:36

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    .:SGH-E250+1GB:.k320,cx70
    Operater
    M:TEL
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Moguce je.Ja imam dvije.Jedna integrirana na maticno(koja mi radi na XP) i druga PCI(koja radi na Visti).

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N70+1g,SHG-D900I,N95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SiemensCX70 Pregledaj post
    Moguce je.Ja imam dvije.Jedna integrirana na maticno(koja mi radi na XP) i druga PCI(koja radi na Visti).
    Integrirana može raditi zajedno s zvučnom karticom na pci slotu ali 2 zvučne na pci teško

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    šššššššš
    Operater
    eeeeeeee
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ kompjuterica

I TI SI STAVILA HARD DISK IZ STAROG KOMPA U NOVI ,PA NIJE NI ČUDO ŠTA TI JE ZVUK LOŠ,DELETIRAJ SVE PARTICIPACIJE NA HDD-U I INSTALIRAJ NOVI WINDOWS DRIVERE ZA ZVUČNU GRAFIČKU I MATIČNU I SVE ĆE RADIT NORMALNO

@ V3rt!g(o) OČITO DA JE
    ne moraš pucati u mene! nisam ja baš toliki znalac, ali vjerojatno imam svoje razloge zašto sam instalirala svoj stari u novi. a daj malo mučni glavom koji bi to mogli biti? šta misliš? Pa vjerojatno ne bi to radila da nemam određenog razloga, a ti ako pogodiš koji je to, dajem ti peticu iz zalaganja!

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N70+1g,SHG-D900I,N95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)