Pa jel imaš lap? Imaš tipkovnicu? Probaj.![]()
ej ljudi imam jedno jako jednostavno pitanje, dali ce raditi normalna usb tipkovnica ako ju ustekam normalno preko usb u lap???
ne pitajte zasto, lol
Pa jel imaš lap? Imaš tipkovnicu? Probaj.![]()
nemam usb tipkovnicu a lap ne ps2 utor...o,O
mislim da da on bi je trebao prepoznati kao Usb Human device pa dalje keyboard.Ja mislim da bi trebalo.
btw. odnesi do trgovine i neka ti ustekaj pa vidi a ti je onda kupi ako ti se svidja i problem rjesen![]()
Naravno da će radit... koje pitanje LOOOL
grrr krompir
neradi mi
![]()
![]()
![]()
ustekam ps2 u usb adapter i onda u lap
pise mi usb device not recognized, ustekam i kod starog na stolni ista stvar...
probo sve portove nis...
probam kod starog u normalan ps2 utor, radi odma...
radi se o ione scorpius r-1
pomoc???
budem pogledo
a meni je jedan frend reko da mi je to jer sam previse stvari instaliro na port...
:S
Morala bi radit, evo imamo mi u firmi mješovito - nekih 1300+ PS2 i nekih 200+ USB tipkovnica, i ove USB rade bilo gdje, a PS2 rade samo na storjevima koji imaju PS2 port
Hoću reći, to mora radit. A to što ti imaš/nemaš instalirano od USB uređaja, to nema veze. Ako nisu uključeni, ko da ih nema. A ako jesu i kolju se, onda bi već znao (Windozi bi ti javili conflict).
A ti adapteri, USB --> PS2, to je onaj s kojim USB tipkovnicu uključuješ na PS2 port? Jer takvih isto imamo brdo i dosta često ne rade. Pa ih mijenjamo, pa nađeš jedan koji radi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovo sto on ima je jos gore ps2 na usb.
Kad si otvara temu trebao si napisati da spajas preko tog adaptera....
zašto:
Postoje tipkovnice od 20ak kuna koje imaju ps2 port i žice na portu nisu standardnim redosljedom kao na usb portu te u sebi imaju samo ps2 modul...
sve logitech tipkovnice malo kvalitetnije pa i ostale tipkovnice malo kvalitetnije i skuplje imaju dva modula, jer kad se to proizvodi onda se tipkovnice štancaju na traci po istom principu, a onda se samo određenom broju tipkovnica stavi ps2 kabal a određenom usb, čak se i neki drugi portovi priključuju...
i onda ta tipkovnica koja ima usb modul i ps2 modul može raditi lijepo preko konvertera...
u protivnom, ako nema usb modul treba ti jebeno dobar konverter...
A što je s onima konverterima za laptope 1 USB na dva PS2 što dođu oko 35 kn?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Prije kupovine takvih adaptera ja uvijek preporučam da uzmeš laptop, odeš do dućana i probaš. Ide - ide, ne ide - van. Ista fora je sa S-VIDEO kabelima za pojit laptop na TV. Pogotvo kod IBMa, ali i kod drugih, dobar dio daje CB sliku, nema boje. Ima trik, sa brikanjem dva pina u konektoru, ali isto tako ima i konektora koji rade bez toga. A kad sam ih kupio i promijenio mijijardu i pol, onda sam odnio laptop u dućan i probavao redom dok nisam našao onog koji radi.
Nije 35kn lova, ali čemu je bacit ako ne radi?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
aha znaci mogu se hebat
uglavnom imam 3 ta adaptera (2 ista jedan drukciji)
i nece ni jedan
a ova tipkovnica je placena 70kn, ione marka iz kvarka (znaci pljuga)
jednostavno čopi usb tipkaču
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a oce ona sigurno raditi???
treba mi neko ko je 100% ziher
mora radit usb tipkovnica, ja na sad sadasnjem racunalu ima spjene 2 tipkovnice i rade savrseno zajedno i kaj je najbolje sluze mi u nekim igricama za dva igraca koda da su...znaci prepoznaje ih svaku zasebno tak da se nemaš kaj brinut, ak neće radit daj reci di si ju kupio ja ti dam novce
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Imaš kupiti i joypad za takve primjene.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks