hehe ja sam na istoj valnoj duljini upisivao sam sve moguće cheatove i modove samo kaj mi se onda cijela igrica srušila al dobro ponovno instaliral i sve ok AL LJUDI POMOĆ ZA MISIJU MISAPROPATION trebam znati kak skočiti s onog glupog putničkog aviona heelp.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
e ljudi otkud i kak nabavite te aute ima li cheat? Očute makine
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Usput nabavio opake makine skoro sve modove al ljudi HELPAJTE kamo da to stavim??
Skini SAMI.San Andreas Mod Instaler.s njim ti je lako stavljat aute,a modove sam ja stavljo s IMG tools!
My mind on money,
Money on my mind.
Ja sam baš za ove gore aute koristio IMG tools- jako jednostavno se preko toga prebauju auti kad se jednom nauči...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
file/open/di si instalira gta imas datoteku gta3/ kad ti izlista/edit/find/ukucas ime od one datoteke koju oces mjenjat,kad ti je nade/command/replace/i nades onu koju si ti zelis izmjenit.
i alpha.dff mjenjas za .dff
a alpha.txd mjenjas za .txd
--to ti je sva mudrost
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
ovo je odlično....
Upravo skidam patch..... i hvala vam.... ko god da je zaslužan za njega ima pivu....
Počeo igrat gta.....(Igro sam na ps2 kad je izašo, al nemoš mjenjat vozila..pa..)
Sad sam se odlučil da igram sasvim drugačiju igru i da ubacim aute unutra.....
Ubacil sam Hammera, 2 ducatia i več mi je dopizdilo......
Ovo če riješit moje probleme..... nice....
Ako mi se koji auto neče svidjet, zamjenim ga..... al nemoram ih mjenjat 50![]()
![]()
Evo ja formatiro disk,pa mi se ne da ponovo stavljat,al uglavnom,imo sam skoro sva auta izmjenjena,50-centa ko lika,neka nova područja na mapi,neki otoci,novi grafiti,al najmoćniji mi je mod bio ono kad moš gledat kako se j**u u kući ili u autu...lol...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jel može neko ubacit neke stranice di ima za skinut te addove?
Treba mi motor da kvalitetno zamjeni Wayfarera.... Naime ova honda je sva nekako bling bling......
I Likovi se daju mjenjat? ajd mi nađi neke....please....
Ja googlam al mi baš traženje ovog i neide.....
gta-downloads.com
thegtaplace.com
gtagarage.com
gta-worldmods.planet-multiplayer.de
gtainside.com
@F.E.A.R. Nemogu nač nigdje taj otok..... Veliš imo si otok ..... pa bi mogo slučajno pronaći link?
e tnx...probat cu...mozda uspijem heh...
Evo jedno malo iznenadjenje za sve faonve igre GTA San Anderas. GTA 4 Special Edition je jos jedan u nizu modova za igru GTA San Andreas.Ovaj mod se sa pravom moze nazvati i GTA BiH. Izmjenjena su skoro sva auta u igri. Vecina njih nosi i BiH tablice. Ovaj mod je poseban po mnogo cemu... Vise informacija o ovom dodatku mozete saznati ako posjetite http://gta4se.blogger.ba/ gdje ga mozete i besplatno skinuti.![]()
jel zna netko gdje se mogu naći auti za download zajedno sa njihovim zvukovima
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
gtainside.......tamo ima dosta modova itd. za sve GTA verzije....
hvala, ali ne mogu naći zvukove auta
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Ovo je super ne promjenjuje sve al zato mozes skinut dobra AUTA,ja sam skino i radi:
http://www.kapice.bloger.hr/post/gta...d/1136175.aspx
wow nakon 3 godine čekanja konačno i to znamo
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
jel netko zna kako staviti mod u gta san andreas.
hvala
Bookmarks