Jel zna netko gdje mogu skinut patch za GTA San Andreas da mi budu novi auti??? Da mi se svi odjednom promjene!
Molim vas da stavite ovdje link.
Sta nitko nema taj patch????
Dajte treba mi to molim vas ako imate da stavite link!
jesi ti siguran da to uopce postoji....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
kako se stavi auto ili nekaj
Imaš na gta.gamigo.de.
100%.
Imaš i pojedinačne aute, a imaš ih i više zapakiranih.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
taj pathc jos nije izasao a i ne vjerujem da ce izaci jer se ljudima neda zaj... sa time tu ima jako puno posla pari ih je to radilo koje poznam pa su odustali a ta ista stvar bi i meni trebala
kada se ubace auti dali tada radi normalno igra ?
nema nekakvih bugova jer prije na vice city-u je
bilo grešaka ako si ubacio nekakav auto...
pa ovisi kad ides moddat auto u SA koji nije za moddanje onda te izbaci, npr ides stvait felge na golfV i izbaci te, ja mislim da postoji takav patch. ne bas direktno kao onaj za VC koji sve sam napravi ali jedan u kojem imas razlicita auta u samo ih sa SAMI-om ucitas.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Sigurno negdje ima gta3.img, handling.cfg, vehicles.ide, carcols.ide i i carmods.ide s ubačenim autima.
To baš i nije neki problem ubaciti
minuta posla
ovaqko izasao je taj patch znaci kompletna modana igra kome treba neka mi javi ja ga imam
stavi ti lijepo link, da je lijepo vidljiv pa da si skine tko zeli.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovo je patch od 510 mb,pa rade cu skidati one gta modove
e kako ti hoces ali dođes na isto skinul patch ili sve aute motore kamione i modove zauzimaju vise nego taj patch
pa bolje je ovak sve odjednom,jedino mi je bezveze sta je faggio-a zamijenio nrg mc3 a ne runner sp
@lorry jel se instalira ko VC ultimate ili u instal. folderu treba zamijenit gta3.img ...
Skinuo sam ovaj patch od Lorry-a....e sad bi molio upute kak se to instalira??? Upute koje se dobiju su na španjolskom ili talijanskom!
Hvala!!!
BORO
Ja sam uspjesno instaliro!!
Prvo otpakirajte onih 7 partova. Onda imate one foldere (carcols, gta3, handling.cfg...) koje treba zamjeniti i dobije se jos i neki patch koji se treba instalirati i to je to!!
evo ti na torrentspy
http://www.torrentspy.com/torrent/11..._by_Sandro_Mix
ja sam skinuo zakon.skoro sva vozila su promjenjena.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Jel mogu auta od vice city-a na san andreas
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pogledaj tu
http://gta.gamigo.de/news.php
★★★★★
Mogu, ali moraš mijenjati teksturu. Za 3d model nisam siguran, mislim da njega ne treba mijenjati.
To možeš preko TXD Workshopa. Probat ću pa vam javim.
EDIT: Probao sam ubaciti auto s Vice City za PS2 i ne može otvoriti teksturu, tako da ju ne mogu konvertirati. Vice City za PC nemam.
Zadnji uredio Carbon : 20-06-2007 u 22:16
Bookmarks