Zna se iskljuciti mikrofoni onda moras napraviti hardreset da bi se on ponovo ukljucio. Takodjer je bilo da se pojavljuje error sam od sebe, hard reset opet pomogao. Znaci nije bas stekanje vec nesto sto je malo veci problem, ali nadam se da ce to biti rijeseno sa novim softom.
Očito od ljudi na forumu samo SEGA ima 6120c. Ak ima još tko nek podijeli dojmove s nama. Ja bi konkretno uzeo od T-mobilea mada ne znam dal ima kakove razlike u softveru od ostalih...
Danas bio u t-centru pogledao 6120c, a N73 nisu imali. Kratko sam se igrao s njim i mogu vam reči da je telefon veoma brz. Recimo mijenjao sam nekoliko tema i tema se promijeni trenutno, nema nikakvog čekanja i sl., to me se veoma dojmilo. Na tipke se treba priviknuti, pogotovo na one ispod ekrana i na C, kameru baš nisam mogao isprobati jer ima onu glupost protiv krađe pa sam jedino mogao to poslikati. Ekran je mrak jedino da je mrvicu veči bilo bi super.
I tako sve, u svemu dojmovi su pozitivni... Još jedna stvar, pošto je crna maska bila, poklopac baterije tj. cijeli stažnji dio je jako osjetljiv na otiske prstiju.
Eh sad, da je bila tamo N73 i da sam mogao usporediti tu famoznu brzinu softvera, onako iz prve ruke, mnoge stvari bi (mi) bile jasnije...
Ovako i dalje razmisljam...![]()
S N73 nećeš pogriješti sigurno! mob je super a nevjerujem da nije ni 6120 ali sve u svemu mislim da veliku prednost ima n73
★★★★★
hm... razmišljam izeđu n80,n73 i 6120
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Ja bi N80 uzeo jedino ako ti treba W-Lan na mobu...
Ima displey nešto veće rezolucije nego N73/6120c, ali mu je baterija slabija, a i slide mehanizam nije baš za pohvalu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
na n73 je baterija 1100mAh i fenomenlno drži jednom sam ju prvi dan napunio u pon znaći i drži ko blesava nije se pomaknula niti jedna crtica a stalno nekaj po njoj radim
★★★★★
@pbreaker: da baterija je jača na n73, i uz dosta razgovora, može idržati 2 dana. s tim da se i dopisujem, uslikam koju sliku i tako... po pitanju baterije, a mislim i kvalitete moba, n80 gubi...
ako ako može pbreaker jedna zamolba: da budeš malo objektivniji... da si kupio 6120c, onda bi "navijao" za njega. ista stvar je i da si kupio bilo koji drugi mob.![]()
o objektivnosti pojedinih na ovom forumu bi se dalo raspravljati jer svako svog konja hvali..imao sam N73 i nikako se necu sloziti da je bolji izbor nego 6120.svaki ima svoje prednosti.
ista je stvar i sa WLAN-om.nekome ce bas WLAN na N80 biti presudan u odabiru pa ce s te strane N80 biti u prednosti.![]()
ma neznam kaj je to ali ja imam sve potrebne programe instalirane i sve 5 a u task manu mi piše još otprilike 18-20mb free rama da imam od 25 ili koliko ima
★★★★★
mislim da kad popališ 6 app onda imaš samo 5mb rama free pa bi se moglo dogodit ali to si nemožeš dopustit
★★★★★
Idemo ovako, pošto vidim da su za N73 uglavnom oni koji posjeduju istu i da očito ju prati neka karizma, kad pogledamo realno N73 je bolja dakle samo u kameri, zvučnicima, ekranu (i to relativno,jer je samo veči,a ne i bolji) i bateriji. Ispravite me ako sam u krivu...
E sad kad bi ja rekao da mi stereo zvučnici nisu tolko bitni (nije da mi ne treba glasan zvuk ali ne korisitm mob za slušanje glazbe), da mi veličina ekrana ne igra neku ulogu i da mi je svejedno dali mob punim svaka 2 ili 3 dana ostaje nam samo ta famozna kamera, jel da?
E sad, da zaboravimo tu kameru, dal je još uvijek N73 bolji mob i dali mi ga i dalje preporučate?!
Jos cu samo ovo napisati u ovoj temi i doviđenja....n73 ima veci ekran,stereo zvučnike,bolju kameru,jaci kapacitet baterije i skuplja je 700kn....ako izuzmemo kameru,zvucnike,ekran i bateriju onda je bolji 6120 od n73...
![]()
Vuki, dzaba to sto je ispravljeno, pogledaj RAM memoriju na n73 i na 6120, nebo i zemlja...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
pa uzmi 6120 i kako si rekao da ces jos skupit para i kupit neki bolji fotic....
ako zelis slikat n73 te nece nikako zadovoljit...ja kad sam slikao s k800 sve je to jos nekak crvene oci, spor,al on jedini moze zamjenit fotic zbog blica... za 100eura kupis fotic koj ces koristit i koj ce ti sluzit, pravi blic i sve to, ovo n73 ce ti sluzit samo po danu i dobrom svjetlu a kao sto kazes za to ti moze posluzit i 6120....
bio nekad oglas...
evo zadnji moj post u ovoj temi zbilja više nemam živaca
ovako pošto ti ni sam neznaš kaj hoćeš! uzmi tu nokiu 6120 a ako nemaš fotoaparata kupi još digitalac imaš benq u pevcu s 10mpx za 1000kn pa razmisli
★★★★★
ne razumijem cemu toliko rasprave.oba su odlican izbor i ne moze pogrijesiti,ali i svaki ima svoje mane.![]()
![]()
da svaki mob ima svoje mane a lik bi hio bez mane a to baš i nejde!
★★★★★
Bookmarks