..da sve je moguce
.Glasam za sdp.iz jednostavnog razloga sto nevolim hdz.Osim toga imaju novog,mladog predsjednika,mozda ce on biti dobitna kombinacija,jer ovi stari i nisu nis pokazali ni napravili.![]()
HDZ
SDP
kva kva kva
..da sve je moguce
.Glasam za sdp.iz jednostavnog razloga sto nevolim hdz.Osim toga imaju novog,mladog predsjednika,mozda ce on biti dobitna kombinacija,jer ovi stari i nisu nis pokazali ni napravili.![]()
Da glasanje nešto može promijeniti, zabranili bi ga. Sve su to lopovi, neki više, neki manje. Osobno ću glasati za HDZ (iako teška srca) jer mi se Jurčićeva gospodarska politika gadi.
I ne znam zašto se BLA live ne bi mogao zanimati I za politiku I za cureU svakom slučaju je pohvalno da ga zanima tko vodi državu jer na kraju krajeva to utječe na naše živote. Možda je malo uranio, ali znate onu- tko rano rani dvije sreće grabi
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Osobno sam za SDP, ali ovaj put 99% da cu za HNS ili LS.
Jurcicev porez na kapitalnu dobit je u najmanju ruku diskutabilan potez. Neka drzava garantira za sve investicije i rado cu im ga placati. A ne po sistemu snalazi se sam, a ak uspijes onda te deremo...![]()
Bookmarks