HDZ
SDP
kva kva kva
..da sve je moguce
.Glasam za sdp.iz jednostavnog razloga sto nevolim hdz.Osim toga imaju novog,mladog predsjednika,mozda ce on biti dobitna kombinacija,jer ovi stari i nisu nis pokazali ni napravili.![]()
Da glasanje nešto može promijeniti, zabranili bi ga. Sve su to lopovi, neki više, neki manje. Osobno ću glasati za HDZ (iako teška srca) jer mi se Jurčićeva gospodarska politika gadi.
I ne znam zašto se BLA live ne bi mogao zanimati I za politiku I za cureU svakom slučaju je pohvalno da ga zanima tko vodi državu jer na kraju krajeva to utječe na naše živote. Možda je malo uranio, ali znate onu- tko rano rani dvije sreće grabi
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
To se slažem, jer ne priča takva osoba iz vlastitog mišljenja nego je ono nametnuto od strane staraca. Baš on zna koliko je Tuđman bio "dobar" i što je svojevremeno radio...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Osobno sam za SDP, ali ovaj put 99% da cu za HNS ili LS.
Jurcicev porez na kapitalnu dobit je u najmanju ruku diskutabilan potez. Neka drzava garantira za sve investicije i rado cu im ga placati. A ne po sistemu snalazi se sam, a ak uspijes onda te deremo...![]()
Ja ću en-ten-ti-ni sistemom,jer mi je iskreno svejedno. Moram ići na izbore zato što se frend nabrijao,a ne da mu se ić samome![]()
Bookmarks