Da ne otvaram novu temu,
da li je na d900i ekran bolje kvalitete neg na d900, jer mi se mob ful sviđa
Kamere su iste i netko je rekao da D900i ima auto fokus, i D900 IMA Auto fokus.
Meni baterija sa dosta razgovora i par mp3a traje oko 2 dana. Mislim da su iste na D900 i D900i, to nisam ziher.
A što se tiče ekrana čini mi se OK, na 6280 sam ga uspio slomit (u đepu se NEŠTO dogodilo, izvadio ga s puknutim ekranom),
Živcira me jedino ton dojave poruke što se NE može promijeniti, dali može na D900i?
A tonovi tipki se mogu isključiti full sa tipkama sastrane (lijeva strana moba) i stiša se do kraja.
Da ne otvaram novu temu,
da li je na d900i ekran bolje kvalitete neg na d900, jer mi se mob ful sviđa
THE POWER OF DREAMS
jel ima d900 teme(ko na SE) ?
jedna od tipicnih mana samsunga.ima podrsku samo za skinove,a ne i za teme(osim ako exotica nesto ne smucka...).
Podržava li D900i microsd kartice od 2 GB?
koliko ja znam nažalost ne
D900i
ako imas posuditi karticu,probaj ili idi u neku trgovinu i isprobaj da li radi sa tom karticom.
nevjerujem jer su mobovi gotovo identićni
D900i
Moby girl i ostali vlasnici napišite dojmove, kako ste zadovoljni s D900i?
Evo prešao sam sa d900 na d900i i ugodno sam iznenađen,nije razlika samo u masci i FM,softwere je sitno ali dosta drugaćiji,slušalice su drugaćije,serijski zvukovi,čak i slide nekako ljepše radi a punjač i usb kabel i slušalice su onako sivo bijeli,ugl. ja jako zadovoljan i mob mi je puno ljepši i čini mi se manje osjetljiv na otiske i sl. e da i pc studio sam morao njegov instalirati jer stari ne podržava a isti su,pozz
D900i
@ALL
D900 Teme ne postoje, ali postoji patch koji ima funkciju da se na SD-karticu postavi folder sa menijom i da Firmware povlaci informacije sa MEM-Kartice. Stime da je napravljen JZip koji je programiran sve sta ekstrahira da bude pod nazivom Menu !!
Tako da si mozete mjenjati menije koliko vam je volja!
A da se za promijenu naucis stavljat manje slike na forum i vecina ovdje zna kako izgleda d900 stoga slike su nepotrebne........
Jel' ovo D900i???![]()
plzzz ako mi netko moze pomoc imam 900i da si skin promijenim i to jer ovaj dubrovnik me zivcira vise!??
plzzzz pomoc mala
za ubacivanje skinova pogledaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29948 -d900 moding sve objašnjeno,postupak,potrebni programi itd.
fala puno!!!!!!!!!!!
Bookmarks