mozes malo vise o toj opciji?
nego zasto kad posaljem nemam poruku u outbox i u sent?'
još je dobra opcija i menu background
D900i
mozes malo vise o toj opciji?
nego zasto kad posaljem nemam poruku u outbox i u sent?'
menu background pod podešenja,display,wallpaper
nemaš jer kad šalješ uzmeš šalji a ispod ti je spremi i šalji
D900i
Pozdrav svima, buduci da mi je ovo prvi post...
Neki dan sam kupio 900i i ne znam narihtati kako da se odlazni sms-ovi spremaju u odlazne ili poslane poruke - jednostavno nestanu kad ih posaljem?!?
Zahvaljujem na pomoci
kad šalješ imaš opciju send i save and send,polako i čitaj
D900i
imam već mjesec dana d900i i slušalice su koma, basa nema, tak da me zanima di ima za kupit neke bolje
Bok, imam jos jedno pitanje na temu 900i. Jel se moze ikako narihtati da je T9 upaljen odmah kada krecem pisati sms ili se mora rucno paliti svaki put?
Moze li se kako instalirati Picsel File Viewer? I ima li mozda neki drugi program za citanje Word dokumenata?
Molim za pomoć, i mene zanima kako pregledavati dokumente na d900i, koji program trebam skinuti i gdje, kako..?!? Please, help!![]()
Cartman i Ellie ,dobrodosli u club, zalim slucaj vec sam izmaltretirao veliki broj ljudi po forumima zbog istog razloga,ostaje nam utjeha da posjedujemo lijep mobilni sa pokojom manom.pozz
Oces rec da je nemoguce pregledavat doc?!?!
U sto sam ja onda potrosila 2300 kn.... a taj preglednik je bio jedan od razloga zbog kojih sam ga kupila....
kupite si u600,bas sam sad gledao otvara .doc, .xls, i .pdf, .txt, nisam vise nista probao XD
Picsel File Viewer ne postoji u samsungu d900i
tako da ne može otvarati te dokumente
Zadnji uredio HSV : 07-11-2007 u 15:13
hvala HSV,na konkretnom odgovoru. Danas sam se igrao sa U700,tu je to negdje.jedan model ima radio,sledeci ne.jedan model ima Picsel File Vtewer drugi ne,pa tek rezolucija videa.cim skupim pare precu na nokiu N95 i gotovo,ona ima sve.
Meni D900 otvara Picsel File Viewer, hoće se netko mjenjat?Stvarno mi nije jasno kako su na D900i to izbacili??? Samsung pravi opasne pogreške...
![]()
D900 otvara, ali ne i D900i. ozbiljna greska.
gdje je nestalo ono o problemu sa mem. karticom?
Dinamo rules!!!
Premjestio sam postove o tvom problemu u temu micosd mmc problem jer već se o tome govorilo i poslao sam ti pm o promjeni
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49775
javim ti sve,ovdje je sve bilo,ali nema vise.neko se naljutio
Bookmarks