haha ,sve vele da su komplicirane...
Izvorno postao lili haha ,sve vele da su komplicirane... Kao što sam već rekel...cure mi nisu nešto.... A reci mi koja cura nije komplicirana...pa to niti nisu trebale reći...to se podrazumijeva...
Izvorno postao GoranZagorje Kao što sam već rekel...cure mi nisu nešto.... A reci mi koja cura nije komplicirana...pa to niti nisu trebale reći...to se podrazumijeva... nije komplicirana ona is spljeta kaj je završila školu u varaždinu. kao što rekoh , da su sve takve di bi nam bijo kraj
Pokušaj staviti pristojniji potpis! Sljaka!
Izvorno postao GoranZagorje Kao što sam već rekel...cure mi nisu nešto.... A reci mi koja cura nije komplicirana...pa to niti nisu trebale reći...to se podrazumijeva... dada,kaj fali dobre su cure
Izvorno postao lili dada,kaj fali dobre su cure naravno lili da su dobre, predobre. NEMA loše cure. sve cure su dobre. i žene. jedino su mi muški odurni!! svi.
Izvorno postao AutoXpert naravno lili da su dobre, predobre. NEMA loše cure. sve cure su dobre. i žene. jedino su mi muški odurni!! svi. ma niste..daj, stef i gogac su mi dobri
Izvorno postao lili ma niste..daj, stef i gogac su mi dobri možda tebi. ja sam mislio uopće i općenito. bljak
Izvorno postao AutoXpert možda tebi. ja sam mislio uopće i općenito. bljak ma znam kaj si mislio,al ja velim ko mi je dobar,ko i vi za cure...
Pravila foruma
Bookmarks