meni je Hrvac cist ok. za razliku od ovih kokoski koje su sramota za zenski rod.![]()
meni je Hrvac cist ok. za razliku od ovih kokoski koje su sramota za zenski rod.![]()
..a ona Mirela ili kronično treba dop ili joj fali jedan veliki tvrdi i žilavi.... muškarac:frikaut:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hrvoje je ok lik. Tetka, ali za njega barem znas sto je. Mozda malo previse forsira gayluk, ali ebiga, njemu je to smisao zivota; da bude diva. A Mirela mi je cak bila i najsimpa u prvoj epizodi, na predstavljanju; cinila se down to earth vise od svih. A da joj treba dop ili nesto drugo.. Treba!
jeste vidjeli onu mirelu!!!! e žena se treba liječiti. kako je popi* kad su je iskomentirali.... ma smijeh![]()
a martina, prljava! FUJ!!!! stvarno nema mi ništa odvratnije od žena koje se ne peru i koje su neuredne![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
nisam htio dosad komentirat brijo sam da ju pretjerano zaje. zbog tog kaj ostavlja stvari po kuci i neuredna je , al moze li se pozeljet manje privlacna žena od lezbe koja je full neuredna , ostavlja prljave stvari po kuci di ima jos 11 "jednakih" ljudi, izgledom je ruku na srce BigMama + šlag na tortu oblaci se ko 18godisnja curica koja se želi pokazati?
ccc...
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
iskreno zasto se zene toliko ugoje i onda kad im velis da su debele imaju se hrabroti uvrijedit!!!!AL BUNDY je ziva legenda,on je debelim zenama reko sta ih ide!!!!a ovo sta je receno da se oblaci kao 18-ogodisnjakinja se poistovjecuje sa onim kad debela zena uđe kod Bundy-a u ducan pa trazi broj 35 a nosi 43
meni netreba bit tip top ali brate nemozes mi se onda tak oblacit.
mislim mozes , ali je tacky.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Jesam ja spomenuo nju ili govorim in general? Ni ne gledam BB, tako da ni nisam vidio te detalje oko te cure.
O bokte sta imate protiv debelih zena? mene vise zivciraju ovakve izjave na forumu neg kad vidim zenu od 100 kila...
hamza voli velke žene![]()
FRISKI ja ne govorim o onim zenama kaj imaju malo jeli...nabaceno,ali jesi ti ikad gledo "bracne vode", ako jesi onda znas o kakvim zenama ja pricam!!! (one kaj jedva prođu kroz varata od mekdonaldsa!!!)
Citirao sam nekoga drugoga, ne tebe.
ebesh ženu koja je ko šperplocha))
a jbga...kakav si takav si
E, dva petka sam i ja bacio oko na BB. Čisto iz znatiželje.
Koja je fora s onom Tajnom kućom? Što će ih ondje zbijati do kraja? Ne kužim spiku. To je kao mala sobica. Sad ih je troje. Što će raditi kad ih bude npr. 8?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kaos ondaA kaj ne ide samo nekoliko članova unutra...
Pa ne mora nužno značiti da ako je žena neuredna da je lezbeljka![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa vi stvarno to pratite.....pa niste normalni.....![]()
ne ,samo pratimo sexi scene
)hehe
kad napune malu,pocet ce ih vracat u veliku.Haha Bas me zanimaju face onih koji ce ih docekat...![]()
oce ovog stipu vratit u velku kucu? glupo mi je to sto on ni kriv ni duzan mora biti tamo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma oni koji su u toj tajnoj kuci imaju mogucnost da se vrate u bb kucu.
ako postuju pravila bb-a.
ako ne uspiju svaki od njih ce dobiti 50 milja kuna
Bookmarks