sljedeći koji stavi link na radpidshare sa antiproduct win keyevima dobit će godišnji na 14 dana. nemojte reći da vas nisam upozorio. ćemu služi PM?
imam licencirane windowse, dobio sam ih uz komp. kako mi komp baš nije radio pa sam ga često morao popravljati najlakše mi je bilo instalirati windowse. sad sam ih opet instaliro i krenuo aktivirati, sve je bilo ok dok se nije pojavila poruka da sam kao previše puta koristio product key i da moram sad nać neki drugi, pomagajte, imam još 30 dana(danas je 4.rujan)
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
sljedeći koji stavi link na radpidshare sa antiproduct win keyevima dobit će godišnji na 14 dana. nemojte reći da vas nisam upozorio. ćemu služi PM?
Dobro, jel postoji neki način na koji to mogu rješiti a da ne kupujem novi product key
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Probaj nazvati microsoft hrvatska pa im probaj objasnit da nisi probao instalirati windowse na navo racunalo nego da ti se postojece cesto kvari pa da moras mijenjati komponente,mozda ti se smiluju pa ti daju novi key..
ok, uspio sam aktivirati winse tako da se thread može zatvoriti.
please admin........
Bookmarks