pa ako su tvoji, tj. ako si ih ti kupio, naravno da nazovi microsoft, pa nek ti prvo oni objasne u čemu je problem, a ak je to što je, da se previše koriste, onda baci cd.
ovako imam orginalne windows xp home koji su aktivirani naravno ali komp veli da imam 3 dana da ih aktiviram ja ih odem aktivirati a ono meni kaže da se taj cd-key previše puta iskoristio kako je to moguče??? jel ja sad mogu komotno bacit taj cd u smeče ili da zovem microsoft i da tražim cd key?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa ako su tvoji, tj. ako si ih ti kupio, naravno da nazovi microsoft, pa nek ti prvo oni objasne u čemu je problem, a ak je to što je, da se previše koriste, onda baci cd.
Ma ni slučajno ne bacaj cd, odi na neku crack stranicu npr crackspider i nadji windows xp activation killer i to je to...i ja sam imao taj problem jel original windowse možeš instalirati samo na jednom kompjuteru neograničen broj puta (i ima još neka klauzula za laptop) a na drugim računalima ga nemožeš aktivirati...Izvorno postao Ifrit
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
riješio sam to na jednostavniji način ljepo sam nazvo microsof i aktiviro ga tako rekoč prek telefona...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Prosim lepo da se moj post obriše, jer sam ga poslao na krivo mjesto.
Bookmarks