U2 sam preloazio 3 puta i nisam ju uspio završiti uvijek mi je nekaj nedostajalo ali je igra za 10! a carbon sam dobio i prešao ga za 2 dana kada sam pisao 3 testa iz najtežih predmeta u školi!!! a iz testova pobrao ni manje ni više nego 4,5,5
★★★★★
Meni je U2 bio najbolji NFS. Sve poslije toga je bilo sranje neviđeno. No, ovaj NFS me malo zainteresirao. Grafika je stvarno jebena!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
MA po meni je najbolji JUICED već dugo nisam igral takvu igru ko tu, ko ju je ikad igral zna o čem govorim, jer je najigrivija što ja znam:-)
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
jooooooooooooooooooooooj to ti neeema misije to voziš kaj hoćeš ti si valjda vozil showoff al inače meni je najbolji sprint, a imaš i circuit, pa point to point nije ti to samo showoff, a da ne govorim o grafici auta bar meni najbolja, i ima tolko toga za tunirat, za mene the best game vit kars![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
da ti si vidio a možda drugi nisu netko tko prvi put vidi ovu temu i tek je sada saznao za novi nfs!![]()
★★★★★
@ yo people
kvragu, zašto to prije nisam znao, nije da sam se baš trudio da saznam jer je toblo davno. izgleda da ću ju sada instalirat pa ić igrat...
@pbreaker
ja nisam čuo za novi NFS dok nisam vidio temu.... i ove slike izgledaju brutalno...
eto neki nisu vidjeli ali sam im ja pomogao da vide slike i upoznaju igru!
nadam se da će mo svi uživati u igri jer je zbilja¨¨brutalna¨¨¨
po traileru igraje fenomenalna i svi ljubitelji brzinskih urka će uživati kao što smo mi!! u ovoj temi
★★★★★
a znaš li možda kada dolazi kod nas?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
u europu dolazi oko 8.11 a kad dojde u europu dolazi kod nas ako ne i prije
★★★★★
I pbreak daj ubuduće ne stavljaj slike formata 1024x768 jer su neki od nas još uvijek na 56-ici al su sve jedno dobre a za ono s autima da imaju loš zvuk hehe to je sam tebi jer ne znaš složit zvuk
a ne možete reći da most wanted zaostaje. ono, nema drifta, ali je jako dobro napravljena što se grafike tiče.
Ajd, nek netko kaže da nisam u pravu i nek obrazloži zašto. Svaka igra ima svoje prednosti i nedostatke.
ne znam kad će ta igra izić,ali jedva čekam....ako se očekuje znatno poboljšanje u odnosu na U2...to će tek bit PRAVA igra.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ja sam totalni kolekcionar nfs i obožavatelj tako da jedva ćekam a za datum sam saznao iz jednog izvora koji šverca igre i ta sr*nja
★★★★★
ja bih želio konačno vidjeti starije aute ali ne američke starije tipa mustang
i sl. kompanija, nego npr.. stariji bmw-i, mercedesi itd... ili ćak golf2
to bi bilo fora.![]()
- Unofficial Carlist![]()
Acura RSX (2006)
Audi S4 (2006)
BMW M3 (2008)
Ford Mustang (2006)
Lexus IS350 (2006)
Lotus Elise (2006)
Mazda RX-7 (1995)
Mitsubishi Eclipse (1999)
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition (2006)
Mitsubishi Lancer Evolution X
Nissan 240 SX (S13) (1989)
Nissan GT-R PROTO
Nissan Skyline R34 (1999)
Nissan Z350
Plymouth Hemi Barracuda (1970)
Plymouth® Hemi® Cuda (1970)
Pontiac GTO (1966)
Porsche 911 (997 Gen) Turbo (2006)
Toyota Corolla GTS AE86 (1986)
Volkswagen Golf GTI (2006)
Carlist
Acura RSX (2006)
Audi S4 (2006)
BMW M3 (2008)
Lexus IS350 (2006)
Lotus Elise (2006)
Mazda RX-7 (1995)
Mitsubishi Eclipse (1999)
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition (2006)
Nissan 240 SX (S13) (1989)
Nissan GT-R PROTO
Nissan Skyline R34 (1999)
Plymouth® Hemi® Cuda (1970)
Porsche 911 (997 Gen) Turbo (2006)
Toyota Corolla GTS AE86 (1986)
Volkswagen Golf GTI (2006)
preuzeto s nfs planet
samo neznam kaj im ta igra u online shopu radi???
uglavnom vidi se da se carlist povećao ćak s 8 na 15
a na Unofficial Carlist čak na 20![]()
ovdje možete skinuti video koji teži 130mb s vožnjom u PS-u s par auti u avi formatu
Zadnji uredio pbreaker : 01-09-2007 u 12:53
★★★★★
znaci ipak ce bit vise auta,
vec sam se bio prepao!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Bookmarks