ako vec mejsas izmedu Vision i Ipod* onda bi ja Ipod*,po meni ima nesto bolji zvuk i tranje baterije...sta se tice kupnje,ja bi jos malo pricekao,za bozic bude nekaj bolje i povolnije bilo![]()
![]()
*greska kod mene,naravno Vision...sorry
zanima me mp3/4 sa 20gb pa navise, polovni novi svejedno.
ako bi mi mogli navest konkretne modele ne samo brandove.
mislio sam skupljat jos malo love pa uzet Vision M za 1800kn ili za 1300-1400kn ipod video od 30gb.
rade bi uzeo ipod jer vec koristim iTunes i library mi je tu ureden i sve to i jeftinije me izade.
pa vas pitam koji da uzmem, molio bi iskreno misljenje o zvuku baterij i slicno.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ako vec mejsas izmedu Vision i Ipod* onda bi ja Ipod*,po meni ima nesto bolji zvuk i tranje baterije...sta se tice kupnje,ja bi jos malo pricekao,za bozic bude nekaj bolje i povolnije bilo![]()
![]()
*greska kod mene,naravno Vision...sorry
Zadnji uredio cirano : 30-08-2007 u 21:38
Moj stari nick je bio: nokman
nokman ne bi se složio...ipod je ipod...šta ti to znaći?
vision ima bolji zvuk,bolji ekran,bolju video reprodukciju,bolju rezu video outputa...visio m svakako..u sv medija za 1790kn crni i frende mirno spavaš...
Zadnji uredio smogovac : 30-08-2007 u 21:36
Uzmi vision M. Definitivno bolji zvuk,ekran,više mogučnosti.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Uff, Ipod nikako nema bolji zvuk od Zena! Cak od nicega!
Al da ima dobre pr ljude, i sposobnog Jobsa, ima.
Svaka cast!!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
uffffff....izvinjavam se decki..nisam pazio kod pisanja,naravno Vision.....neznam ni sam kak sam Ipod zvrko![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Ja bih uzeo iPod,čisto radi interfacea i click wheela. Moraš odrediti jesu li ti bitnije tech-specs ili lakoća upotrebe i dobar dizajn. Zvuk se meni učinio OK,jedino što mu fali malo basa
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Jel se može di testirat Zen Vision:M da vidim kakav je zvuk, zato jer si ga mislim naručit od 60gb slim edition sa ebaya
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kada se decko odlucio u prvom postu za ipod mislio sam neka barem ima podrsku![]()
angels might have been eaten.
ako ti je library lijepo sređen i ak imaš bar 10 GB u iTunesima onda ti se i više nego isplati iPod video,jedino što mi se sviđa kod M:Vision-a što reproducira avi. videe i nije komplicirane prebacivati video ali opet iPod je udobniji za korištenje(meni bar),možda da pričekaš novu verziju iPoda sad će za u 9 mjesecu Apple predstavit 5 NOVIH IPOD MODELA,možda nađeš nešto za sebe,strpi se jos malo..![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
kao prvo, meni opce nije bitno sto moze reproducirat video, vec samo zelim uredaj koji ima vise od 20GB memorije.
vazan mi je samo zvuk i baterija da traje barem 2 dana (ne znam kak je kod ipod videa ali kod nanoa mi ode bat u jedan dan konstantnog slusanja).
mozda i budem cekao do bozica, sigurno ce bit akcija i slicno na uredaje.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
možda stari nano da,ja imam 2G(second generation) i traje mi po tjedan dana baterija ak ak svaki dan slušam sat-dva onda čak i po 10 dana,jako sam zadovoljan baterijom...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ispravi me ako sam u krivu, no informacije koje ti vidis u iTunesu su upisane u ID3 tag mp3ce, tako da ce ti muzika biti sredena u WMP-u, Winampu i svakom drugom playeru.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koliko sam ja primjetio.. npr ako je id3 tag krivo napisan i stavim pjesmu u itunes i ispravim id3 u itunesu mp3a u druim plejerima jos uvijek ima krivi naziv.. brijem da je tako.. budem probao sad.
edit: rospaya je ipak u pravu, zabrijo sma nesh..
al navikao sam se na itunes, imam si i lijepo uredene podcastove koje pratim i slicno.. zapravo svejedno je.
tako je,ako sve središ u iTunesu neznači da će ti i drugdje biti tako,jedino da ti je u exploreru sređeno...
Carpe diem
sad sam probao i promjenio se id3 na mp3ci..
al imam osjecaj da to nije bio slucaj kod par albuma...
Bookmarks