....je![]()
Isplati li se kupit Nokiu N70 (očuvana, malo korištena) za 1500kn? Jel to dobra cijena?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
....je![]()
Daj, provjeri zašto som i pol. Malo je niska cijena za "očuvanu i malo korištenu" N70.
Da ne dobiješ nešto zakodirano, staro... Ako tip nije iz mjesta u kojem ti živiš, odn. ne možeš je vidjeti prije kupovine, dobro razmisli.
Inače, cijena je jako primamljiva!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Cijena je realna ako je mob polovan nije to ništa ekstra jeftino kad se nove prodaju po 250eura.
tako je,realna cijena...![]()
sasvim ok cijena
Po meni se isplati.
po meni cijena nije ni primamljiva ni nest extra jeftina nego normalna
Nikako ti se ne isplati![]()
...a sad mi daj broj moba od tog prodavača da ga prekorim![]()
Nikako ti se ne isplati![]()
...a sad mi daj broj moba od tog prodavača da ga prekorim![]()
Lako je pricat...n70 nova za 250 eura e da je to tak svi bi mi bili sretni...price su price a djela su djela da ja vidim toga koji je kupio sada n70 za 250 eura??nebudimo smjesni to moze il neko ko radi u mobisu il tak nekak si skrpat a normalni ljudi koji lutaju oglasnicima i time nemogu to pa probaj nazvat i jedan takav oglas kad vidis nikad nece imat il ce imat u bez boji il nes slicno to govorim iz iskustva jer kad sam ja kupovao bila je satro 300 eurai mos si mislit da sam ju naso i to ne da sam dugo trazio nego niti nakon 4 tjedna nije im dolazila (dilerima) da ne duljim jer sam ionako previse napisao
1500kn je realna i povoljna cijena![]()
cijena je po meni realna. logički razmišljajuči mob vrijedi više al ti niko neče kupit.![]()
![]()
Bookmarks