Nikad cuo za proizvodaca!!!
A sta bili ti to kupio???![]()
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1110060
Gledam ove specifikacije i razmišljam zake tak malo košta (jedino kaj nema DVI). Ili ima još nekaj slabo u specama za te pare?
19” TFT Active Matrix Wide Screen
WXGA 1440 X 900 Resolution
Swift 3ms(GTG) response time
850 contrast ratio rate
1.339kn
Dal ima tko iskusta s ovim proizvođačem? Dobro? Loše?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nikad cuo za proizvodaca!!!
A sta bili ti to kupio???![]()
My mind on money,
Money on my mind.
pa razmišljam
jedino me zanima kakav je odnos GTG vremena u odnosu na rise-fall.
Brijem da um skočil do vemila pogledat.
Evo ja danas kupio tam Philipsa i prezadovoljan sam, dodaj 300kn i kupi si takvog kakvog ja imam, navodno se više isplati, barem je tako krompirko rekao
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46619
slusaj... 300kn nije bas mala para za skupit, mogo si mu rec da doda jos 800kn i ima 206BW...
@V3rt!g(o): odi u trgovinu i reci da ti upale 2-3 monitora (to su ti suzni napravit) pa si pogledaj koji ti najbolje odgovara za oci
bum im dofural stalkera pa ih pital dal mogu na svakom odigrat sat dva
Ispočetka sam planiro uzet crt, al eto, uletila para sastrane pa da se malo počastim. A i 2 crt-a + komp + telka poprilično mogu zagrijat sobu..
Ne tražim nekaj uber-mega, nakon 6 godina starog benq-a 17", svaki bude dobro osvježenje.
Nisam jer 300 i 800 je velika razlika, barem meni (neznam za tebe). Pošto se već odlučio za kupnju prepostavio sam da može još malo nadodat.
@vert dat će ti da isprobaš koliko god hoćeš monitora samo nemoj da ti ga pokušaju spojit ekran gdje im stoji logo.
Menisu tako htjeli danas pa sam im rekao neka spoje na svoj komp, jer logo je crna pozadina i samo piše Ve-mil tako da ništa nećeš moći provijeti na tome![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ag neovo imam kod stare,neovo ima mrak monitore,samo pazi na m,rtvu tocku,provjeri proizvod prije nego li ga kupis,btw.i ova spravica nije loša
Stanje : Raspoloživo (HG SPOT)
Naziv Mon. LCD 19" Acer AL1916WAs, wide, 5 ms
Cijena 1.449,00 kn (sa PDV-om)
Jamstvo 36 mjeseci
Opis
- 19" widescreen
- Max. rezolucija 1440 x 900 piksela
- Kontrast 700:1
- Svjetlina300cd/m2
- Kut gledanja 160°/160°
- Vrijeme odziva 5ms
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
I ja imam neovo vec malo vise od odinu dana i monitor je odlican. Ako ti to nesto znaci windows xp ima tu marku na popisu hardvera, znaci nije od jucer
Bookmarks