poruka od kor. Nemesis prije par dana
pitanje je bilo Samsung 225BW V.S. Fujitsu Siemensa L22-1W
i opravda va li cijena samsunga kvalitetu samsunga jer je samsung za 1200 kn skuplji od tog siemensa...
iz ovoga se vidi da opravdava... ja sam isto odmah rekao da ce u prikazu slike biti problma sa siemensom
ovo je bio moj odgovor:
ima dosta razlike.. DVI daje mnoooog čišstiju sliku... veću oštrinu... ako uzmeš Dsub monitor, onda će ti crna biti tamno siva... a zadnje dvije nijanse bijele će biti oku vidljive iste nijanse...
odnosno... krajnji spektri boja su očajni...
ako se ne baviš photoshopom, uzmi Dsub, morat ces si namjestit u ATI control centru ili nvidia control panelu ( ovisno sta imas ) boje ...
dok ces DVI samo spojit i radit ce besprijekorno...
samsung je izrazito kvalitetniji...
ali ipak za samusng platis i marku
kad bi samsung bio recimo 3300 kuna a siemens 2500 onda bi ti preporucio samsnga, a posto je samsung ovak mal skuplji... hm, razmisli dal zelis dati vise novaca za bolji monitor... u svakom slucaju ces taj monitor kasnije bolje prodati i duže će te služiti....
pa ti vidi i druge modele... uvijek je pametnije uzeti i 20 " ak treba, al da je kvalitetan
kako god okreneš, moj najbolji i bestbuy izbor za 20+ monitore je http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=228...21307325418340
sve preko 20" je precjenjeno...

Odgovori uz citat

Bookmarks