evo i review 6500 slide:
http://www.mobile-review.com/review/...slide-en.shtml
evo i review 6500 slide:
http://www.mobile-review.com/review/...slide-en.shtml
Hehe...baš sam htio staviti link...
Nego, super je mobitel, Slide kažu da je odličan, samo da takav i budeDa cijena ne bude velika i ovo bi lako mogao biti moj sljedeći mob...iako nije Symbian
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
samo da slide bude kvalitetan i koliko sam skuzio kamera nije nesto posebno.losija je od N73.
vidjet cemo kad krene u prodaju.nekako sumnjam.![]()
Pa cuj, mozda je Nokija konacno odlucila prestati stedjeti na krivim mjestima i pokazat sto je fin slide.
Danas sam navratio u Mobis, slide stize tek u 10. mjesecu i nemaju pojma koja ce biti cijena.. Info za nestrpljive![]()
tek u 10. mjesecu!?stvarno su jadni.u oglasniku ce onda biti vec u 8. mjesecu![]()
Sumnjam. Ovo što je Eldar testirao je pre-production primjerak. Mislim da se neće pojaviti prije 9. mjeseca, što vam ostavlja dovoljno vremena da skupite oko 2 soma i 800 kunića koliko će na crno ovaj mob koštat. Bar na početku![]()
6500 classic je definitivno sto cu si kupit(ali ne tako skoro)
A htio sam vas pitati kad izlazi u prodaju i kolika ce Europska cjena biti
1. Kod nas kazu u 10. mjesecu, ako se nesto ne promijeni. Vani se spominje i kolovoz ili rujan.
2. Sa mobile-review foruma:
Sto se naseg omiljenog Mobisa tice, pretpostavljam da ce oni dodati jos 20 eura na cijenu, za svaki slucaj...in belgium we have a 21 percent tax system so when it comes out here it will cost about 450 Euro, but that would be a little bit too expensive so nokia will take 20 Euro of the price so that makes 430 Euro![]()
Evo baš sam danas čitao veliki Review 6500 classic na mobilnomsvetu.
Ostao sam ugodno iznenađen. Mobitel je prekrasan. Najviše mi se sviđa kućište od metala i jako dugo trajanje baterije. Eldar kaže da je uz 1 sat priče i 5 sati muzike mob punio svaka 2 dana. Inače u specifikacijama je talk time - up to 7 hours.
Oduševljen!
Ako u Mobisu opet ne zeznu s cijenom, mogli bi naši operateri imati jako dobro predbožićno "vrijeme darivanja".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo da vas razveselim ak je to neko veselje
Nokia 6500 Classic ima 1GB ugrađene memorije. Pojavit će se u 3. kvartalu ove godine u crnoj i brončanoj boji po cijeni od 320EUR
6500 Slide ima klizno kućište a baziran je na S40 sučelju. Pojavit će se na tržištu u 3. kvartalu po cijeni od 370 eura.
For the hoven lands...
Pa dobro, svi smo znali da će se pojavit najesen i da će im okvirno to biti cijene, što znači da će 6500 slide koštati kao i 6280 kad se pojavila (oko 3700 kuna) jer je toliko bila i cijena 6280-ke kad je izašla.
A ove specifikacije, pa o njima se naširoko raspravljalo u ovom threadu a službene se uvijek mogu pogledati i na gsmareni![]()
Pa možemo...na crnom i sivom tržištu![]()
Danas sam zvao u Mobis,veli frajer da bi im trebala stići kroz nekih 2 tjedna, a za cijenu nezna,inače svugdje se spominje cijena od 370E a u Mobisu ce stavit cijenu sigurno veću od 450E.....
slide ce sigurno toliko kostati.kuciste od brusenog metala,a i nasljednik je 6288 koja je u poceku kostala vise od 3000kn.
Znaci kad se pojavi slide ce na crno kostati oko 350E..........
Ja već imam pripremljeno 320€, u ladici stoji već mjesec dana, prvo je bilo namjenjeno za u700 al kad sam se vratio s mora vidio sam 6500 slide, odlučio da ću pričekat još malo....
Ja fakat ne kužim one idiote u Mobisu,danas je buraz isao u Mobis a ja ajde reko idem s njim,uđem u dućan i pitam ponovno frejera kad dolaze 6500 a on veli u 11.mj,a jučer mi debili vele u roku 2 tj da bi se trebali počet prodavat....wtf...?
Hoće ovo kad doći ******...Nema ni traga ni glasa, a već je 10. mjesec.
Bookmarks