Pozdrav svima!
s obzirom da mi je modemska brzina STVARNO spora (33.6 kbps)![]()
![]()
uspio sam se spojit na net (ne carnet) preko infrared-a i birao je onaj broj *99# i ostvario brzinu od 115.0 kbps. neznajući da to sve ide preko t-mobilea ostao sam bez para na mobu
![]()
.
zanima kak se mogu spojit na carnet koristeći nokiu n73 pomoću USB-a? jer ja sam upisivao broj 076767676 i onda izbaci error 678: the remote computer did not respond.....
kaj da napravim?
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
probao sam i prek infrared-a isto ukucao broj od carneta i onda prijavljuje isti error. ima opcija u pc suite-u connect to internet i opcija mi se omogući kad mobitel prištekam na usb, ali se nemogu spojit... A mobitel je kupljen u t-mobile tak da već imam wnw. al mi je 5 mb prometa ipak malo....
btw ja još "neznam" šta je maxadsl jer gamad nije postavila (kolko sam čuo) nekakve odašiljače koji pokrivaju moje selo.
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
tvoja centrala nema adsl router , same shit i kod mene.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
mozes se spajati na Carnet dial up ali ces imati brzinu 9,6 kbps sto ti je neisplativo.
Moguce se spajati i na Carnet putem GPRS-a (EDGE-a i UMTS-a) preko Vipa ako imas potpisan ugovor za to.
dobar grah daleko se čuje
da ali preko vipa na gprs opet placas vipu gprs uslugu tako da opet previse kosta.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks