ne... ja se normalno spajam na CARNet cijelo vrijeme, i sad sam spojen prek njih. pogledaj ima li kaj pod aktualnim obavijestima na njihovom sajtu... ili posalji mail pa pitaj koji k****![]()
Evo ja imam problema sa spajanjem na net preko Carneta zadnja dva dana... jednostavno neće, pa sad trošim lovu prek Hineta... Ima li tko istih problema i zna li netko o čemu se radi?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne... ja se normalno spajam na CARNet cijelo vrijeme, i sad sam spojen prek njih. pogledaj ima li kaj pod aktualnim obavijestima na njihovom sajtu... ili posalji mail pa pitaj koji k****![]()
meni je sve normalno
Evo sad sam se uspio i ja opet spojit prek carneta, ali jutros i jučer nikako... valjda bu sad sve OK...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
šta je to CARNet?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Internet provider. Za studente, školarce, općenito akademsku zajednicu, po najjeftinijim cijenama surfanja bez pretplate.
Meni radi OK. ISDN
Forumaš godine :)
za andreu: cijene su ti 3,66 kn po danu i samo 1,80 kn po noci. Uvjerljivo najeftinije
Meni stalno radi,samo nekim danima(al vrlo rijetko)moram se spajati oko 10-15 puta jer me izbaciva,al se na kraju uspijem spojit.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kad smo več kod toga, mogu ja pitat zakaj meni par zadnjih dana spajanje na globalnet traje duplo duže nego na hinet? (isdn)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovako kako si napisao ispada da je 3.66 kn za cijeli dan, odnosno 1.80 kn za cijelu noć, a ne 3.66 kn po SATU tjekom dana (do 19 h) i 1.80 kn po SATU tjekom noći (od 19-7 h).Poslao: dj_velja
za andreu: cijene su ti 3,66 kn po danu i samo 1,80 kn po noci. Uvjerljivo najeftinije![]()
ma skuzila je ona.
hvala dečki. skužih![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks