ja imam norton anti virus,ad-aware i spybot search and destroyIzvorno postao Nyx
Ja imam kao zaštitu sistema:Norton antivirus,spybot search and destroy,Lavasoft Ad-Aware, i neki PrevX protection...
ja imam norton anti virus,ad-aware i spybot search and destroyIzvorno postao Nyx
pa sto ce ti spybot ako imas ad aware.... ili obrnuto.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma za svaki slučaj... Ja pokrenem oba dva da skeniraju i zaštite...Izvorno postao flOorKilla
![]()
znao sam da ces to rectak sam i ja nekad.
za spyeve sad koristim samo adaware 6 pro
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja imam samo northon i spybot search & desroy to su dva najbolja programa za zastitu kompa!!!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Sophos je ipak bolji...Izvorno postao the man
ja imam opera web browser!i nemam nikakvih problema
![]()
jel ti se dailer moze uvaliti tj spojiti dok si ti spojen na svoj racun npr.car-net!!!
tako šta nepitaj!!!!!pa sam se nato i spajaju
!
ali postoji antidialer ali i AV ti pomogne!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
E pa i ja to sve radim, koristim Operu,itd.Izvorno postao Šile
Pa kad hocu da uradim update na antivirusu nece zbog toga...
...u pravilu Opera nema manje rupa od IE-a ali je zato manje eksponirana i kao takva nije zanimljiva (ista stvar je i sa FF-om ali tu se stvari popravljaju)...
Najbolji recept je surfanje po koliko toliko "sigurnim" stranicama i naravno cijeli set za zaštitu koji je ovdje već opjevan...![]()
Ja nemam niti AV, nifi firewall, niti nijedan drugi oblik zaštite. Nalazim se iza jednog linux routera koji na sebi ima firewall, spojen sam na net 24/7, komp ne gasim nikada, zadnji restart je bio nakon 8 dana kada je nestalo strujeI tako zadnjih cca. 2-3 mjeseca.
Neki dan je bio damgol kod mene i pokrenuo sam adaware, damgol nije mogao vjerovati da mi je našao samo 6 objekata, a svih 6 su bili "tracking" kukiji, ništa pametno...
moji northon i spybot search & desroy,zone alarm
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
slušaj sad trend micro pc-cilin internet security 2005
Ad-Aware SE Personal
PestPatrol
zone alarm pro SVI REGANI!!!!!!!!!!!!!!!
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja koristim NOD32 i ZONE ALARM i super sam zadovoljan sve blokaŠto se tiče spygamadi tu je XoftSpy...
Seriously?
Ajme koliko stara tema...
AVG Free 7.5,Spybot search & destroy,AD Aware,Comodo firewall,i za svaki slucaj T-com antidialer koji mi je par puta spasio glavu!
Ljudi moji, ovo sto ste nabrojali dobro je svakako imat zastitu.. ali ja mislim da na nasem podrucju BALKANA to i nije toliko potrebno. Kako nije sada se neko pita? Jer da mi zivimo negdje u nekim stranim zemljama kao sto su USA, Velika Britanija i ostalo... odnosno od tamo gdje su "poznati hackeri" vidili bi mi tek tada sta je zastita. zato sto se ti ljudi pretezito bave oko svoji ljudi i to im je dosta poznato.. i ono sto nama naleti naleti od neki koji su vec zarazeni pa se oni i sami sire. ja sam bio kod rodjaka u svicarskoj vjerovali ili ne ali da vidite kako stizu spamovi i ostale napasti.. samo jedan za drugim. to je nenormalno.. a sto se zastite tice.. mislim da je dovoljno imat samo jedan dobar firewall ipak on stoji prije svega.. a ono sto on propusti to mozete vidit s nekim programom kao sto su ad-aware 2007 kojeg osobno ja koristim, a i stavite jos neki antivirus po zelji.. kod mene je Avast 4.7 Home.. koji radi bez problema.. tako da sve je to.. stvar kako se kome sta svidja..i koji misle da su dobri.. ali ipak ja mislim da je nama to malo manje nego onima u malo jacim ZEMLJAMA.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
sve je to ok, al kakve ima veze kaj smo mi s balkana? Ili Bangladeša ili iz pm. Tvoj rođak tko zna kakve stranice posjecuje i kakvu ima zastitu.... ako se posječujju provjerene stranice zaštita ti netreba opce....... ja imam avast 4.7 i surfam po relativno provjerenim stranicama i rijetko da imam virusa, a ni spama nemam bas
Ja vec godinu i pol nemam nikakve zastite na kompu i sve mi radi kako treba, nikad poteskoca nisam imao....
Ne posjecuje nikakve stranice sto se tice neki seriala crackova ili slicni stvari.. ali dolazi mu dosta spama. sto je je.. A naravno da ce hackeri prije napasti te neke jace zemlje nego nas.. sto je logicno jer mi smo onako slaba zemlja sto se tice ekonomije i ostali stvari.. a hackerima je bitno doc do neki podataka gdje bi mogli novce izvuc i ostalo.. a ne ono za zajebanciju s nekim..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks