Ljudi moji, ovo sto ste nabrojali dobro je svakako imat zastitu.. ali ja mislim da na nasem podrucju BALKANA to i nije toliko potrebno. Kako nije sada se neko pita? Jer da mi zivimo negdje u nekim stranim zemljama kao sto su USA, Velika Britanija i ostalo... odnosno od tamo gdje su "poznati hackeri" vidili bi mi tek tada sta je zastita. zato sto se ti ljudi pretezito bave oko svoji ljudi i to im je dosta poznato.. i ono sto nama naleti naleti od neki koji su vec zarazeni pa se oni i sami sire. ja sam bio kod rodjaka u svicarskoj vjerovali ili ne ali da vidite kako stizu spamovi i ostale napasti.. samo jedan za drugim. to je nenormalno.. a sto se zastite tice.. mislim da je dovoljno imat samo jedan dobar firewall ipak on stoji prije svega.. a ono sto on propusti to mozete vidit s nekim programom kao sto su ad-aware 2007 kojeg osobno ja koristim, a i stavite jos neki antivirus po zelji.. kod mene je Avast 4.7 Home.. koji radi bez problema.. tako da sve je to.. stvar kako se kome sta svidja..i koji misle da su dobri.. ali ipak ja mislim da je nama to malo manje nego onima u malo jacim ZEMLJAMA.

Odgovori uz citat
Bookmarks