Prikazujem rezultate 1 do 25 od 96

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k750i-->>W800i
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi moji, ovo sto ste nabrojali dobro je svakako imat zastitu.. ali ja mislim da na nasem podrucju BALKANA to i nije toliko potrebno. Kako nije sada se neko pita? Jer da mi zivimo negdje u nekim stranim zemljama kao sto su USA, Velika Britanija i ostalo... odnosno od tamo gdje su "poznati hackeri" vidili bi mi tek tada sta je zastita. zato sto se ti ljudi pretezito bave oko svoji ljudi i to im je dosta poznato.. i ono sto nama naleti naleti od neki koji su vec zarazeni pa se oni i sami sire. ja sam bio kod rodjaka u svicarskoj vjerovali ili ne ali da vidite kako stizu spamovi i ostale napasti.. samo jedan za drugim. to je nenormalno.. a sto se zastite tice.. mislim da je dovoljno imat samo jedan dobar firewall ipak on stoji prije svega.. a ono sto on propusti to mozete vidit s nekim programom kao sto su ad-aware 2007 kojeg osobno ja koristim, a i stavite jos neki antivirus po zelji.. kod mene je Avast 4.7 Home.. koji radi bez problema.. tako da sve je to.. stvar kako se kome sta svidja..i koji misle da su dobri.. ali ipak ja mislim da je nama to malo manje nego onima u malo jacim ZEMLJAMA.
    Živi kao da ti je svaki dan posljednji

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao josip_su Pregledaj post
    Ljudi moji, ovo sto ste nabrojali dobro je svakako imat zastitu.. ali ja mislim da na nasem podrucju BALKANA to i nije toliko potrebno. Kako nije sada se neko pita? Jer da mi zivimo negdje u nekim stranim zemljama kao sto su USA, Velika Britanija i ostalo... odnosno od tamo gdje su "poznati hackeri" vidili bi mi tek tada sta je zastita. zato sto se ti ljudi pretezito bave oko svoji ljudi i to im je dosta poznato.. i ono sto nama naleti naleti od neki koji su vec zarazeni pa se oni i sami sire. ja sam bio kod rodjaka u svicarskoj vjerovali ili ne ali da vidite kako stizu spamovi i ostale napasti.. samo jedan za drugim. to je nenormalno.. a sto se zastite tice.. mislim da je dovoljno imat samo jedan dobar firewall ipak on stoji prije svega.. a ono sto on propusti to mozete vidit s nekim programom kao sto su ad-aware 2007 kojeg osobno ja koristim, a i stavite jos neki antivirus po zelji.. kod mene je Avast 4.7 Home.. koji radi bez problema.. tako da sve je to.. stvar kako se kome sta svidja..i koji misle da su dobri.. ali ipak ja mislim da je nama to malo manje nego onima u malo jacim ZEMLJAMA.
    sve je to ok, al kakve ima veze kaj smo mi s balkana? Ili Bangladeša ili iz pm. Tvoj rođak tko zna kakve stranice posjecuje i kakvu ima zastitu.... ako se posječujju provjerene stranice zaštita ti netreba opce....... ja imam avast 4.7 i surfam po relativno provjerenim stranicama i rijetko da imam virusa, a ni spama nemam bas

Slične teme

1. Prijedlog: Mobi Sigurnost # Virusi # Zaštita
    By Dark in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 30-09-2005, 09:15
  2. apsolutna zaštita
    By 3aTmr in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 30-03-2005, 19:11

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme