Bok ljudi!
Ja sam, kao što vidite, tek rođena na ovom forumu, pa prije svega veliki pozdrav svinma.
A sad odmah pitanje: Je li tko saznao gdje i po kojoj cijeni se može nabaviti LG Prada?
thx
Pa dajte vi što ste ga kupili napravite neki review.Obično kada netko na forumu kupi mob.a do sada ga nitko nema,napravi recenziju i vlastite dojmove+slike
Bok ljudi!
Ja sam, kao što vidite, tek rođena na ovom forumu, pa prije svega veliki pozdrav svinma.
A sad odmah pitanje: Je li tko saznao gdje i po kojoj cijeni se može nabaviti LG Prada?
thx
Omnia mea mectum porto...
mozes ga nabaviti u italiji u skoro pa svakom ducanu sa mobitelima ima ga cak i u trstu i cijena je 600 eura i 100 eura je iva znaci ispadne te 500
U oglasniku 300eur
najbolje onda uzeti taj za 300 eura jos da je pravi broj bilo bi idealno
krivo napisao..a te micro su prespore..tak da na neki nacin steta..a mob izgleda da ima dost lijepi mogucnosti za pregledavanje fotki..pogledajte na youtubeu..listanje fotki bas i neide glatko..za razliku od iphonea.
jos me zanima dal je straznja maska plastika ili metal.. nisam picajzla, al opet cini mi se da je preosjetljiva povrsina.
meni uopce ne izgleda ljepo...
I ja prednost davam iphone-u!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
..meni bas dobro zgleda,a znam nekog ko bi si ga kupio![]()
pa pradu vijeko.moraš da budeš stylish![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
meni je ruzan onaj lazni krom-kić..inace oke mob, kaj pa postoji T9 za poruka, a i naviknes se s vremenom.
ma uzmi si pradu,mob je baš fora...
Dali ima prepoznavanje rukopisa?
Ne vidim zašto bi bio loš!
Dali ima stereo sistem zvučnika?
Lili pusti snovi
http://www.pradaphonebylg.com/
Zadnji uredio VuKi : 19-08-2007 u 23:10
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kako dobro mob izgleda aaaaaaaa
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
mob super izgleda al kakav je uživo?????ako ga netko ima nek napiše nešto više kak je zadovoljan i tak to
S obzirom da mi se gade fashion mobiteli, ovaj LG mi je ipak... predivan. Ne toliko kuciste, nego odlicno sucelje sa lijepim ikonama.
Feedback je malo spor, no zadovoljavajuc je. Svi gumbici su veliki i imaju neki smisao, a ne kao kod svakog drugog mobitela gdje imas sitne ikonice bez smisla i korisnosti.
Igrao sam se samo par minuta sa njim pa ne znam puno toga...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
imao sam ga ja do nedavno ... sve u svemu ocijena mi je nekako 7/10... originalna torbica njegova kozna se nesmije koristiti jer izgrebe donji dio straznje strane i ekran malo (na ekranu je minimalno ali dovoljno da se skuzi), to sam ja tek preko stranih foruma skuzio zasto je moj izgreban, tamo napisali da je svima od torbica ... boja je jako slicna boji od npr samsunga e900 i jako je podlozna izlizivanju (nakon 3-4mj koristenja se izlize zadnja strana od prsta - kak se drzi onako po sredini uspravno kod razgovora) ... inace izgleda odlicno, poruke se pisu isto tako super, bez greske reagira kada se npr upisuje 3. ili 4. slovo po redu na tipki, cak i bolje od telefona s normalnim gumbima jedino je nemoguce pisat sms u pokretu (hod, kada se vozi auto ili sl.) nema fizickog razmaka izmedju brojeva i uvijek se nekako dotakne sve okolo... meni je super napravljan, jedino zna nekada zezati sastrane ona trakica za ici gore dole (to je rijeseno identicno kao i sto windowsi imaju ovo sastrane za vuc stranice gore-dole) i kako je u rubu cesto se desi da se fula pa malo digne zivce za bezveze ... meni od slika je S P O R, onako kako je na raznoraznim filmcima prikazano izgleda super, ali to TRAJE toliko da nema sanse da se pregleda neka serija fotografija ikako osim dok je u full screanu ili dok su thumbnailovi pa sto se svidja povecat ! ja sam sada tu ubiti napisao samo lose strane telefona jer mi se neda pisat dugo, ja dok sam ga imao me veselio
e da, hebeno mi izgleda svijetski sat
i ako ga netko kupi, kada je u imeniku netreba se potezat ona "trakica" nego se moze samo onako prstom povlacit prema dolje ili gore preko svega pa on ide gore-dolje polako, ko ga je koristio ili bude ce skuzit zasto je ovo super "informacija"
![]()
PRADA DANAS NA TRŽISTU ECOS JE NAPOKON DONE NEŠTO KONKRETNO OD LG-a.
Cijena kod ovlastenog distributera " ECOS-u " je MPC 4.999,56 KN
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 28-08-2007 u 02:19
Frendica ga ima, mobitel super izgleda, definitivno najljepši koji sam ikad vidjela, ima odlične igrice, ima svašta, nisam ni sama sigurna što sve ima, ali tipkanje poruka je zeznuto skroz, jako, jako teško je otipkati poruku jer ćeš u 90% slučajeva fulati slovo. Čak ni T9 na hrvatskom ne pomaže puno.
Inače dođe nekih 2000kn na pretplatu (ako se dobro sjećam u VipMe paketu)...
Bookmarks