Si instalirao USB Flash drivere?![]()
Pozdrav,
Posto imam dosta programa na mobitelu, a većina nije "signed" pa ne mogu promijeniti ona dosadna pitanja poput "dopustiti čitanje podataka"...
E sad, nakon sati i sati surfanja po raznim forumima doznao sam da se to može jednostavno riješiti uploadnjem 2 fajla u jedan folder na mobitelu.
Za to su tu programi xs++ ili far manager.
E sad moj problem:
Pokušao sam sa oba programa i imam isti problem.Slijedim upute - prije neko kliknem start ili connect trebam isljučiti mobitel is onda ga spojiti na kompjuter držeći tipku C.Ja to uradim, ali program jednostavno "ne vidi", tj ne reagira.Upali se crvena lampica na mobitelu i na kompjuteru mi se pocnu pojavljivati oni "add new hardware"(koji mi se uvijek pojavljuju i kada normalno spojim mobitel, iako sam naravno instalirao sve sa instalacijkog cd-a za mobitel?).
Ja sam stvarno početnik u ovome svemu i naravno da sam tražio po forumu, i mnogim drugima...
Si instalirao USB Flash drivere?![]()
Hmm, mislio sam da su se sami instalirali kad sam prvi put instalirao sa cd-a,
jer mogu normalno prebacivati file na mobitel.
Možda zato mi se stalno pojavljuju oni "add hardware"...
Ok, potražiti ću onda usb drivere.
USB Flash drivers
http://rapidshare.com/files/35376506...river.rar.html
Samo neznam dal ćeš moć k610 moddat jer u pluginu za Far (SEFP) nije podržanKoji je cid, colour?
Moj k610i je cid49 RED, upravo pokušavam u xs++ pa cu javiti...
EDIT:
Hmm čini se da cda102497/12 , tj onaj od t-mobila nije u programu, pa ne mogu uploadati fajle.
Govorim stvari koje uopce ne razumijem![]()
Zadnji uredio ravilov : 13-08-2007 u 10:28
Uf uf ušto sam se ja uvuko....
mene taj xs++ takoder zeza
Ljudi izašla je beta verzija novog xs++, potpuna podrška za cid49,51,52.
Bez problema radi na k610i(cid49)
Mozda glupo pitanje a mozda i ima negdje na forumu:
Zanima me dali se moze napravit kompletan backup (main,fs i custom pack) sa K610?
Ako moze gdje mogu naci upustva?
P.S.
Imam XS++ Ver.1.6.8 i FarManager170
Pozdrav
AFAIK, to ne mozes obicnim DCU-60 kabelom, to se moze samo serviserskom opremom iscitati.
Ispravite me ako grijesim...
Hvala![]()
Pozdrav
Zanima me da li bi mogao u svoj k610 preko far managera staviti flash datoteku u mapu u mobu za flash wallpapere i to...
Bookmarks