Ja nisam pogledao zadnju epizodu od 2. sezone, pa ni ne znam kako je završilo, odnosno kako se dogodio zaplet...
Ja nisam pogledao zadnju epizodu od 2. sezone, pa ni ne znam kako je završilo, odnosno kako se dogodio zaplet...
ja gledao svaku epizofu koja je izašla , prvu sezonu gledao sam najmanje 10 puta , te doslovno znam unaprijed što tko govori i sve njihove pokrete , dvd-ove čuvam kao oči u glavi , i umirem od radoznalosti šta će se dalje događati , najbolja serija koja je ikada bila na ovoj planeti , da snime 20 sezona mislim da bi ih sve gledao nekoliko puta![]()
ja se nemogu doćekati 3.sezone da vidim kaj je u onom zatvoru sad? će sad majkl(hehe) pobjeći iz zatvora uz pomoć buraza? joj koliki su se paketi prekoračili kad su izašle nove epizode 2.e sezone!!
★★★★★
ajme faka zakon brace najbolja serija ikada, pogledao sam 1 sezonu 100puta kao im drugu koju sam skidao s neta 2 dana , i sada me ubija cekanje 3 sezone![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
ja sam sve skinuo s neta 2sezonua sad isto čekanje od 3.4 me istoo ubijaaaa
★★★★★
Nisam nasao na netu 3 sezonu !!!!
jeli se jos snima ili why je nema na netu
BALKAN-MEDIA
ja sam skuzhil da je televizija zaraza..odgledal sam samo prvu sezonu na rtl..drugu sam valjda dvije epizode gledal..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
čekamo 4mj i 15 dana ona ćemo se strpiti još 1mj.moj je nicko pb-u a i sumjam da je netko veći obožavatelj od mene! i ne cvili imaš n73 ja bi trebo cvilit!
★★★★★
n73 nema veze s prizn brejkom ali ok.
ja vec znam da ce me zivcirat ono gledanje dviju epizoda zaredom i onda cekanje nedelju dana da opet gledam, to im je tako sjebano. a za reklame nemoram ni govorit, to je muchenje pri vrhu. :|
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
daj covjece ti neznas kako sam opjednut bio sa ZAKONOM brace aaaaaaaaaaa, svaki dan smo prepricavali seriju ,znali smo sve napamet... i sada trunemo cekajuci![]()
BALKAN-MEDIA
na rtl bi mogao doći u prvom ili drugom mjesecu 2008-e tako da ćeš se načekat za t gledanje 2 epizode za redom! ako rtl otkupi a valjda bude!
★★★★★
rtl će otkupiti prison break 100%
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
ja sam gledala 1.sezonu i pratila..svake nedjelje točno sam kod kuće bila,ma kakvo god društvo bilo PB sam uvijek čekala...a 2.sezonu sam odgledala prek KOMPA,skidajući,imam cijelu 2. i 1. sezonu i VELIKI sam fan...i jedva čekam 3.sezonu odma se skida...=)
cuo sam da je najgledanija serija u hrvata!
BALKAN-MEDIA
ja sam najveći fan , znam cijelu 1 sezoumu na pamet , doslovno , svaki pokret , sve ..........
drugu sezonu znam skoro sve napamet ........
samatram se ovisnikom , to javno priznajem![]()
ja sam slinim za Micekom,tak da bas i neznam tocno kaj se dogada
![]()
ali taj mu skandal nije trebo!
baš sam neki dan odnosno noć gledo bijeg iz alkatraza na novoj i film je full sličan seriji odnosno obrnuto jedino što u filmu nema kako izvan zatvora bježe kao što je u drugoj sezoni
★★★★★
Nadam se da će biti više njene uloge u nastavnku, makar sumnjam, ali se nadam...
viva la Holly![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne mogu se složit više, ali kao i ti, bojim se da ništa od nje
Ne znam jeste li vidjeli: http://www.net.hr/film-glazba/page/2...7/0153006.html
evo promo season 3
http://justjared.buzznet.com/2007/08...eason-3-promo/
★★★★★
3. sezone će bit jako zanimljiva. I tko je reko da je Miller gay? Jedanput ga jesu pitali to pitanje, a on je reko da nije. Rekao je neka ga žene zamišljaju s kim god hoće, ali da nije gay. Ma ko da je to bitno, on je ipak sjajan glumac, a njegova orijentacija tada uopće nije bitna![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks