Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 59

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    v3x
    Operater
    T
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakav je to vPlug, cemu sluzi ,Emunation i KeyUpdater XP 1.2, My Theatre - za sto je ovo, za reciever? Da li ide na bilo koji ili mora biti neki odredjeni?! Molim da mi se pojasni cemu sluzi koji program, mi smo imali Neotion box 501, sad nam se taj pokvario i zeljeli bi uzeti novi receiver, neki koji se moze puniti preko neta, prijedlozi?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC ONE X, M8
    Operater
    ViP, T-MOBILE
    Godina
    38
    Bodovi
    28.220
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.220, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daspei Pregledaj post
    Kakav je to vPlug, cemu sluzi ,Emunation i KeyUpdater XP 1.2, My Theatre - za sto je ovo, za reciever? Da li ide na bilo koji ili mora biti neki odredjeni?! Molim da mi se pojasni cemu sluzi koji program, mi smo imali Neotion box 501, sad nam se taj pokvario i zeljeli bi uzeti novi receiver, neki koji se moze puniti preko neta, prijedlozi?
    vplug-plug in za dvb programe kao kaj je progdvb, my theatre, sky view i ostalih, koji sluzi da automatski trazi cid-ove i update radi softcam.key i s2emu, tj.trazi kljuceve i update radi programa sa svjezim kljucevima.

My Theatre
    Program za gledanje kanala (programa) slicno nesto progdvb-u, samo ljepseg dizajna al slabijih karakteristika, preporucam dobri stari progdvb
    Moze se koristit na svim reciver karticama.
    You Hack me!
    We Hack you!
    by cafe.mobil team

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    v3x
    Operater
    T
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok hvala, no nisam bas shvatila, zamjena za postojeci software koji dodje sa receiverom ili software za komp?
    Ne znam sto su to dvb programi, ni sto su cid-ovi, da li se kljucevi traze preko kartice? (btw gdje se nabavi i koliko dodje kartica, na njoj su pretpostavljam liste programa?), mi do sada nismo imali karticu nego smo iskljucivo punili reciever kodovima preko kompa. Pa bih molila malo detaljnije objasnjenje. I molim prijedlog za receiver novi, da li neki tipa elit ili quadro od 400kn, digimax ili siemens od 600 ili topfield za 750kn...otprilike koji su vodeci po kvaliteti i pouzdanosti...gledam ve-mil i hgspot pa mi je sve isto.

hvala jos jednom

edit: suprug je isao uzeti topfield t4000t, ili tf5000ci ili tf6000fe, no tamo su mu rekli da ovog prvog nema a da su ova druga dva zemaljski prijemnici te da ne hvataju satelit. A ja sad gledam pa pise da je ovaj prvi dvb-t a ova druga dva s-dvb, nije mi sad jasno nis...ako nama treba reciver za satelit sta da gledam onda da budem siurna da je to to.
    Zadnji uredio daspei : 16-08-2007 u 11:08

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC ONE X, M8
    Operater
    ViP, T-MOBILE
    Godina
    38
    Bodovi
    28.220
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzmi si topfield neces pozalit, sorry ja sam shvatio da pricamo o kompu, ocito nije rijec o kompu, a kaj se tice update kljuceva imas karticu i punis ju prek usb-a ako ima reciver podrsku za usb, mislim da ima, odes na sajt LINK i skidas kljuceve i to je to....ak trebas pomoc javi...
    You Hack me!
    We Hack you!
    by cafe.mobil team

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    v3x
    Operater
    T
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao microhard Pregledaj post
    Uzmi si topfield neces pozalit, sorry ja sam shvatio da pricamo o kompu, ocito nije rijec o kompu, a kaj se tice update kljuceva imas karticu i punis ju prek usb-a ako ima reciver podrsku za usb, mislim da ima, odes na sajt LINK i skidas kljuceve i to je to....ak trebas pomoc javi...
    tnx, ma suprug je danas uzeo opticum 4000a (ne znam ni kak pravo izgleda, nije valjd los, nadam se ) u nekoj drugoj radnji nakon sto ga je neki pametni odgovorio od topfielda (hgspot)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. digitalna televizija u hrvatskoj
    By coma_zgb in forum Operativni sustavi i aplikacije
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 29-12-2007, 15:12
  2. Digitalna satelitska
    By Darko-zg in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 23-08-2005, 21:52
  3. SONY DCR-HC19E digitalna kamera
    By dvoracek in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 15-04-2005, 20:17
  4. Satelitska TV digitalna -kartice etc
    By plišani in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 24-05-2003, 23:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove