Ima ko kod za MTV na digitallworld ja mislim da je to nagravision ili mediaguard nemogu nać nikako!!!!!!!!!!111
Ima ko kod za MTV na digitallworld ja mislim da je to nagravision ili mediaguard nemogu nać nikako!!!!!!!!!!111
teško da ćeš to nać, ali nekad bilo pa ne znači da više nema, probaj na LINK
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ej ekipo evo izaso novi vPlug 1.7.0,Emunation 1.4.3.4, KeyUpdater XP 1.2,
You Hack me!
Zelio bih koristiti satelitski internet pa me zanima jeli ima neki besplatni a ako ne koji je najpovoljniji?
za satelitski internet trebas imat upload, modem ili dsl ili kabel, bilo sto sto salje podatke.. cijene se krecu oko 100 kn za velike brzine..pogledaj si malo..
pogledaj malo po netu imas Pre-Paid pristup internetu putem satelita ASTRA(19,2° East), to imam ja..ok je
evo cijene:
Min.
aktivacija=55€ (12 mjesečna preptlata bez naknade za aktivaciju)
SatSpeed
FLAT UNLIMITED
3mj.
max. kapacitet 256 kbit/s 18,99 EUR / mjesečno
max. kapacitet 400 kbit/s 29,95 EUR / mjesečno
max. kapacitet 1024 kbit/s 44,00 EUR / mjesečno
max. kapacitet 1536 kbit/s 49,95 EUR / mjesečno
max. kapacitet (6AM-12PM) 256 kbit/s / (12PM-6AM) 1024 kbit/s 29.95 EUR / mjesečno
You Hack me!
aj mlao potrazi po internetu, pa ces vidjet da to nije ni tak skupo...ovo su cijene kod nas, od "naseg" servisa. Aj malo potrazi po internetu pa ces vidjet da strani servisi 3 puta jeftiniji i 3 puta brzi...astra je u njemackoj na 19.2 i kod nas je jos uvjek na 19.2 pa ti to nesto govori.. prolazis u bilo cime jeftinije i bolje nego kod nas!![]()
![]()
You Hack me!
Bookmarks