diler ti da prvu misiju, odeš do lika i on ti da pucu. prati kompas
Evo danas instalirao tu igru i malo gledam i niš ja tu ne kužim.ono na početku nemam ništa.di je oružje.šta nemogu nikoga tuč šakama i nogama.Daj neko ko je igrao da da neku smjernicu.Šta trebam upast u ono selo goloruk??![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
diler ti da prvu misiju, odeš do lika i on ti da pucu. prati kompas
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa došao sam i nisam niš dobio.E a šta je sa udaranjem toga nema ili?
I feel the need -the need for speed!!!!!
odeš do dilera (dole u šupu). On ti veli da lik imenom Wolf il tak neke, traži nekog da riješi selo od bandita. Prihvati misiju i wolf ti da pucu. Wolf stoji kraj ekipe koja čavrlja uz vatru.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hehe i ja sam se na tom dijelu jaako zezao nikada da skužim kako do te puce hehe al dobro je sad napokon sve killam kooooo.......neznam killer![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
aaah evo iskopao sam temu ponovno evo doso sam da objavim da je izaso po meni najbolji mod za stalkera,ima float 32 pa su neke texture ljepse u igri je bas sve izmijenjeno evo dat cu vam link da vam ne unistim inznenadjenje bezveznim slikama...http://stalker.filefront.com/file/ABC_INFERNO;84144
inace u modu ima svasta... belt sa 12 slotova,kupite bolje detektore,popravljajte svoju opremu,koristite artefakte kao oruzje ili kao portal,kad lika pogodite sa gausovom puskom pocnu letit komadi po svuda
puno novih stvari kao npr blowout wawes,horror time ,suitovi sa gas maskom
na suitovima sa gas maskom vidite kroz gas masku a.k.a dynamic HUD , ma sta ja pricam ovo najbolji mod koji je ikada izaso za stalkera
evo pogledajte si i video na youtubeu o tome http://www.youtube.com/watch?v=FpQfLrvCKOY
ovo morate pogledati i procitajte readme na filefrontu da vidite kako je tip drasticno izmjenio igru
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
igra je fenomenalna,ko ima malo bolji komp na visokim detaljima igra bas ima odlicnu grafiku,bas vidis kako se trava vijori na vjetru predobro.Isto tako i ljudi su odlicno napravljeni bas vidis promjene na licu.Ko moz naka zaigra.
@blb
hjebeni je mod, sad me vuce da ponovo instaliram i zaigram
BTW kakav je zvuk kod doticnog moda?, naime bil sam skinul neki mod, koji kao poboljsa zvuk, a kad tam sranje, kao stojis u polju u travi, bacas rafal iz kalashnjikova, a ono zvuk se cuje kak cahure padaju po betonu![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
u igri je predobar zvuk a jos bolji u ovom modu,ak imash MSN dodaj me na s.pax@hotmail.com pa ako se odluchis da skinesh ovaj mod mogu ti biti od velike pomoci sa savjetima jer je ovaj mod kompletan overhaul igre,i jos znam odredjene sitne modove koji idu uz njega koji jos vise poboljsavaju gameplay
ps. sory zbog dugog cekanja za reply
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Bookmarks