Te ni obicna pucacina, pa naravno da te hbijeju, kad jurisas ko rambo na likove, s pljucom u ruci, a ono trebo bi koristiti prirodu, zaklone, pa iz sjene posmicat ekipu, pogotovo ak ih ima vishe...
Te ni obicna pucacina, pa naravno da te hbijeju, kad jurisas ko rambo na likove, s pljucom u ruci, a ono trebo bi koristiti prirodu, zaklone, pa iz sjene posmicat ekipu, pogotovo ak ih ima vishe...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
S kojim krajem si zavrsil?
jel si iso za wish grantom ili si isho za seacret labaratory??
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Pa wish grant je fake završetak. A i ovaj pravi mi je bzvz. Ide mi na jetra kad se sve rješava CG filmovima!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma završio sam sa wish grantom
i baš sam se iznenadio kak glupo završava sve
jel naravno ja bi još,al šta je tu je......
A šta su ti artifakti, se to skuplja ili šta? Naletio sam na 'nešto svjetleće' i kao htio ga uzeti, geigerov mjerač je popi**** i naravno ubilo me![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@damgol
nemoj zavrshiti s wish grantom, odi potrazi onaj seacret lab, onda imas jos cca 1-2 h igre
@XLR8R
da artefakti se skupljaju, njih mozes zataknuti za belt, pa ti daju jos dodatne karakteristike, sam kaj neki od njih zrace, pa da bi ih mogo koristiti moras imat bolje suit.
Mada, do sad kojeg god da sam pokupio, nie me ubio, sem ak ga nisam zataknul za belt...
mozda si ti doso po njega u podrucje gdi je bila velka radijacija, pa te to shebalo a ne artefakt...
Bilo je neko čudno područje, tamo na početku kod pruge i onog podvožnjaka kroz koji moram proći. Ugl neki kompleks.. Nije me ubilo al mi je skinulo preko pola heltha, ne sumnjam da bi me kiknuloŠto sam bliže njemu, to više pišti onaj brojač. A doduše, malo dalje me i ubila radijacija kad sam pokušao istražiti onaj prevrnuti kamion (ni votka nije pomogla
)
ma ova igra je nesto ko suvremeni oblivion...
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
to su ti anomalije, imaš ih svukud. Čim si bliže to ti više pišti. Imaš ih nekoliko vrsti. Ugl, u efekt svake se možeš uvjeriti tak da pustiš da te hrpa pasa naganja do anomalije pa njih pobere![]()
je imas dvije vrste signala, jedan je onaj za radijaciju, to je poznato ono skljocanje, a onaj drugi koji je sa pip, i kad se slika zashumi (noise efekt), to znaci da si blizu anomalije.
Neke su anomalije bezopasne, samo ti skinu helth, dok druge se deadly.
zato imas one shrafe (broj 6) da ih hitish u anomaliju i da onda saznas kaj se dogodi![]()
Sve sam skužio u međuvremenu, anomalija je odmah pored tog artefakta pa me ona gnjavi.. Sreća moja pa frajer nosi 10kg šarafa i ne može ponijeti prokleti gun jer je 'overload'..
Ali mislim da ću napustiti igru dok se nisam previše ufurao. Loadira se taman da odem na wc, popišam se i pogledam par reklama na rtl-uDa ne spominjem kolko joj treba da izađe u windowse
Grafika mi i na ultralow malo zapinje, a da ne pričam o mouse laggu
..ovako će mi ostati samo loši dojmovi.
I samo još jedno pitanje, igrao sam igru bar nekoliko sati i još nisam vidio mraka.. Je to normalno na početku? Kao, imam neko vrijeme da se uigram i skužim fore.. (jer mislim da bi za mraka otišao kod dealera i igrao briškulu do jutra)
Bome se ne sjecam kad se mrak spusti, znam samo da ispocetka pocne kisha pljushtiti i munje naganjat, valjda nakon tog sljedi mrak.
vise manje izmjene dana i noci nisam primjecival, vec samo vremenske nepogode...
dodushe ne sjecam se niti jednog ljepog zalaska sunca, kaj se obicno znalo vidit na screenshootovima.
sad kad igram ispocetka, sad mi se rushi s patchem, nemrem uopce uc u igru :/
A kiša je padala to sam vidio.. Moguće da sam i doživio mrak, ali ga nisam vidio jer su mi gamma i brightness povećani (al opet ne previše). Na trailerima je mrak baš mrak..
Vjerujem da znaš, ali nakon patcha ti treba i krek za tu verziju patcha..
Pa ima u inventoriju čuka. Inače, kad postavite osvjetljenje monitora na "normalno", onda je kmica ali baš "kmica". Zanimljivo je naletit na bloodsuckera po "kmici"![]()
ma koj je to vrag tamo u jako ozracenim zonama cujem neki smjeh i ondaa me strefi neka vatrena kugla?ajmo iskusniji igraci recite nesto,mislio sam da mi je komp upao u anomaliju
![]()
to su ti halovi
serem....
na kojem nivou?
Ak si u onom labu, u koji prvi moras ic, to ti je ondak zivina...
onaj k... lebdeci vatreni ti je gad, kojeg moras upucat, (podosta rounda moras isprazniti u njega), jer te on gadja...
zanimljivo je to kaj tog gada nema u opisu zivincadi, na sluzbenim stranicama, dok druge vrste zivincadi, koje su tam izlistane, ni v igre, kme...
ima li ta igra multiplayer, nisam ništa vidio o tome?
@ smrt: to je poltergeist, makar ne izgleda ko na službenim stranicama... :/
@a.k.: ima
je i gda ga strelish napravi messy kaboom
evo liste predvidjenih creaturea za igru:
http://www.oblivion-lost.de/index.ph...page=creatures
Kolko sam skuzio, citajuci raznorazne forume, to sve postoji u igri, ukljucujuci i vozila, al su publisheri 1/3 toga skresali, tak da bilo bi mrak vidit otkljucane sve te feature, ukljucujuci i sve te zivincadi!
The mechanism of their appearance corresponds to poltergeist legends (hence the name) and is quite diverse: from regular howls and laughter to dangerous fireballs appearing from nowhere.
da da sad sam skuzio da je to poltergeist
intel pentium 4 3.2 ghz, dual core
maticna5P800 proactive AI (AGP)
1gb ram
nvidia G-Force 7300GT 256mb.
200gb HG
zashto sve moram spustit na LOW i opet pronadjem lagg???
nervira me maximalno, do sad sve igrice (osim ghotic 3) isle na ultra high, sad ovo nece ni na medium. F.U.C.K. help pls
ja kontam da je do graficke, imo sam 6600gt i sve je islo ko po ledu onda mi riknula ugradim ovu gore, i sad imam lagga, a fakat je bed, jer su meni u servisu rekli da se 6600gt vise ne proizvodi jer je predobra... imal toga u Cro???
Bookmarks