Znam da ima ta tema, tamo sam i prvo gledal ali kad sam vidil kolko imam još za pretražit odusto sam pa sam zato pito u ovoj teme jel ima ko da je to radil pa da mi može objasniti kak se to radi da ja nebi slučajno nekaj zeznul.
O tome ti postoji posebna tema...
Samo si trebao pravila (obavijeti) Nokia dijela pročitati pa bi znao...
Evo link, i tamo ti je sve objašnjeno...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505 (samo je pitanje da li je podržana N95)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Znam da ima ta tema, tamo sam i prvo gledal ali kad sam vidil kolko imam još za pretražit odusto sam pa sam zato pito u ovoj teme jel ima ko da je to radil pa da mi može objasniti kak se to radi da ja nebi slučajno nekaj zeznul.
Mobitel mi je totalno poblesavio! Hoću upaliti fotoaprat, ali piše da mi je memory full (nije, ima 660 MB slobodnog prostora)...
Gdje mogu provjeriti koja verzija firware-a mi je trenutno u mobu? Mislim da je zbog toga...
Nije do 660MB slobodnih na memo kartici, već ti to napiše zbog malo slobodne RAM memorije...
Stisni i drži onu tipku za ulazak u izbornik i vidi koje su ti aplikacije upanjene. pogasi ih sve i onda probaj pokrenuti fotić.
Inače instaliraj si Taskman (aplikacija s kojom možeš vidjeti koliko imaš slobodne RAM memorije).
kako provjeriti koja je verzija firmware_a (softa), to ti piše u sticky temi.
samo ju treba pročitati, evo link
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419 točka 13.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mob je prva liga![]()
![]()
![]()
Zna li netko tko ima već malo duže N95, je li pravilo da se slide onako rasklima i počne klackati kao na Youtubeu?
Na mojoj se još ništa ne klima, pa ne znam da se pripremim na to ili?
Mob sam dobio potpuno nov, dok svaki kojeg sam gledao u DBK-u po dućanima ili direkt jedna N95 iz T-Mobilea (čak je bila rezervirana za nekoga) - već su se dobro klimale i klackale.
Pa sada![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Drago mi je čuti iako sam dosta skeptičan.
Ipak sam pesimist po prirodi!![]()
U Mobisu!
neki dan sam je kratko drzao u ruci i nije mi se svidio klizni mehanizam.los je kao i na N80 i 6288.
sad, vjerojatno si ti naletio na dobru....
Pozdrav...evo novi sam na forumu!!!Uglavnom treba mi samo jedan info...idem
u kinu, odnosno točnije shanghai pa bi kupio tamo Nokiu n95 pošto je vrlo povoljna (450$), pa me zanima dali postoji kakva razlika što se tiće same funkcionalnosti mobiteli za Azijsko tržište i za europu(HR), odnosno dali bi tamo kupljeni mobitel tu funkciionirao normalno...hvala unaprijed!!!!
Ako je istina sto se prica da su mobiteli proizvedeni za Azijsko trziste losiji od onih namjenjenih za Europu ja ga nebi kupio tamo i jos usput tam nemas garanciju...a ovdje ga kupis za 3300 kn.....
Ne mora biti nužno 3300. Cijene novih, s Mobis jamstvom trenutno znaju ići do 4500kn.
E, da. Slažem se sa Sonyckom. Unatoč još uvijek vrlo visokoj cijeni N95, mislim da se stvarno ne isplati kupovati azijske Nokije. Uvijek nešto može iskrsnuti, a ti garanciju nemaš.
Vjerojatno su frekvencije malo izmjenjene, pogotovo 3G koji u Aziji mora biti prilagođen njihovoj mreži. Sjećam se da je bilo nekih forumaša koji su kupili, mislim Sharp tamo u Aziji, a ovdje ga nisu mogli koristiti niti za razgovor.
Uglavnom, bolje dodati 100 $ više ovdje i kupiti N95. Naravno uz uvjet da to stvarno želiš.![]()
U Mobisu!
Meni se slide vec osjetnije klima.bas sam usporedivo neki dan novi n95 i moj.ima male razlike!to je mozda jer je meni moj ispao 2 puta!
My mind on money,
Money on my mind.
Čuješ li baš ono klackanje kao što je prikazano na Youtubeu ili ti se rasklimao nešto drugačije?
Meni je slide za sada još OK, ali ne bih volio da me dovede do ludila ko one na Jubitu. Bokte ono su već pacijenti za Vrapče, pogotovo onaj što kaže I'm gonna show you why this phone sucks.
Onda u drugom uratku je zalijepio malo selotejpa i pustio glazbu! Zašto-jer mu se slide više ne klacka. Još završi s TA-DA!
Naježim se svaki put do čega nas mobiteli mogu dovesti!
U Mobisu!
A na koji način se može kupiti za 3300 kuna?
Valjda ako naletiš na poštenog dilera koji želi prodati, a ne na prvom mjestu zaraditi.
U biti ne znam. Ali dobro sam prošao.
E, dajte ljudi malo skrenimo s teme o tome koliko košta N95.
U Mobisu!
prati malo plavi oglanik,zna uletiti,ma da je ipak proječna cijena malo viša...
+da,slide je koma..pa hebem ti nokiu..da ti hebem...ubio bi se da dam blizu 4 soma za fon i onda da me tak hebe...imao sam negdje 4 primjerka u rukama i svaki je bio razrdman -neki manje neki više...a o n76 da ne pričam-koma svoje vrste u rangu sa 6131..
Nije bas ono klackanje,ali sto mi se danas dogodilo nemozete vjerovat.Drzo sam jedno 45 min one tipke(play,stop,next,previous)otvorene i kad sam danas pisao poruku osjetio sam da se gornji dio vise ne klima toliko i drndam malo da vidim jeli istina i ono stvarno isti kad sam ga kupio u t-mobilea(mislim isto se klacka kao i novi!)
My mind on money,
Money on my mind.
Meni nije klackao, ali je ima lufta. uradio sam OVO i sve štima. teže se otvara, nema lufta, nema klackanja, savršen slider!
nekako mi je tih 3300kn nerealno nisko,bar zasad.vjerojatno je tocnije ovo sto Moby kaze ,a to je 4-4500kn.
Mene to strah napraviti.
Bi li oni u Mobisu to učinili da ih zamolim ili bi i dalje prodavali priču o tzv. "tvorničkoj toleranciji"? Po nekom mom sudu, servisi bi trebali otkloniti to klackanje jer rješenje postoji i posve je očito.
U Mobisu!
Bookmarks