Za provjeru na kojoj si trenutno, nazoveš SZK. Za sve ostalo: pretplatničke tarife i prepaid tarife.
Evo imam par pitanja
Koristim Tele 2 od samih početaka i super sam zadovoljan, sad me zanimaju ove tarife koje postoje. Dok sam kupio Tele2 bilo je jedna tarifa, znam da do sada ima već dosta tarifa. A neznam na kojoj sam tarifi ja, jel ostala ona od pocetka ili sam prebačen na koju drugu. I još me zanima kako promjeniti tarifu? i kolko se naplačuje
Za provjeru na kojoj si trenutno, nazoveš SZK. Za sve ostalo: pretplatničke tarife i prepaid tarife.
tarifu ti nitko nije moga promjeniti samostalno,znači za svaku promjenu koju želiš raditi mora postojati dokumentacija,kopija osobne i tvoj vlastoručni potpis.ako si od početka korisnik tad koristiš tarifu 49 ,najbolje ti je ako si u potrošnji oko 60 kn preći na tarifu 29-kikiriki,promjene tarife prva je besplatna unutar 1 godine
Ako si bio na tarifi 0 kn onda si još na njoj osim ako nisi kupovao mob. No najbolje da nazoveš 0951000444 i provjeriš. Ja sam na staroj tarifi 0 kn.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
zvati tele2 SZK je pravo mucenje i skoro je beskorisno u vecini slucajeva.
sad sam promjenio na kikiriki tarifu![]()
Evo, baš gledam sve tarife za BlaBla korisnike.
Ja sam korisnik od 1.11.2005. Nisam mijenjao nikakvu tarifu, odn. ostavljao sam da mi bude Tarifa 39, ona što su je imali kad su krenulu (0.39/1.39).
Jel mi to i dalje stoji?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A zašto ne prijeđeš na kikiriki tarifu i telefoniraš za 0.29 i 1.29 kn/min?
Trebao bi dobiti potvrdu porukom, ali za svaki slučaj nemoj računati unutar 24 sata. Nakon toga bi bilo poželjno nazvati SZK i da ti onda točno vele.
Uopće te ne kužim. Prijeđeš na tu kikiriki tarifu i zdravo. Tamo na popisu tarifa više ne vidim tu za 0,39 i 1,39. Moja je pretpostavka da ako ju imaš od početka i ništa nisi mijenjao, da bi ti još uvijek trebala biti aktivna. Zapravo siguran sam 99,99%. Ako ti to što znači.![]()
dobro,prelaskom sa te tarife 0,39 na kikiriki ne gubimo nista,tj dobijamo ustedu od 10 lp po minuti razgpvpra...ali pitam se zasto ne mogu svoj mukte broj koristiti u kikiriki tarifi...ono nadoplati 20-30 kn mjesecno i to je to
E sad! Zato jer ako hoćeš mukte broj, onda zoveš po 59 lp unutar mreže i po 1,59 izvan mreže.
Ja se iskreno nadam da će imati uskoro nešto kao što je Unlimited za pretplatnike, ali bilo bi još i bolje da isto vrijedi za sve mreže, pa makar za 150 kn mjesečno.
Samo da ne povuku knock-out tarifu. Ja je još nisam uključio, ali mogu vam reći da su moji kod kuće prešli na KO tarifu, i neki frendovi.
Svi su prezadovoljni jer kako kažu "nije lako potrošiti bon od 100kn!".
Ako bude stvarno ovakvih akcija, prebacujem se i ja na T2. Good bye Vipnet!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dali netko zna u knock out tarifi kada se pređe na pretplatu jel u onih 50/85 kuna uračunato razgovori i sms samo unutar mreže ili prema svim mrežama.thanx
Zanima me u pretplati, mukte tarifa, jel prema tom jednom broju u Tele2 mrezi neograniceno besplatno, ili je ograniceno na 1000 minuta.
Ne vidim nigdje sitna slova u cjeniku pa pitam.
koju tarifu imaju one kartice koje su se dobivale uz 24sata. koristim tu karticu kao drugu pa mi nije od životne važnosti al me zanima pa da možda pređem na neku drugu???
Jedno pitanje vezano za Tele2 (nisam uspio nać na forumu)
naime, zanima me kako mogu provjeriti koliko mi je ostalo novaca na računu (tele 2, knock-out tarifa) ?
Prvi put sam provjeravao tako da sam nazvao 333 i onda tamo mi ponudi da čujem koliko imam novaca na računu. sad to više nemogu, tj neće me spojiti.
Hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Za Icu *130#
Cak ti kaze i do kada ti vazi racun, tj. kada moras sljedeci put nadoplatiti :-)
Bookmarks