joj ti si onaj sa 3 formule..honda power...
jedva čekam usporedni test gti 30 edition i nove type-r....jedva..
+vozio sam hondu type -r ovu pzadnju....fenomenalan auto...ali bruji da te ubije..mislim hebeno je sve to,ali za duža putovanja i malo dužu vožnju...samo za ljude koji ne čuju dobro ili su gluhi..
ali uto kao auto,golf,naj u klasi..kakva astra,megan,307...mislim to su sve odlični auti,ali nisu na razini golfa..mislim na škriputanje(astra),materijale koji su korišteni pri unutrašnjoj izradi(seat leon-užaš) itd..mogu se svi sakriti..koliko para toliko muzike,samo pljujte po folcu,ali te izjave gore ne stoje...
Jesi ti kada vozio benzinca sa turbom???Da jesi ne bi sada ovo govorio.Primjer mitsubishi 3000gt twin turbo isto,turbo rupa još osjetljivija nego na golfu.Ako ne vjeruješ možeš se javiti pa čemo ti prijatelj i ja koji ga posjeduje pokazati to u praksi.Turbo rupa se jedino ne osjeti na golfu 1.4 tsi koji ima kompresor i turbo i to baš zato šta kompresor radi od samoga starta a turbo radi od 2300 o/m,i tu je izbjegnuta ta turbo rupa.Sve pet neko to voli,ali više volim kada auto razvija snagu normalno.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Na kakvoj razini,golf,daj nemoj se zajebavati,taj auto je prekrasan,mislim zemljama treceg svijeta!
ta type r je stvarno brutalna,perfektan motor i sve to,za rasturanje,ali prebrutalno je to za mene,umori me previše...![]()
Takav je bio i moj stari,HVALA TI BOZE STO NIJE UZEO GOLFA!!!!!!!!!!Oprosti ako sam povrijedio tvoje osjecaje vezane za ovaj "prekrasan" automobil,ja nemam namjeru s nikim se svadati,vec samo iznosim svoje tvrdnje!
odgovori mi pitanje koje sam ti postavio?
+kaj je stari uzeo?
+nitko se ovdje ne svađa...raspravljamo...
Stari je kupio Alfu romeo 156,nisam punoljetan,ali vozim,imam alfu 33 4X4,boxer masina,evo ti je na youtube,snimao sam okretaje http://www.youtube.com/watch?v=8EgRDGguPC0
to sam i mislio..daljna rasprava nije potrebna...
samo je razlika između mene i tebe šta je ne pljujem niti jedan auto a ti za jedan od naj u klasi govoriš da je za k..... i da je govno,a voziš alfu![]()
Tocno sam znao da ce se to dogoditi,gle nemam nis protiv tebe,ja sam pljuvao po golfu,i ti slobodno pljuj po alfi,mene ne dira,pogledaj malo,alfa ima srce,ovo ce sada ispasti sponzorski,ali nije,pogledaj http://alfisti.hr/
Nadi mi pliz jedan VW klub u hr,kojima je tako stalo do limenih ljubimaca,nije sve u autu!
To sam i ja pomislioto sam i mislio..daljna rasprava nije potrebna...
samo je razlika između mene i tebe šta je ne pljujem niti jedan auto a ti za jedan od naj u klasi govoriš da je za k..... i da je govno,a voziš alfu
Ruga se lonac loncu, a oba su crna.
Alfiste su specijalci- dali bi stotine i stotine eura za apsurdne popravke bez pitanja- samo da njihova draga alfa i radi i budimo realni- bude spremna za preserevanje (naravno, sve dok se neš ne strga).
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
jel ti mislis da je golf TSI jedini auto koji ima turbine odn. puhala jer neznam dal ima kompresor , da jedna radi pri visim jedna pri nizim okretajima?
mits 3000GT je stara krasta , prelijepa ali stara krasta sa motorom konstrukcijski starim 15+ godina.
motor u golfu ima pretpostavljam jednu turbinu za jedan v6 i drugu za drugi.mozda ima turbo laga ,ali nikako nije tako velik kao sto ga opisujes.
ovo je istinaTo sam i ja pomislio
Ruga se lonac loncu, a oba su crna.
Alfiste su specijalci- dali bi stotine i stotine eura za apsurdne popravke bez pitanja- samo da njihova draga alfa i radi i budimo realni- bude spremna za preserevanje (naravno, sve dok se neš ne strga).![]()
svi spominju da alfa ima tu neku draž ovo ono .. pa cuj ak je cijena te draži visit kod mehanicara veci dio vremena , pali mali s tom "draži".
dečko bu sve ok..sve bu ok...
+ne bum te dirao,volim cure..![]()
Bookmarks