Ajd, onda barem spustite. Ako nije znao, i ako se ispričao, malo milosti.![]()
ID: 11778 - 001 - Aaron
--------------------------------------------------------------------------------
ID: 11778 - 001 - Aaron
Datum: 09.08.2007.
Kazna: ban na 14 dana
Tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45858 (meko obrisana)
Obrazloženje: Citat dijela pravila Oglasnika:
Otvaranje teme korisnika koji imaju uvjete da postaju teme u Oglasnik, u korist korisnika koji to pravo nemaju, kaznjavati ce se sa dva tjedna (14 dana) udaljavanja sa foruma i jednoga i drugoga clana.
Ok priznajem da nisam znao da se usluge ,u oglasima ,nesmiju pisat za druge forumaše ,iskreno mi je žao ,i da sam malo bolje pročitao ,uputstvanebi to učinio jer nisam od onih koji krši pravila .zamolio bi da mi se ban smanji ,jer iskreno ,ja sam nasjeo sam na to neznajući ,a osoba me zamolila da joj to učinim ,hvala.
Smiješno ali ipak pastor ,pa da krši pravila ,naravno sve činim iz dobrih razloga ,pa mi se obije od glavu ,nije ovo crkva ,zaboravih ,na milost........
Zadnji uredio Aaron : 09-08-2007 u 12:31
Ajd, onda barem spustite. Ako nije znao, i ako se ispričao, malo milosti.![]()
Da baš čovjek je skroz OK.Ajde Bimbi bivši sugrađane imaš pivkana od mene kad navratiš u KA.![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Kazna je dodjeljena od strane moderatora Oglasnika (sms freak), prema pravilima foruma. Ja sam samo izvršitelj.
Ipak, otvorio sam raspravu oko zalbe u skrivenome dijelu foruma. Ona ce biti raspravljena unutar tima koji vodi forum, a odluka ce biti objavljena ovdje.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ma ja sam kriv pustite covjeka nije on kriv, inace ni ja nisam cito pravila ,a inace ih ne krsim sta je tu je
Slažem se sa prijedlogom da se kazna ukine, li barem smanji. Čovjek je svarno korektan i uvjeren sam da ne bi namjerno išao izazvati ban
Zadnji uredio BmwMPower : 09-08-2007 u 23:06
i ja se slažem...
mislim da ne treba pretjerivat , aj da mu je to drugi put .... u svakom slučaju slažem se da se kazna ukine![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Podrska i od mene!
morate priznati da forum ima puno pravila i da se mnogo stvari mijenja i nije lako bit u toku sa svime trbao bi biti gotoov svaki tjedan online da bi pohvatao sve promjene zato ja mislim da bi trebalo barm smanjiti ako ne i ukinuti kaznu
Kolega Aaron je već godinu i pol član naše zajednice. Čisto sumnjam da bi namjerno znajući išao kršiti pravila foruma. Dogodilo se u neznanju, a Bože moj, svi smo ljudi i svi smo skloni greškama. Bilo bi u redu razmisliti o smanjenju ili potpunom ukidanju banna.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dogovorom tima koji vodi forum, kazna se smanjuje na tjedan dana.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....595#post637595
Napominjem jos i da takva smanjivanja neće postat uobičajena praksa nego samo napomena svima da još koji put pročitaju pravila Oglasnika pa im se takve stvari neće događati.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks