Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-08-2007 u 00:30
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
are u worthy of the mighty HQ link?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
znači film je ok, a baš sam ga nabavila al još nisam pogledala....film je po istinitom događaju....
The Simpsons movie-ma ja ih obožavam, pa mi je to bilo kao da sam gledala tri serije zaredom,recimo to tako, samo mi je prvi dio filma zanimljiviji odnosno smješnijii od druge polovice filma, a najbolji dio je ismijavanje amerikanaca s American Idiot od Green day...ocjena 9/10....
RV-ma jojjj kao neka komedija, al nakraju neka drama, uglavnom ništa posebno. Očekivala sam da će film biti bolji s tim da glumi R.Wiliams, on mi je odličan....al ništa....3/10.
28 weeks later-otok Britanija zahvaćena virusom, dobra glazba u filmu i na dobar način prikazan otok, grad(dobre kamere) i malo brutalan film...uglavnom nije loš film..ocjena neka bude 8/10.
ljudi sa slabim drustvenim zivotom, obavezno si ovu subotu pogledajte na RTLu film "Do koske" se zove.
nemrem vjerovat da ga daju na nasim postajama , bravo.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
John Tucker mora umrijeti za mene ocijena: 8/10
Ovo su prvi filmovi u ovoj godini koji su me doslovno oduševili, sve ostalo je bila jad i bijeda (pa čak i Pirati i Spiderman).
The Simpsons Movie- zaista izvrstan film/crtić sa iznenađujuće dobrim akcijskim scenama. Humor je ono što krasi ovaj film, no pomalo me razočarao- nije jednako smiješan kao serija. Najzanimljivije je kopiranje Zakona Braće (svatko tko je gledao film zna koji su to dijelovi).
8.5/10
Die Hard 4.0- spektakularan film sa izvrsnim efektima, akcijskim scenama i smislom za humor. Doduše, u 2 scene su efekti bili nerealni, ali svejedno ovaj film zaslužuje čistu desetku
10/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
blade runner
10/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Simsons Movie-Brutalne fore,među top 3 pogledanih IKAD
Ocjena:11/10
Kuća Debela Mame 2-lagana komedija,dobro za opuštanje,nema taj duh kao orginali
Ocjena:7/10
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Pirati sa kariba3-ništa posebno,malo bolji od predzadnjega dijela ali je moglo puuno bolje to biti...6/10
I feel the need -the need for speed!!!!!
Al' se neki razbacuju ocjenama.
Pogotovo ovo:
Ovdje moze maximalno 9 naopacke.Fantastic 4-rise of silver surfer-9/10
Elem, kod mene:
The Good Shepherd - Edward Wilson, student na Yale-u, upada u tajne organizacije, radeci za SAD u hladnom ratu, usputno pricajuci i svoj zivot i pricu o osnivanju CIA-e, da bi na kraju morao da bira izmedju drzave i svog sina i odluci se za... Nisam na pocetku upratio datume dogadjaja, pa mi se kasnije malo pomijesalo. Jedan od dostojnijih novijih filmova, ali su me oni Rusi, Englezi i Nijemci malo zeznuli jer svi rade za razlicite strane, a izgledaju slicno.
8/10
|Think again.|
Transformers- mrzim maštovite filmove, ali ovaj je bio izvrstan. Fenomenalni specijalni efekti, izvrstan smisao za humor.
Najbolji dio mi je kada je Optimus rekao Bumblebeeu: "Prestani ga podmazivati!"
9.5/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
"Hairspray" - remake poznatog trash uratka trash redatelja Johna Watersa, koji se i pojavljuje u cameo ulozi na samom početku. Odlična postava, od Michelle Pfeiffer, preko presmješnog Johna Travolte u ulozi pretile majke glavne junakinje do slabo znane Nikki Blonsky kojoj je ovo koliko znam prva filmska uloga. Mnogi ne vole mjuzikle, ali ovo je zabava na kvadrat. Preporučam.
8.5/10
mr.Bean- a stvarno se razočarala, ja mislila de će to biti nešto bolje kad ono ništa...ocjena 4/10.......
Meni je čak i na foršpanu, za koji se izvade najbolji dijelovi iz filma, djelovao loš.
Inače se na foršpanima za komedije nasmijem na odabrane scene, a ovdje ni "s" od smiješka, a kamoli smijeha. Dizaster. Originalni mi je bio izforsiran i glup, a ovaj ni ne planiram pogledati.
NAkupilo ih se ovo ljeto, ali krećem od sinoć...
Alpha Dog
Po istinitom događaju; nisam puno očekivao od Timberlakea aka plachipizde, ali fakat mu dobro stoji uloga. NEke scene su jako dobro snimljene.
Ocjena: [6.5/10]
die hard 4- dobar s tim da je na bazi kompjutera cijeli film- puno akcije
Alpha dog- dobar ak nemate kaj delat navečer
|\/|0T0r0La
pirati s kariba 3-nesto najdosadnije sto sam ikad pogledo 2/10
Simpsoni 8-10
Transformenr 6.5-10
evan almighty 2/10 dobili oni tako ideju na naprave jos jedan glup film, po ideji prvotnog (bruce almighty) samo sto sada vise nema jim carey-a vec glavnu ulogu preuzima steve carell. dali je to los potez ili ne ionako mi je svejedno jer radnja filma je meni totalno bezvezna i film je negledljiva katastrofa. prvi original je bar bilo ovako fora za pogledat.
tesko mi je naci nesto dobro u filmu.
mozda lauren graham..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nemrem si pomoci al ima nekaj u tim Transformersima 10/10
Transformersi su po meni 9/10 skroz; volim Baya još od Armageddona (ok, na stranu Assfleck i sapunica oko patriotizma slash ljubavi), a čak su neki elementi vidljivi i na Transformersima (hommage Armageddonu u vidu sličnih, ako nei istih lokacija i scena)
BLADES OF GLORY
- meni nakon Zoolandera najdraži Ferrellov film. Smijeh do bola.![]()
"Isn´t ice skating already enough gay??" LOL
(8/10)
PERFECT STRANGER
- ova je žena dobila Oscara. Zasluženo. Errr... NOT!
Ljimunada kojoj vidiš rasplet na kilometar. Ali dobar film ako nemaš drugih.
(4/10)
HANNIBAL RISING
- prequel svim do sada snimljenim filmovima o Lecteru; njegovo djetinjstvo za vrijeme WWII na istočnom frontu, razlozi monstruoznosti i kanibalizma.. A ono.. Nema Anthonyja nigdje, ali svejedno ok..
(6.5/10)
The simpsons - sjajan filmic, obavezno pogledati....
Ocjena - 10/10
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks