Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: wolf 1.1 cl?

Hybrid View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce Pregledaj post
    karticu sam formatirao ali izgleda da nije problem bio do nje. uglavnom mobitel je jos jako usporen, zaleduje se svako malo pa se odleduje i to me vec jako zivcira.. stvarno ne znam u cemu je problem kao da ima zagusenu radnu memoriju ili tako nesto skroz cudno se ponasa....

i da nadoh cl.gif u wolfovom mp-u se zove w i nalazi se u c/mobile/pictures
    Ako je kartica ispravna,a mob se i dalje smrzava,znaci da je stvar u samom mobu,tj. hardverski problem. Kazem da sam sve te monsterpackove i ja koristio i nisam imao problema s karticom. Da bi se uvjerio da sve stima,posudi kod nekoga drugu karticu i vidi kako dise...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ako je kartica ispravna,a mob se i dalje smrzava,znaci da je stvar u samom mobu,tj. hardverski problem. Kazem da sam sve te monsterpackove i ja koristio i nisam imao problema s karticom. Da bi se uvjerio da sve stima,posudi kod nekoga drugu karticu i vidi kako dise...
    ma kartica je ko zmaj, radi an samsungu d820, nokii 5200 i na jos jednoj v360 besprijekorno, ocita ju i na mojoj v360 ali se smrava mob i kad ulazi u memoriju telefona, sad ne znam jel do nekih kontakata ili tako nes, moza je ostecen negdje.... uglavnom volio bih bacit originalni voda soft s hrvatskim na njega nazad tek tolko da mi ga u servisu prihvate, istina garancija mi je istekla al ono vec sam ga probo nosit za flat u neki neovlasteni servis no cim su vidili da nije originalni softver poceli su kljucat kao: to vam je do softvera bla bla bla bla. uglavnom zakljucak prelijeni su...

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove