Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: wolf 1.1 cl?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question wolf 1.1 cl?

gdje se nalazi cl.gif kod wolfa u 1.1, trazio sam s p2ktoolsima al nema nigdje.

i malo off: mob mi se strasno usporio, nece mi ocitavat memorijsku karticu (odnosno nekad oce nekad nece), kad nes radim na mobu svakih 10ak min mi pise pricekajte,probo sam sam mijenjanjem par softwera (yuet 1.3,1.8,1.9,2.1 wolf 1.1) ali ostaje uvije isto..

e da i otiso mi je flat kabel pa jel ima veze s tim?

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Skini moto explorer. cl.gif mora bit u a/mobile/ s tim da se kod wolf MP-a najvjerojatnije tako ne zove. Najvjerojatnije se zove wcl ili clw ili tako nesto,jer se na origigi moto software-u zove cl.gif,a npr na yuetu se zove clyuet.gif tako da se na wolfu isto tako nekako drugacije zove. Lijepo izvadi sve gifove pa vidi koji je koji.

To sto kazes za memorijsku karticu,nije stvar software-a jer sam i ja sve te monsterpackove flashao na svom mobu i nikad nisam imao problema s pristupanjem memorijskoj kartici. Probaj zamijeniti karticu,ili je formatirati pomocu nekog mobitela tipa samsung ili neki drugi jer motorola uglavnom ne daje uslugu formatiranja kartice. Formatiras li je pomocu racunala,tek ces je onda usporoti,tako da to probas izbjegnut!

Utor memorijske kartice nalazi se integriran na maticnoj ploci moba,i mislim da to ne bi trebalo imat veze sa flat kablom. Ako ti mob ispravno radi,onda ti je i flat ispravan,jer ako ti je flat ostecen,mob po mojoj viziji ne bi smio raditi.
    Pozdrav!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Skini moto explorer. cl.gif mora bit u a/mobile/ s tim da se kod wolf MP-a najvjerojatnije tako ne zove. Najvjerojatnije se zove wcl ili clw ili tako nesto,jer se na origigi moto software-u zove cl.gif,a npr na yuetu se zove clyuet.gif tako da se na wolfu isto tako nekako drugacije zove. Lijepo izvadi sve gifove pa vidi koji je koji.

To sto kazes za memorijsku karticu,nije stvar software-a jer sam i ja sve te monsterpackove flashao na svom mobu i nikad nisam imao problema s pristupanjem memorijskoj kartici. Probaj zamijeniti karticu,ili je formatirati pomocu nekog mobitela tipa samsung ili neki drugi jer motorola uglavnom ne daje uslugu formatiranja kartice. Formatiras li je pomocu racunala,tek ces je onda usporoti,tako da to probas izbjegnut!

Utor memorijske kartice nalazi se integriran na maticnoj ploci moba,i mislim da to ne bi trebalo imat veze sa flat kablom. Ako ti mob ispravno radi,onda ti je i flat ispravan,jer ako ti je flat ostecen,mob po mojoj viziji ne bi smio raditi.
    Pozdrav!
    hvala sefe, probat cu to rijesit tokom dana pa da vidimo sta ce bit, jedino me jos zanima sta je s onim kad mi svako malo se zaledi an apr sekundi i pise pricekajte

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce Pregledaj post
    gdje se nalazi cl.gif kod wolfa u 1.1, trazio sam s p2ktoolsima al nema nigdje.

i malo off: mob mi se strasno usporio, nece mi ocitavat memorijsku karticu (odnosno nekad oce nekad nece), kad nes radim na mobu svakih 10ak min mi pise pricekajte,probo sam sam mijenjanjem par softwera (yuet 1.3,1.8,1.9,2.1 wolf 1.1) ali ostaje uvije isto..

e da i otiso mi je flat kabel pa jel ima veze s tim?
    Piše ti u 0061_0001.seem i u 0062_0001.seem !

Pokušaj formatirati karticu preko telefona.

Nema veze s flat-om!
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karticu sam formatirao ali izgleda da nije problem bio do nje. uglavnom mobitel je jos jako usporen, zaleduje se svako malo pa se odleduje i to me vec jako zivcira.. stvarno ne znam u cemu je problem kao da ima zagusenu radnu memoriju ili tako nesto skroz cudno se ponasa....

i da nadoh cl.gif u wolfovom mp-u se zove w i nalazi se u c/mobile/pictures

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce Pregledaj post
    karticu sam formatirao ali izgleda da nije problem bio do nje. uglavnom mobitel je jos jako usporen, zaleduje se svako malo pa se odleduje i to me vec jako zivcira.. stvarno ne znam u cemu je problem kao da ima zagusenu radnu memoriju ili tako nesto skroz cudno se ponasa....

i da nadoh cl.gif u wolfovom mp-u se zove w i nalazi se u c/mobile/pictures
    Ako je kartica ispravna,a mob se i dalje smrzava,znaci da je stvar u samom mobu,tj. hardverski problem. Kazem da sam sve te monsterpackove i ja koristio i nisam imao problema s karticom. Da bi se uvjerio da sve stima,posudi kod nekoga drugu karticu i vidi kako dise...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ako je kartica ispravna,a mob se i dalje smrzava,znaci da je stvar u samom mobu,tj. hardverski problem. Kazem da sam sve te monsterpackove i ja koristio i nisam imao problema s karticom. Da bi se uvjerio da sve stima,posudi kod nekoga drugu karticu i vidi kako dise...
    ma kartica je ko zmaj, radi an samsungu d820, nokii 5200 i na jos jednoj v360 besprijekorno, ocita ju i na mojoj v360 ali se smrava mob i kad ulazi u memoriju telefona, sad ne znam jel do nekih kontakata ili tako nes, moza je ostecen negdje.... uglavnom volio bih bacit originalni voda soft s hrvatskim na njega nazad tek tolko da mi ga u servisu prihvate, istina garancija mi je istekla al ono vec sam ga probo nosit za flat u neki neovlasteni servis no cim su vidili da nije originalni softver poceli su kljucat kao: to vam je do softvera bla bla bla bla. uglavnom zakljucak prelijeni su...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92